X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku nie wmawiaj sobie że coś nie tak z tobą :-( Nie jesteś jedyną kobietą która przechodzi taką tragedię a ty zrobiłaś wszystko żeby pisklaka ratować :-)
    Cieszę się że jajowód uratowany i że bez komplikacji wszystko poszło!!Tulam cię mocno :-)

Fedra, Libra, magdzia26, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z zakupów i biorę się za grzyby :-)
    Mój Wafel kazał mi kupić coś seksi na wieczór więc chyba będzie pikantnie dziś :-)
    Miłego popołudnia kobietki :-)

Libra, magdzia26, Pismak, a-koczek, Spero, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku kochana czytam i sama nie wiem co Ci napisac niestety na niektore pytania nie ma odpowiedzi ale pewne jest jedno tak jak dziewczyny piszą że zrobiłas wszystko żeby pisklaka ratować... i tutaj twojej winy na pewno nie ma... trzymaj się kochana <3

Libra, Pismak, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku nie wiem jak Cię pocieszyć i jak Cię utulić by było Ci lrzej wiem z włąśnego doświdczenia ze musisz sama przejść przez swoje demony jesteś silna i ja wierzę ze szybko sie z tym uporasz...

wiem ze bardzo Cię to boli ale prosze Cię nigdy nie wmawaij sobie zę to Twoja wina bo tak nie jest :*

Co do wyników z histo to z tego co wiem troche się na nie czeka a jak mnie lekarz uprzedzał to na tak wczesnym etapie (ja byłam w 11 tyg) nic z tych badań nie wyniknie i tak tez było moje wyniki miały tylko dwa słowa z których nic nie wynikało...

ważne zeby zbadali ten płyt to dość istotne no i upewnij się co do tego badania progesteronu wiem ze jestem w tym względzie upierdliwa ale wiem też jakie to ważne dla przyszłej Twojej ciaży...

ok więcej juz nie pisze bo głowe mi zaraz zozsadzi...

Tulam Cię Kochana jeszcze raz i nie bój się prosić o pomoc i wsparcie najbliższych Oni na pewno tez to przeżywają a mówiac o tej sytuacji będzie Wam łatwiej...

Libra, magdzia26, Pismak, Blondi22, Shagga_80, Rucia, Spero, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dzięki Kochana :*
    a ja Ci zyczę żebyś w pracy się nie przemęczała i żeby Cię tam nikt nie wkurzał :*
    Fedruś siedząc twarz w twarz z kierowniczką ciężko się nie wkurzać ale ja czasem to juz jestem taka zła że się z tego śmieje ... bo rece opadają jak się jej posłucha...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ale jednak muszę się z tym pogodzić :( i przeżyć po swojemu czyli jesień dobre dzień źle powtarzając sobie ze jestem silną i bede jeszcze mama :)

Mój M to taki radosny od lekarza przyleciał ze będziemy mieć dzieci jeszcze i ze mam ten jajowod i ze nie była to ciążą pozamaciczna :) ale jak powiedział ze zrobili mi ta abrazje to też posmutnial i powiedział ze też to przeżywa ale będzie silny dla mnie . Myślę ze jak wrócę do domu to będziemy razem to przeżywac.

a-koczek, AGA 30, plemniczka, Shagga_80, Rucia, Spero, Sandraa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Fedruś siedząc twarz w twarz z kierowniczką ciężko się nie wkurzać ale ja czasem to juz jestem taka zła że się z tego śmieje ... bo rece opadają jak się jej posłucha...

to wiesz co w sytuacjach kryzysowych jak na nią aptrzysz to wyobraś sobie ze jest rózowym słoniem a Ty obecnie jesteś na cichej pustyni ;)

magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    to wiesz co w sytuacjach kryzysowych jak na nią aptrzysz to wyobraś sobie ze jest rózowym słoniem a Ty obecnie jesteś na cichej pustyni ;)
    bardziej jest podobna do Sida z Epoki Lodowcowej ...:P

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Wiem ale jednak muszę się z tym pogodzić :( i przeżyć po swojemu czyli jesień dobre dzień źle powtarzając sobie ze jestem silną i bede jeszcze mama :)

Mój M to taki radosny od lekarza przyleciał ze będziemy mieć dzieci jeszcze i ze mam ten jajowod i ze nie była to ciążą pozamaciczna :) ale jak powiedział ze zrobili mi ta abrazje to też posmutnial i powiedział ze też to przeżywa ale będzie silny dla mnie . Myślę ze jak wrócę do domu to będziemy razem to przeżywac.

Faceci to z zewnątrz takie twarde chłopy ale ja wiem po moim ze bardzo to przeżywają i wazna tu jest rozmowa zeby przejść przez to razem i mwić co się czuje w danej chwili i nie kryć tego w sobie bo tłumiony smutek jest bardzo szkodliwy...

Razem na pewno przez to przejdziecie w swoim czasie i swoim tępie a My tu będziemy na Ciebie czekać i wspierać kiedy tylko będziesz Nas potrzebowac :)

magdzia26, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:

Pismaczku w takich sytuacjach jedynym lekarstwem jest czas i wsparcie od bliskich... musisz byc silna kochana <3

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się do domku w końcu :)
    buziaki dla wszystkich <3

Fedra lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:

oj Kochanie:* normalnie łza się w oku ze wzruszenia kręci... jak dobrze, ze macie siebie, kochacie się i możecie na siebie liczyć w potrzebie...

Fedra, Shagga_80, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez na dzisiaj kończę... wpadnę wieczorem podczytać
    trzymajcie się:*

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się zbieram czas na spacer z Czekoladą :)

Trzymajcie sie wszystkie ciplutko :*

AGA 30, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ale byłabym gdzieś okolice 17:30... nie za późno?
    Wybacz że z takim opóźnieniem piszę ale najpierw padła mi bateria a potem męczyłam się z paleniem w piecu :-/ Kochana a więc tak jak będę wiedziała o której jutro Stary przyjedzie to mogłabym dopiero powiedzieć czy nie za późno...tzn tak dla mnie żadna pora nie za późna ale jakby On miał przyjechać o 5 czy 6 to pewnie byłoby za późno...dziś wieczorem ma określić kiedy wyrobi się i o której byłby po nas wtedy (jeśli nie odechciało Ci się) wrócimy do tematu i ustalimy szczegóły :-)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku kochana ,dziewczyny już wszystko Ci tak ładnie napisały że pozostaje mi tylko dodać że ściskam Cię mocno,trzymaj się i broń Boże nie szukaj winy a już napewno nie w sobie...będzie dobrze i wierzę że wkrótce bedziesz się cieszyć ciąża i tym razem szczęśliwym rozwiązaniem ...jestem tego pewna. Buziaki

AGA 30, a-koczek, a-koczek, Selena, Libra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się tak cieszyłam a tu h... bombki strzelił i Wafel dziś nie wraca :-(

• kiti Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku tulam mocno :*

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki jestem podlamana- wyniki cytologi powtornej potwierdzily wirus i mam sie stawic po miesiaczce do szpitala by pobrac wycinek na ile on jest grozny :( bardzo sie boje .Gin powiedzial ze lepiej bedzie jak sobie ten cykl odpuscimy ze starankami a jak @ dostane to nic nie brac i ten cykl tez odpuscic wiec mam 2 miesiace sie nie starac :(
    robil mi tez kolposkopie i mowil ze widzi male miejsce zmienione ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 18:15

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 4140 4141 4142 4143 4144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ