plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Chyba będzie problem ze spotkaniami.
Najprawdopodobniej za chwilę zacznę dwa całkiem nowe kierunki
Soboty i niedziele zajęte, chyba, że coś się jeszcze ważnego wydarzy.
Na mnie to spłynęło wczoraj, zadziałałam a dziś się zastanawiam dopiero
To u mnie normalne.
No co?!
One[łan] kozie drink!
Becia widziałam temperaturę- hmmm....rób betę, bo może trzeba dupka wziąć na tę okoliczność. Jak nie, to będziesz wiedziała czy to nowy cykl.
Jeśli temp. nie spadnie jeszcze, to spróbuj zmierzyć temp. rano, w południe i wieczorem, tylko nie po posiłku, bo wzrasta.
Może jakiś ukryty stan zapalny...
Beatko to tylko moje gdybania gdyby beta nie wyszła a temperatura była wysoka np.
Nic się nie dzieje i czekam na wieści i żeby przyczyna tej wysokiej temperatury jednak okazała się zieloną kropką!
ps: mam już chyba obsesję, bo zeszyt kupiłam też w kropki he he
ps2: w niedzielę na grzyby jedziemy rodzinnie, trzeba kupić coś porządnego na kleszcze
ps3:Was wszystkie!
mauysia, aisa, magdzia26, a-koczek, Libra, Pismak, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ilonka super taki dzień z rodzicami w przedszkolu!gratuluję Synka- Tata piłkarz pewnie zachwycony
Mauyś jejciu jak Ci juz mało zostało czekania na Maleństwo, jak to przeleciało... a Bobas w suwaczku juuuuż taaaki duzyUcałuj Leo ode mnie i życz przyjemnego dnia w przedszkolu
Beatko przykro mi że test negatywny, życzę by kolejny pokazał dwie grube krechy :*
Kopciuszku wolniej biegaj i oszczędzaj się troszkę! :*
Blondi świetnie, że posłuchałaś serduszka i z Maleństwem wszystko dobrze
Ola odezwij się, napisz, jak wyprawa życia!I CZEKAM NA FOTY
Shagga tylko spokój może doprowadzić Cię to porodu we właściwym terminie, więc relaksuj się Kochana i nie przejmuj niczymz PEWNOŚCIĄ WSZYSTKO BĘDZIE SUPER!
Rutka nie martw się wagąLeo rośnie jak na drożdżach i dlatego Ciebie przybywa
Zrzucisz później!
Effcia nie widzę związku między ciążą, a pójściem na pogrzeb. Ludzie czasem tworzą jakieś przesądy, zabobony- ale ja w to nie wierzę, a z szacunku dla zmarłej osoby poszłabym na jej ostatnie pożegnanie.
Pismaku dzięki za ciepłe słowa w moim kierunku
Selenko gratuluję Kacperka! Super, że będzie chłopaczek
Aisko nie szalej na tych kursach i nie męcz się zbytnio! Pamiętaj, ze w brzuszku rośnie Twój największy Skarb
Aga niezła z Ciebie grzybiareczka
Wszystkiego nie doczytałam, więc przepraszam, że się nie odniosę...
Idę do pracki....paaaaaaaaaaaa
Rucia, mauysia, Selena, magdzia26, a-koczek, Pismak, Beata, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, Ilona, AGA 30, aisa, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Hej Liberko, Muzi, Kfjatus i Sylwia
Muzi - zeszyt w kropki - dobre
Kfjatus - no i nie zdążyłam przekazać Leosiowi życzeń miłego przedszkolnego dnia... Nadrobię jutro rano
Ale dziś sobie wypisałam dużo rzeczy do zrobienia... O ile się znam, połowa z tego wyleciSpokój i odpoczynek przede wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 08:14
Rucia, Selena, magdzia26, Libra, a-koczek, Pismak, Shagga_80, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Wosebko - Gratuluję synkaFilmik rewelacyjny
Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku
Kfjatus - miłego dnia
Kaja - powtórz progesteron i zobaczymy czy wzrasta. Ja nie robiłam nigdy w ciąży tego badania, więc się dokładniej w tym temacie nie wypowiadam
Shaggi - na zgagę polecam szklankę mleka. Przechodzi od razu.
Muzi - o jakie kierunki chodzi?
Aga - zżera mnie zazdrość na widok tych grzybówDołuje mnie fakt, że na mojej działce w brzozach jakoś na razie nic nie rośnie, a zazwyczaj było mnóstwo koźlarów.
Pogoda chyba wszędzie taka do dupy, ale pomimo tego życzę wam słonecznego dniaSelena, magdzia26, Libra, a-koczek, mauysia, Beata, Shagga_80, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej witam się szybciutko z poczekalni u ginka
siedze jak na szpitalach
Selena, Rucia, mauysia, magdzia26, Beata, Shagga_80, Ilona, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Cześć dziewczyny!
Zaraz zaczynam masakryczne zajęcia. Wczoraj spóźnilam się pół godz na zajęcia bo byłam u tej położnej i okazało się że nic nie straciłam bo cała grupa skarżyła się organizatorce kursu na tą babke z którą mam dziś zajęcia. Zobaczymy jak dziś będzie...
Miłego dnia!Libra, Rucia, mauysia, magdzia26, Beata, Blondi22, Ilona, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
jak mi sie dzisiaj nic nie che..i do tego deszcz za oknem...
no ale jak trzeba to trzeba....
No właśnie Muzi o jakie kierunki chodzi..
Mauysia robota nie zającco masz zrobić dzisiaj zrób jutro
ja tam po pracy mam zamiar leniuchować
ewentualnie tylko na jakies małe zakupy i tyle
A i dziękuje wszystkim za gratulacjea m jaki zachwycony że do brzuszka może już mówić po imieniu
Libra, Rucia, mauysia, magdzia26, Pismak, Beata, Shagga_80, Ilona, Spero, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny zaraz Was nadrobię ale muszę napisać bo już mnie to wykańcza
temperatura oczywiście nie spadła
mierzyłam i wczoraj wieczorem i rano równieź
ale co najgorsze i najbardziej mnie martwi :wypadło ze mnie dwa kawałki mięsa wielkości mojego kciuka kurde troszkę sie przestraszyłam bo o ile nieraz miałam przy obfitych miesiączkach jakieś duże skrzepy to czegoś takiego nie widziałam nigdy!
a teraz ostatnio moje mies były raczej skąpe
no i do tego strasznie bolą mnie jajniki ale to baardzo..
kurde nie wiem czy to jakies przerośnięte endometrium może sie tak odrywać? a może to zupełnie normalne i niepotrzebnie panikuję?mauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
i ja się witam
Aisko dziękuje za 500nego lajka i wiruski bardzo chetnie przyjme kazda ilość
Spero bardzo dziękuję za poświęcenie 501 coraz bardziej przybliża mnie do 1000nego
Selenko gratuluję synusia
Aguś ale zazdroszcze Ci tych grzybków też bym chciała ...uwielbiam spacery po lesie
Kajuś nie martw się na pewno wszystko jest ok
Kfiatuś, Sylwia, Mauysia, Rucia, Pismaczku, Beatko, Jeju, Libra, Shaggus, Koczku, Sandra Blondi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 08:34
Selena, mauysia, a-koczek, a-koczek, Libra, Pismak, Beata, Blondi22, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej dziewczynki
jak mi sie dzisiaj nic nie che..i do tego deszcz za oknem...
no ale jak trzeba to trzeba....
No właśnie Muzi o jakie kierunki chodzi..
Mauysia robota nie zającco masz zrobić dzisiaj zrób jutro
ja tam po pracy mam zamiar leniuchować
ewentualnie tylko na jakies małe zakupy i tyle
A i dziękuje wszystkim za gratulacjea m jaki zachwycony że do brzuszka może już mówić po imieniu
a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, Beata, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismaku czekamy na wieści
Becia moze to po prostu jakieś skrzepy? Nie wkręcaj sobie niczego broń Boże. Zrobiłaś 2 testy ciążowe, 2 negatywne, więc fasolki raczej nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 08:33
Pismak, Beata, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Wosebko, a ruchy już czujesz, czy nadal czekasz na ten wyjątkowy moment?
jakoś od 16 tc
najpierw były takie deliaktane jak motylki
i takie łaskotanie :)a teraz już takie delikatne kopniaczki
i nawet m czasami czuje jak ręke przyłoży
magdzia26, Libra, Beata, Ilona, Spero, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość