plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Plemniczko !
TęskniłyśmySuper że urlop się udał i wesele
pamiętasz jeszcze że miałaś się sukienką pochwalić ? (czy już to zrobiłaś a ja przeoczyłam?)
Beata, Spero, Pismak, Ilona, magdzia26, plemniczka, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane.
Selenko gratuluję synka
Muzi suuuper pomysł na biznes! zawsze to lepiej realizować się w tym co się lubi. trzymam kciuki za powodzenie
Pismaczku, dobrze, że już potwierdzono maluszka. Tydzień na zdjęcie poczekamy
Beatko ja niestety nie pomogę bo aż takich skrzepów nie miałam nigdy, ale mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. też bym powiedziała o tym gin. na wizycie.
Sylwia, jak wizyta??
Kopciuszku, jak czytałam Twój post to juz mi się ciśnienie podnosiło. też tak mam, że od razu czarne myśli i wizje i w ogóle kupa stresu, ale raz jak zrobiłam mojemu awanturę to od tej pory zawsze patrzy przed wyjściem czy ma naładowamy tel. i samochodową ładowarkę też kupił. A jeszcze teraz jak Ty nie powinnaś się denerwować, to już naprawdę. ale faceci myślą troszkę inaczej, oni są bardziej beztroscy.
Aga grzyby tak, zapach lasu tak, zieleń tak, drzewa tak, PAJĄKI NIEEEEEno chyba że któraś ma jakieś kilogramy leku na uspokojenie pożyczyć
U mnie po wczorajszym sprzątaniu odkryłam 33 pary butów, ale niestety 6. musiałam sie pozbyć, więc mam mały niedosytchyba trzeba będzie uzupełnić braki.
A za chwile jedziemy do Adli po maszynę do malowania natryskowegoah i może o castoramę zachaczymy jupiiii ale ja lubię kupować takie rzeczy. Aaa laseczki znacie może jakąś firmę tudzież stronę gdzie mogę zamówić biurko na wymiar?
Acha a ja mogę dołączyć do Was na FB? pliiiiiiiiiiisssss komu co mam poda©?
hmm chyba mi sié klawiatura zepsuøa troché. zaraz naprawié :*Shagga_80, AGA 30, Beata, Pismak, Libra, magdzia26, Ilona, kopciuszek126, Sandraa, Blondi22, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spero to koniecznie leć dokup kilka par
ja sama zbieram sie do zrobienia porządków ze swoimiShagga_80, Spero, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnykurczę oo! 500 lajków to jeszcze 500 i będzie fasolka? oby takie czary się sprawdzały
)
dobra, lecę z moim po te sprzęty, bo już się wkurza. zajrzę za godzinę. Rucia masz może jakiś sprawdzony przepis na banany w cieście? albo któraś z was kobitki?
Bo tak myślę czy banany czy frytki z selera (pyyychaaa)?
ok już mnie nie ma. :*Shagga_80, a-koczek, Ilona, magdzia26, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
spero jak widać na większośc nie działa ale próbuj ja teraz wierzę że moze te 5000 zadziała hhehe a jak nie 5 to 10 i tak do skutku będę działać
p.s. ja nie znam porzepisu na takie rarytasy ale pewnie w necie pełnoShagga_80, a-koczek, magdzia26, Blondi22, Spero, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnySpero wrote:kurczę oo! 500 lajków to jeszcze 500 i będzie fasolka? oby takie czary się sprawdzały
)
dobra, lecę z moim po te sprzęty, bo już się wkurza. zajrzę za godzinę. Rucia masz może jakiś sprawdzony przepis na banany w cieście? albo któraś z was kobitki?
Bo tak myślę czy banany czy frytki z selera (pyyychaaa)?
ok już mnie nie ma. :*
a na mnie lajki nie działają... 1 tyś dawno minął... 10 tyś już nie długo... może mi się uda na 100 tyś albo i 1 mln... hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 11:08
Beata, Pismak, Selena, Ilona, magdzia26, Blondi22, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A właśnie, Sylwia też miała dziś wizytę! Ale pewnie wieczorem dopiero będzie mogła dopiero zajrzeć,bo teraz jest w pracy,tak? Dobrze pamiętam?
Sylwia , jak nas czytasz to koniecznie odezwij się!Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja mam tylko pyszny przepis (bynajmniej naszej rodzince smakuje) na ciasto biszkoptowe z musem bananowym i galaretką... dawno nie robiłam i chyba zrobię na przyszły weekend:D
a na mnie lajki nie działają... 1 tyś dawno minął... 10 tyś już nie długo... może mi się uda na 100 tyś albo i 1 mln... hahahaBeata, Libra, Ilona, magdzia26, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
no tak a ja nawet zapomniałam dzisiejszy wykres zaktualizować
więc idę
a potem popracować wpadnę jak sie obrobię
tymczasem :*Ilona, Pismak, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:jak lubisz ciasta, to musze się postarać zorganizować i jak następnym razem się spotkamy, to Ci przywiozę
... duuuży kawalek:D
A mówiłam,że będę wkrótce u Mamy, hehehe ?
EDIT: Co tam,że mam ograniczać cukierWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 11:14
magdzia26, Libra, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Ooooo widzisz
A mówiłam,że będę wkrótce u Mamy, hehehe ?
EDIT: Co tam,że mam ograniczać cukier
ps. to przywożę mały kawałek...hahaShagga_80, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Acha wiem, miałam napisać jeszcze słówko do Kopciuszka.
Wiem o czym mówisz moj M tez mi tak często robi i tak mnie tym wkurza ze szok. Tylko on zazwyczaj gdzieś położy tel albo zostawi w aucie i gdzieś pójdzie, albo tez mu sie rozladuje. Tak czy inaczej moge sobie gadać i gadać i nic do niego nie dociera. Zazwyczaj przeprosi ze tak zrobił i obieca poprawę, po czym robi to znowu, no i co takiemu zrobić. Wpierniczyc to mało. No ale cóż.
Beti ;*
Idę obiad robic.
Tez narobilam sobie smaka na jakieś wypieku i chyba zrobię raffaelloWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 11:19
Shagga_80, magdzia26, Pismak, Selena, Libra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Widziałyście dzisiejszą poradę OVU:
"W swojej diecie nie żałuj sobie takich produktów jak: cebula, czosnek, szalotka, szczypiorek i por. Zawierają one antyoksydanty, które pomagają w walce z wolnymi rodnikami. W tradycyjnej medycynie chińskiej są to również produkty, które uważane są za pokarmy „ciepłe”, zwiększające płodność."
Więc żadnych ciast tylko sałatke z cebuli czosnku i będzie fasolka tylko ciekawe co nasi faceci na toShagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość