plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:dokładnie myślę, że nam się wtedy uda jakoś spotkać
ps. to przywożę mały kawałek...haha
Kurcze powinnam zabrać się do jakiejś roboty, bo zaraz ma M przyjechać, bo ma do lekarza iść...po Jego powrocie do pracy po zwolnieniu lekarskim wciąz musi latać do lekarzyLibra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:ajaj dziewczyny myslalam ze upiecze mi sie z tą sukienką
obiecuje ze pozniej dodam zdjecie, poki co ide cos sobie do jedzenia zrobic
Selena, Pismak, Libra, Blondi22, aisa, Ilona, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:kurczę oo! 500 lajków to jeszcze 500 i będzie fasolka? oby takie czary się sprawdzały
)
dobra, lecę z moim po te sprzęty, bo już się wkurza. zajrzę za godzinę. Rucia masz może jakiś sprawdzony przepis na banany w cieście? albo któraś z was kobitki?
Bo tak myślę czy banany czy frytki z selera (pyyychaaa)?
ok już mnie nie ma. :*Selena, Blondi22, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:mój m ma dzis urodziny zamowiłam mu prezent dzis powinien przyjsc. dzwonie wiec do kuriera okazuje sie ze przez przypadek poszła na inna trase szlak mnie trafi z ta firmą kurierską.
No to życzenia spełnienia zdrowia i czego jeszcze sobie życzy jeszcze dla twojego M koczku
-
shaguś zamówiłam mu koszulkę oryginalną scani (bo on jest kierowcą i taki autem jeździ i uwielbia wszelkiego typu gadżety Scani.Shagga_80 wrote:Pochwal się coś tam kupiła
AGA 30, Shagga_80, Libra, Blondi22, Ilona, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Kopciuszku kochana no nieźle się nadenerwowałaś wczoraj aż mi się ciśnienie podniosło w trakcie czytania, ale cieszę się ze szczęśliwie wrócił, ale obskok dostał?
Hej skąd dokładnie jesteś bo wszystko o czym piszesz brzmi znajomo
Ciesze się ze Twoje wyniki sa dobre
Ojej co do moich skrzepów to dałaś mi do myslenia, ok czekam do jutra z tym wszystkim jeśli jutro będzie tempka wysoka to ide na bete i to crp
Beciu, mąż dostał niezły OPR ... i przepraszał mnie,ale co to da???ile sie nadenerwowałam to tylko ja sama wiem, a nie powiem ,ze przy tym i moja mama też bo zaraz poleciała do taty i mu opowiada, a ten kazał jej spieprzać bo głupoty opowiada
Kochana ja jestem z łódzkiego. Z zagłębia płytek ceramicznych- mówi Ci to coś? A te znajome dla Ciebie strony to mąż zna prawie jak własną kieszeń bo jeździ na kontrole terenowe w woj. mazowieckim. A wcześniej pracowal w Białobrzegach. A i w sobotę byłam z nim w Białobrzegach bo zamawialismy tam drzwi wewnętrzne do naszego domku
, a Ty skąd jesteś z G- ca?
-
a-koczek wrote:mój m ma dzis urodziny zamowiłam mu prezent dzis powinien przyjsc. dzwonie wiec do kuriera okazuje sie ze przez przypadek poszła na inna trase szlak mnie trafi z ta firmą kurierską.
Ahh nie tak miało byćlubię tylko to że M ma urodziny
dużo zdrówka i szczęścia mu życzę
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Widziałyście dzisiejszą poradę OVU:
"W swojej diecie nie żałuj sobie takich produktów jak: cebula, czosnek, szalotka, szczypiorek i por. Zawierają one antyoksydanty, które pomagają w walce z wolnymi rodnikami. W tradycyjnej medycynie chińskiej są to również produkty, które uważane są za pokarmy „ciepłe”, zwiększające płodność."
Więc żadnych ciast tylko sałatke z cebuli czosnku i będzie fasolka tylko ciekawe co nasi faceci na to
Kto wie moze i coś w tym jest co napisali?!!!Bynajmniej u mnie sie to sprawdziło
Przed pierwszą ciążą znalazłam w necie przepis na pizzę i sosy czosnkowy i pomidorowy- praktycznie całość smakuje jak z pizzerii i jeszcze do tego samemu-czysciutko zrobione ,to tylko palce lizać. Tak wszystkim w domu ta pizza z tymi sosami zasmakowała, że piekłam non stop.. A i dodam,że była na niej też cebula pokrojona w krążki i pomidor i wędlinka i ser konieczkie
.To było jakoś w październiku-moze pizza była 2 razy w tygodniu. I tak przez dłuższy czas. A w listopadzie zaszłam w ciążę
. W ciaży zapach czosnku mi zbrzydł i pizze odeszły na bok.
Teraz o tą ciążę staraliśmy sie 16 cykli. Dopiero 16 okazał sie szczęśliwym - gdzie powróciłam do częstego robienia pizzy z cebulką i sosy czonkowemniam mniam
. I oczywiście jak mdłości i wymioty sie pojawiły to ochota na pizzę odeszła-a mój synuś uwielbia i mógłby jeść codziennie
A może taka pizza z sosem czosnkowym to dobry pomysł???
Proponuje wszystkim staraczkom od dziś robić pizze co drugi dzienhehe
Shagga_80, Blondi22, magdzia26, Spero, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Acha wiem, miałam napisać jeszcze słówko do Kopciuszka.
Wiem o czym mówisz moj M tez mi tak często robi i tak mnie tym wkurza ze szok. Tylko on zazwyczaj gdzieś położy tel albo zostawi w aucie i gdzieś pójdzie, albo tez mu sie rozladuje. Tak czy inaczej moge sobie gadać i gadać i nic do niego nie dociera. Zazwyczaj przeprosi ze tak zrobił i obieca poprawę, po czym robi to znowu, no i co takiemu zrobić. Wpierniczyc to mało. No ale cóż.
Beti ;*
Idę obiad robic.
Tez narobilam sobie smaka na jakieś wypieku i chyba zrobię raffaelloShagga_80, magdzia26, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ciasta dozwolone tylko dla zafasolkowanych
edit
to jakaś dyskryminacja normalnie... heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 11:57
Shagga_80, magdzia26, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość