X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filmik jest na ovu na fb!

• anka_a Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to dopiero jest tu cicho i spokojnie ;) Nadrobiłam zaległości z popołudnia i mam nadzieję zaraz się położyć... przynajmniej na 3 h żeby temp. zmierzyć. Kolorowych snów :)

mauysia, magdzia26, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) pobudka:P milego dnia

mauysia, aisa, magdzia26, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Chyba będzie problem ze spotkaniami.
    Najprawdopodobniej za chwilę zacznę dwa całkiem nowe kierunki :-D
    Soboty i niedziele zajęte, chyba, że coś się jeszcze ważnego wydarzy.
    Na mnie to spłynęło wczoraj, zadziałałam a dziś się zastanawiam dopiero :-D
    To u mnie normalne.
    No co?!
    One[łan] kozie drink!
    Becia widziałam temperaturę- hmmm....rób betę, bo może trzeba dupka wziąć na tę okoliczność. Jak nie, to będziesz wiedziała czy to nowy cykl.
    Jeśli temp. nie spadnie jeszcze, to spróbuj zmierzyć temp. rano, w południe i wieczorem, tylko nie po posiłku, bo wzrasta.
    Może jakiś ukryty stan zapalny...
    Beatko to tylko moje gdybania gdyby beta nie wyszła a temperatura była wysoka np.

Nic się nie dzieje i czekam na wieści i żeby przyczyna tej wysokiej temperatury jednak okazała się zieloną kropką!

ps: mam już chyba obsesję, bo zeszyt kupiłam też w kropki he he

ps2: w niedzielę na grzyby jedziemy rodzinnie, trzeba kupić coś porządnego na kleszcze

ps3: <3 Was wszystkie!

mauysia, aisa, magdzia26, a-koczek, Libra, Pismak, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Ilonka super taki dzień z rodzicami w przedszkolu! :) gratuluję Synka- Tata piłkarz pewnie zachwycony :)
    Mauyś jejciu jak Ci juz mało zostało czekania na Maleństwo, jak to przeleciało... a Bobas w suwaczku juuuuż taaaki duzy ;) Ucałuj Leo ode mnie i życz przyjemnego dnia w przedszkolu :)
    Beatko przykro mi że test negatywny, życzę by kolejny pokazał dwie grube krechy :*
    Kopciuszku wolniej biegaj i oszczędzaj się troszkę! :*
    Blondi świetnie, że posłuchałaś serduszka i z Maleństwem wszystko dobrze :)
    Ola odezwij się, napisz, jak wyprawa życia! :) I CZEKAM NA FOTY :)
    Shagga tylko spokój może doprowadzić Cię to porodu we właściwym terminie, więc relaksuj się Kochana i nie przejmuj niczym :) z PEWNOŚCIĄ WSZYSTKO BĘDZIE SUPER! :)
    Rutka nie martw się wagą :) Leo rośnie jak na drożdżach i dlatego Ciebie przybywa :) Zrzucisz później! :)
    Effcia nie widzę związku między ciążą, a pójściem na pogrzeb. Ludzie czasem tworzą jakieś przesądy, zabobony- ale ja w to nie wierzę, a z szacunku dla zmarłej osoby poszłabym na jej ostatnie pożegnanie.
    Pismaku dzięki za ciepłe słowa w moim kierunku :)
    Selenko gratuluję Kacperka! Super, że będzie chłopaczek :)
    Aisko nie szalej na tych kursach i nie męcz się zbytnio! Pamiętaj, ze w brzuszku rośnie Twój największy Skarb :)
    Aga niezła z Ciebie grzybiareczka ;)
    Wszystkiego nie doczytałam, więc przepraszam, że się nie odniosę...
    Idę do pracki....paaaaaaaaaaaa

Rucia, mauysia, Selena, magdzia26, a-koczek, Pismak, Beata, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, Ilona, AGA 30, aisa, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadlam sie przywitac i zbierazm sie szybciutko do ginka

milego dnia dziewuszki moje :)

buziolki zozolki

magdzia26, Shagga_80, Ilona, aisa, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Liberko, Muzi, Kfjatus i Sylwia :)

Muzi - zeszyt w kropki - dobre ;D
    Kfjatus - no i nie zdążyłam przekazać Leosiowi życzeń miłego przedszkolnego dnia... Nadrobię jutro rano :P

Ale dziś sobie wypisałam dużo rzeczy do zrobienia... O ile się znam, połowa z tego wyleci ;) Spokój i odpoczynek przede wszystkim :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 08:14

Rucia, Selena, magdzia26, Libra, a-koczek, Pismak, Shagga_80, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje. :)

Wosebko - Gratuluję synka :D Filmik rewelacyjny :D Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku :)
    Kfjatus - miłego dnia :)
    Kaja - powtórz progesteron i zobaczymy czy wzrasta. Ja nie robiłam nigdy w ciąży tego badania, więc się dokładniej w tym temacie nie wypowiadam :)
    Shaggi - na zgagę polecam szklankę mleka. Przechodzi od razu.
    Muzi - o jakie kierunki chodzi?
    Aga - zżera mnie zazdrość na widok tych grzybów :( Dołuje mnie fakt, że na mojej działce w brzozach jakoś na razie nic nie rośnie, a zazwyczaj było mnóstwo koźlarów.

Pogoda chyba wszędzie taka do dupy, ale pomimo tego życzę wam słonecznego dnia :)

Selena, magdzia26, Libra, a-koczek, mauysia, Beata, Shagga_80, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się szybciutko z poczekalni u ginka :) siedze jak na szpitalach

Selena, Rucia, mauysia, magdzia26, Beata, Shagga_80, Ilona, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Zaraz zaczynam masakryczne zajęcia. Wczoraj spóźnilam się pół godz na zajęcia bo byłam u tej położnej i okazało się że nic nie straciłam bo cała grupa skarżyła się organizatorce kursu na tą babke z którą mam dziś zajęcia. Zobaczymy jak dziś będzie...
    Miłego dnia!

Libra, Rucia, mauysia, magdzia26, Beata, Blondi22, Ilona, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) jak mi sie dzisiaj nic nie che..i do tego deszcz za oknem...:/ no ale jak trzeba to trzeba....
    No właśnie Muzi o jakie kierunki chodzi.. :?
    Mauysia robota nie zając ;) co masz zrobić dzisiaj zrób jutro ;) ja tam po pracy mam zamiar leniuchować :) ewentualnie tylko na jakies małe zakupy i tyle :)
    A i dziękuje wszystkim za gratulacje :) a m jaki zachwycony że do brzuszka może już mówić po imieniu ;)

Libra, Rucia, mauysia, magdzia26, Pismak, Beata, Shagga_80, Ilona, Spero, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny zaraz Was nadrobię ale muszę napisać bo już mnie to wykańcza
    temperatura oczywiście nie spadła
    mierzyłam i wczoraj wieczorem i rano równieź
    ale co najgorsze i najbardziej mnie martwi :wypadło ze mnie dwa kawałki mięsa wielkości mojego kciuka kurde troszkę sie przestraszyłam bo o ile nieraz miałam przy obfitych miesiączkach jakieś duże skrzepy to czegoś takiego nie widziałam nigdy!
    a teraz ostatnio moje mies były raczej skąpe
    no i do tego strasznie bolą mnie jajniki ale to baardzo..
    kurde nie wiem czy to jakies przerośnięte endometrium może sie tak odrywać? a może to zupełnie normalne i niepotrzebnie panikuję?

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam sie i ja . Fatalna pogoda u mnie leje i leje i leje

mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam :)
    Aisko dziękuje za 500nego lajka i wiruski bardzo chetnie przyjme kazda ilość <3
    Spero bardzo dziękuję za poświęcenie 501 coraz bardziej przybliża mnie do 1000nego :D <3
    Selenko gratuluję synusia :)
    Aguś ale zazdroszcze Ci tych grzybków też bym chciała ...uwielbiam spacery po lesie
    Kajuś nie martw się na pewno wszystko jest ok
    Kfiatuś, Sylwia, Mauysia, Rucia, Pismaczku, Beatko, Jeju, Libra, Shaggus, Koczku, Sandra Blondi... <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 08:34

Selena, mauysia, a-koczek, a-koczek, Libra, Pismak, Beata, Blondi22, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti a mopz eto jais skutek uboczny dupka?

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej dziewczynki :) jak mi sie dzisiaj nic nie che..i do tego deszcz za oknem...:/ no ale jak trzeba to trzeba....
    No właśnie Muzi o jakie kierunki chodzi.. :?
    Mauysia robota nie zając ;) co masz zrobić dzisiaj zrób jutro ;) ja tam po pracy mam zamiar leniuchować :) ewentualnie tylko na jakies małe zakupy i tyle :)
    A i dziękuje wszystkim za gratulacje :) a m jaki zachwycony że do brzuszka może już mówić po imieniu ;)
    Wosebko, a ruchy już czujesz, czy nadal czekasz na ten wyjątkowy moment?

a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, Beata, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku czekamy na wieści :)

Becia moze to po prostu jakieś skrzepy? Nie wkręcaj sobie niczego broń Boże. Zrobiłaś 2 testy ciążowe, 2 negatywne, więc fasolki raczej nie było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 08:33

Pismak, Beata, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej powiedzcie mi jak znaleźć filmik Wosebki

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu, posta polubiłam, żeby się z Tobą przywitać ;)
    To pewnie jakieś skrzepy, jak mówi Rucia, ale dziwi mnie ich rozmiar... Dwa skrzepy o wielkości kciuka?

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebko, a ruchy już czujesz, czy nadal czekasz na ten wyjątkowy moment?
    Mauyś juz dawno czuje :) jakoś od 16 tc :) najpierw były takie deliaktane jak motylki :) i takie łaskotanie :)a teraz już takie delikatne kopniaczki :) i nawet m czasami czuje jak ręke przyłoży :)

magdzia26, Libra, Beata, Ilona, Spero, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4092 4093 4094 4095 4096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ