plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki
Alez kolejka w laboratorium była dziś normalnie półtora godziny mojego życia zmarnowałam na czekaniu
Ale po południu będą wyniki
Pismaczku no to gratki na tego pisklaka
Muzi od kiedy chcesz zaczynać te przekształcanie
Zapraszam na 15 wszystkoch chętnych na grzybki do lasu
a-koczek, Pismak, Libra, Blondi22, Ilona, Spero, magdzia26, Sandraa, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Wosebko pamiątka wspaniała serce mi wali jak szalone
bawił sie pępowiną widziałyscie?
nawet pod konie cudało mi sie dostrzec siusiaka!
długaśny filmik naprawde fajny!!!
p.s. jaki koszt takiego filmiku?a i nawet w pewnym momencie widać
jakby pokazywał kciukiem ze wszystko ok u niego
he he
aż sie lekarz z tego śmiał
Beata, Libra, Blondi22, Blondi22, Pismak, Ilona, Spero, magdzia26, Shagga_80, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Koczku faktycznie o tym pisałaś ale nie pamietam zebyś wspomniała że odlatuja Ci jakieś kawałki z tego...
Witaj Plemniczko :*
Dzieki Libruś za wyjaśnienia :*
Dziewczyny Ami na fajsie to chyba często jestLibra, Ilona, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Koczku faktycznie o tym pisałaś ale nie pamietam zebyś wspomniała że odlatuja Ci jakieś kawałki z tego...
Witaj Plemniczko :*
Dzieki Libruś za wyjaśnienia :*
Dziewczyny Ami na fajsie to chyba często jestbo one w sumie to jej nie znaja..bo ona sie tu teraz nie udziela na forum u nas....
a-koczek, Beata, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Koczku Twoje zaproszenie już czeka na akceptację
Pismaczku Ciebie to ja nie mam w znajomych ani nawet nie mam pojęcia jak sie nazywasz wiec jak mam pomóc?Pismak, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Selena wrote:Beciu ale to chyba pasuje zeby do Ami napisać żeby dziewczyny dodała
bo one w sumie to jej nie znaja..bo ona sie tu teraz nie udziela na forum u nas....
Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyCześć Plemniś
Miło Cię widzieć
Prócz tego co już wiesz, to Wosebka dowiedziała się wczoraj, ze będzie miała syna. To samo IlonaWięc znowu górują chłopaki
Poza tym chyba wszystko po staremuBeata, Ilona, plemniczka, magdzia26, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Koczku Twoje zaproszenie już czeka na akceptację
Pismaczku Ciebie to ja nie mam w znajomych ani nawet nie mam pojęcia jak sie nazywasz wiec jak mam pomóc?
Beatko wysłałam ci privBeata lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Hej Laski
Becie koniecznie skonsultuj to z lekarzem.
Selenko Gratuluje synkaFilmik piękny, idzie sie wzruszyć.
Kfiatku miłego dnia w pracy
Muzi świetny pomysł i mam nadzieje, ze uda Ci sie plany zrealizować. Trzymam kciuki.
Aga zazdroszczę grzybobrania
Fedrus zaglądaj częściej.
Pismak Gratuluje. Fasolinke potwierdzona. Super
Aisko powodzenia na kursie i oby dzień minął pozytywnie
Kaja nie stresuj sie niepotrzebnie. Wyniki sa w normie więc głowa do góry
Sylwia czekamy na wieści od Ciebie
Mauysiu nie przemeczaj sie zbytnio
Schagga Ty rownież. Mi tez ostatnio zgage dokucza, blee.
Plemniczko witaj. Fajnie ze weselicho udane
Wiecej nie pamietam.
Miłego dniaU mnie pogoda tez paskudna.
Selena, Beata, a-koczek, Libra, plemniczka, Spero, Pismak, AGA 30, magdzia26, Sandraa, Blondi22, aisa, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
wysłałam do Ami priv żeby zaakceptowała Koczka i Pismaczka
Selena, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Ilona, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Rucia wrote:Cześć Plemniś
Miło Cię widzieć
Prócz tego co już wiesz, to Wosebka dowiedziała się wczoraj, ze będzie miała syna. To samo IlonaWięc znowu górują chłopaki
Poza tym chyba wszystko po staremuRucia, AGA 30, Beata, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szaguś dzięki na pewno o tym wspomnę , tylko wlasnie mnie zmartwiło bo ja nigdy nie miałam nadżerki i na ostatniej wizycie tż badał mi szyjke powiedział ze ładna czysta…cytologie odda mi dopiero na wizycie
super że odnowili Ci debet…tak szybko?
A co do debetu, to biorąc pod uwagę,że nie miałam przekroczonego terminu spłaty debetu i wpłata była jako świadczenie a nie wpłata własna to ja uważałam,że natychmiast powinni mi uznać nowy debet...niestety calutki dzień czekałam...ale już rano opłaciłam wszystko zaległe...tyle,że co z tego,skoro zaraz po tym wyłączyli nam sygnał z PolsatuMacie może wiedzę jak wygląda ponowne włączenie...czytaj: ile to kosztuje
?
Kopciuszku, wcale nie dziwię Ci się,że się zdenerwowałaś na tego swojego M...chyba od progu bym Go zezwała po powrocie!
A co do wyników, to kurcze chyba każdy lekarz inaczej uważa...moja Endokrynolog, gdy tsh skoczyły mi do ponad 2 to wtedy dopiero dostałam euthyrox.
Witaj Plemniczko po długiej nieobecnościBeata, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Plemniczko !
TęskniłyśmySuper że urlop się udał i wesele
pamiętasz jeszcze że miałaś się sukienką pochwalić ? (czy już to zrobiłaś a ja przeoczyłam?)
Shagga_80, a-koczek, Beata, Libra, Ilona, magdzia26, plemniczka, Sandraa, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)