plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Mauyś juz dawno czuje
jakoś od 16 tc
najpierw były takie deliaktane jak motylki
i takie łaskotanie :)a teraz już takie delikatne kopniaczki
i nawet m czasami czuje jak ręke przyłoży
To fajnieJa w pierwszej ciąży czułam dopiero w 19 tc.
Selena, Shagga_80, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Beciu, posta polubiłam, żeby się z Tobą przywitać
To pewnie jakieś skrzepy, jak mówi Rucia, ale dziwi mnie ich rozmiar... Dwa skrzepy o wielkości kciuka?
Może Beci chodziło o wielkosć paznokcia od kciuka. Albo długość? Ciezko mi sobie nawet wyobrazić te kawałki mięsa -
Pismaczku szybko dawaj znać
Beti ja powiem Ci że też tak ostatnio miałam i to nie był pierwszy raz czasem tak mam podczas @
ale jajniki powinnaś skonsultować bo jeżeli tak mocno bolą to nie ma co lekceważyć...Pismak, Beata, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Hej witam się szybciutko z poczekalni u ginka
siedze jak na szpitalach
Rucia, a-koczek, Selena, magdzia26, Pismak, Shagga_80, Beata, Ilona, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No widzisz jaka skleroza grozi na stare lata
To fajnieJa w pierwszej ciąży czułam dopiero w 19 tc.
nawet gina pytałam czy to może być to
i potwierdził
także widać że u każdej z nas jest inaczej
mauysia, a-koczek, magdzia26, Rucia, Beata, Ilona, Spero, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:"jak na szpitalach" - podoba mi się to przejęzyczenie
o ja dopiero teraz to zauważyłam
byłam pewna ze tam pisze "jak na szpilkach"
a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Pismak, Shagga_80, Beata, Ilona, Spero, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:
o ja dopiero teraz to zauważyłam
byłam pewna ze tam pisze "jak na szpilkach"
Widać to prawda, że jak czytamy wyraz, to patrzymy tylko na jego początek i koniec, a środek sam nam się układa w głowie
Selena, a-koczek, magdzia26, Libra, Rucia, Shagga_80, Beata, Ilona, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chcę być dekoratorem wnętrz i florystą. To na tyle, nie wyłączyłam kompa i mam, musiałam przeczytać.
Poza tym chciałabym wykorzystać środki unijne by otworzyć póki co działalność w wolnym zawodzie- coś w stylu "mobilny terapeuta i opiekun" dla ludków od 0-200 lat
Podobno u nas nie ma jeszcze ani jednego.
Kupię fajne maty masujące, sprzęt do muzykoterapii i refleksoterapii. Może się udać ale to zależy ile będę miała czasu pomiędzy zajęciami.Libra, mauysia, Rucia, Shagga_80, a-koczek, magdzia26, Beata, Beata, Blondi22, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Chcę być dekoratorem wnętrz i florystą. To na tyle, nie wyłączyłam kompa i mam, musiałam przeczytać.
Poza tym chciałabym wykorzystać środki unijne by otworzyć póki co działalność w wolnym zawodzie- coś w stylu "mobilny terapeuta i opiekun" dla ludków od 0-200 lat
Podobno u nas nie ma jeszcze ani jednego.
Kupię fajne maty masujące, sprzęt do muzykoterapii i refleksoterapii. Może się udać ale to zależy ile będę miała czasu pomiędzy zajęciami.Shagga_80, magdzia26, Ilona, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaju na moje oko wyniki są bardzo dobre nie stresuj się wszystko będzie dobrze
Wosebko gratuluję Kacperka i ciesze się że ładnie rośnie
Nadrobiłam wszystko i polajkowałam co lubbię co się podoba, ale nie wszystko skomentuję
p.s.Muzi naprawdę myślisz że przy normalnym krwawieniu mogłaby wyjść beta pozytywna?
Selena, Shagga_80, Libra, a-koczek, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:to ja chyba prawie zawsze mam nadmiar progesteronu:D
u mnie zawsze przy @ skrzepy były..raz pamiętam były naprawde duże..i to nie jak kciuk..dużo większe..a potem sie okazało ze mam torbiele...Beciu Ty sie kochana nie stresuj
tylko do gina
on sprawdzi co i jak
Shagga_80, Libra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Jakoś nie uśmiecha mi się administracja i rachunkowość.No nie wiem. W sumie to kusi mnie zawód agenta celnego, i do pracy baaaaardzo blisko. Zapytam jak u nich z pracą i się zdecyduję
Ale marzyłam raczej o wolnych artystycznych zawodach. I wówczas lokal czy agencja na uboczu nie zrobiłaby różnicy, bo kto by chciał, to by dojechał.a-koczek, Libra, magdzia26, Beata, Ilona, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki no więc jestem
Gin mi powiedział że to wczesna ciążai że mam przyjść za tydzień to założy mi kartę i zleci badania i dostane zdjęcie pisklaczka
Ogólnie powiedział mi że przyszłam za wcześnie o ten tydzień
No nic najważniejsze że potwierdził że to wczesna ciąża a za tydzień (boszzzz jak ja wytrzymam tydzień?) już będę widzieć pisklaka
To tyle
A Selenko w związku z tym suwaczek będzie za tydzień dopiero
Selena, Shagga_80, zbikowa, a-koczek, Libra, magdzia26, Rucia, Beata, mauysia, Blondi22, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
mauysia wrote:"jak na szpitalach" - podoba mi się to przejęzyczenie
Mauysia no ładnie to się tak śmiać z przejęzyczenia koleżanki ?
cała w stresie byłam !Selena, a-koczek, magdzia26, Rucia, Beata, mauysia, Ilona, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Beciu jak pisałam posta na wykresie było skąpe krwawienie. Ja bym zrobiła jak temp. się utrzyma jeszcze z 4-5 dni, beta hcg i crp, bo albo to jakiś stan zapalny- jakaś bzdura a organizm już wypuścił pirogeny do ataku albo jednak albo coś innego tyle, że to już nie na moją wiedzę.
Na 100% crp wskaże nawet ten mniejszy stan zapalny.
Mierz temp. też normalnie innym termometrem ale pod pachą. Zobaczymy.
Jadę po bułeczki i ściereczki, gąbeczki i inne nabłyszczacze, jak będę jeść śniadanie, to zajrzę jeszczea-koczek, magdzia26, Beata, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Hej dziewczynki no więc jestem
Gin mi powiedział że to wczesna ciążai że mam przyjść za tydzień to założy mi kartę i zleci badania i dostane zdjęcie pisklaczka
Ogólnie powiedział mi że przyszłam za wcześnie o ten tydzień
No nic najważniejsze że potwierdził że to wczesna ciąża a za tydzień (boszzzz jak ja wytrzymam tydzień?) już będę widzieć pisklaka
To tyle
A Selenko w związku z tym suwaczek będzie za tydzień dopieroja też od razu poszłam jak Ty
i mnie gin nie powiedział że za wcześnie przyszłam..pogadał troche tak ogólnie co można w ciąży a co nie i takie tam
zbadał na fotelu
a karte to mi dopiero założył w 11 tc
Pismak, magdzia26, Beata, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Na początek oficjalnie gratuluję Pismaczku potwierdzenia ciąży, baaaaaaardzo się cieszęRobił Ci USG? Widać już coś było, tak?
Beciu, ja po laserowym usuwaniu nadżerki miałam tak,że wraz z @ wyleciało coś wieeeeeeelkiego, więc wiem,że może to wystraszyć...pamiętam,że siedziałam chwilę w kiblu i "badałam" toTak czy inaczej nie zaszkodzi szepnąć o tym Ginowi
Jeju, trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów...zresztą taka osóbka jak Ty doprowadzi do końca to co zaplanowała
A tymczasem odmeldowuję się,dziś wstaliśmy wyjątkowo wcześniej (już po 8 ) ale że WRESZCIE odnowili mi debet na koncie to mogłam zrobić to co spędzało mi sen z powiek a więc popłacić zaległe rachunki...popłaciłam, zerknęłam do Was to uciekam
Będę wkrótceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 09:14
magdzia26, Beata, mauysia, Libra, Blondi22, Ilona, Spero, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość