SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku nie wmawiaj sobie że coś nie tak z tobą :-( Nie jesteś jedyną kobietą która przechodzi taką tragedię a ty zrobiłaś wszystko żeby pisklaka ratować :-)
    Cieszę się że jajowód uratowany i że bez komplikacji wszystko poszło!!Tulam cię mocno :-)

Fedra, Libra, magdzia26, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z zakupów i biorę się za grzyby :-)
    Mój Wafel kazał mi kupić coś seksi na wieczór więc chyba będzie pikantnie dziś :-)
    Miłego popołudnia kobietki :-)

Libra, magdzia26, Pismak, a-koczek, Spero, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku kochana czytam i sama nie wiem co Ci napisac niestety na niektore pytania nie ma odpowiedzi ale pewne jest jedno tak jak dziewczyny piszą że zrobiłas wszystko żeby pisklaka ratować... i tutaj twojej winy na pewno nie ma... trzymaj się kochana <3

Libra, Pismak, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku nie wiem jak Cię pocieszyć i jak Cię utulić by było Ci lrzej wiem z włąśnego doświdczenia ze musisz sama przejść przez swoje demony jesteś silna i ja wierzę ze szybko sie z tym uporasz...

wiem ze bardzo Cię to boli ale prosze Cię nigdy nie wmawaij sobie zę to Twoja wina bo tak nie jest :*

Co do wyników z histo to z tego co wiem troche się na nie czeka a jak mnie lekarz uprzedzał to na tak wczesnym etapie (ja byłam w 11 tyg) nic z tych badań nie wyniknie i tak tez było moje wyniki miały tylko dwa słowa z których nic nie wynikało...

ważne zeby zbadali ten płyt to dość istotne no i upewnij się co do tego badania progesteronu wiem ze jestem w tym względzie upierdliwa ale wiem też jakie to ważne dla przyszłej Twojej ciaży...

ok więcej juz nie pisze bo głowe mi zaraz zozsadzi...

Tulam Cię Kochana jeszcze raz i nie bój się prosić o pomoc i wsparcie najbliższych Oni na pewno tez to przeżywają a mówiac o tej sytuacji będzie Wam łatwiej...

Libra, magdzia26, Pismak, Blondi22, Shagga_80, Rucia, Spero, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dzięki Kochana :*
    a ja Ci zyczę żebyś w pracy się nie przemęczała i żeby Cię tam nikt nie wkurzał :*
    Fedruś siedząc twarz w twarz z kierowniczką ciężko się nie wkurzać ale ja czasem to juz jestem taka zła że się z tego śmieje ... bo rece opadają jak się jej posłucha...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ale jednak muszę się z tym pogodzić :( i przeżyć po swojemu czyli jesień dobre dzień źle powtarzając sobie ze jestem silną i bede jeszcze mama :)

Mój M to taki radosny od lekarza przyleciał ze będziemy mieć dzieci jeszcze i ze mam ten jajowod i ze nie była to ciążą pozamaciczna :) ale jak powiedział ze zrobili mi ta abrazje to też posmutnial i powiedział ze też to przeżywa ale będzie silny dla mnie . Myślę ze jak wrócę do domu to będziemy razem to przeżywac.

a-koczek, AGA 30, plemniczka, Shagga_80, Rucia, Spero, Sandraa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Fedruś siedząc twarz w twarz z kierowniczką ciężko się nie wkurzać ale ja czasem to juz jestem taka zła że się z tego śmieje ... bo rece opadają jak się jej posłucha...

to wiesz co w sytuacjach kryzysowych jak na nią aptrzysz to wyobraś sobie ze jest rózowym słoniem a Ty obecnie jesteś na cichej pustyni ;)

magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    to wiesz co w sytuacjach kryzysowych jak na nią aptrzysz to wyobraś sobie ze jest rózowym słoniem a Ty obecnie jesteś na cichej pustyni ;)
    bardziej jest podobna do Sida z Epoki Lodowcowej ...:P

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Wiem ale jednak muszę się z tym pogodzić :( i przeżyć po swojemu czyli jesień dobre dzień źle powtarzając sobie ze jestem silną i bede jeszcze mama :)

Mój M to taki radosny od lekarza przyleciał ze będziemy mieć dzieci jeszcze i ze mam ten jajowod i ze nie była to ciążą pozamaciczna :) ale jak powiedział ze zrobili mi ta abrazje to też posmutnial i powiedział ze też to przeżywa ale będzie silny dla mnie . Myślę ze jak wrócę do domu to będziemy razem to przeżywac.

Faceci to z zewnątrz takie twarde chłopy ale ja wiem po moim ze bardzo to przeżywają i wazna tu jest rozmowa zeby przejść przez to razem i mwić co się czuje w danej chwili i nie kryć tego w sobie bo tłumiony smutek jest bardzo szkodliwy...

Razem na pewno przez to przejdziecie w swoim czasie i swoim tępie a My tu będziemy na Ciebie czekać i wspierać kiedy tylko będziesz Nas potrzebowac :)

magdzia26, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:

Pismaczku w takich sytuacjach jedynym lekarstwem jest czas i wsparcie od bliskich... musisz byc silna kochana <3

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się do domku w końcu :)
    buziaki dla wszystkich <3

Fedra lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:

oj Kochanie:* normalnie łza się w oku ze wzruszenia kręci... jak dobrze, ze macie siebie, kochacie się i możecie na siebie liczyć w potrzebie...

Fedra, Shagga_80, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez na dzisiaj kończę... wpadnę wieczorem podczytać
    trzymajcie się:*

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się zbieram czas na spacer z Czekoladą :)

Trzymajcie sie wszystkie ciplutko :*

AGA 30, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ale byłabym gdzieś okolice 17:30... nie za późno?
    Wybacz że z takim opóźnieniem piszę ale najpierw padła mi bateria a potem męczyłam się z paleniem w piecu :-/ Kochana a więc tak jak będę wiedziała o której jutro Stary przyjedzie to mogłabym dopiero powiedzieć czy nie za późno...tzn tak dla mnie żadna pora nie za późna ale jakby On miał przyjechać o 5 czy 6 to pewnie byłoby za późno...dziś wieczorem ma określić kiedy wyrobi się i o której byłby po nas wtedy (jeśli nie odechciało Ci się) wrócimy do tematu i ustalimy szczegóły :-)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku kochana ,dziewczyny już wszystko Ci tak ładnie napisały że pozostaje mi tylko dodać że ściskam Cię mocno,trzymaj się i broń Boże nie szukaj winy a już napewno nie w sobie...będzie dobrze i wierzę że wkrótce bedziesz się cieszyć ciąża i tym razem szczęśliwym rozwiązaniem ...jestem tego pewna. Buziaki

AGA 30, a-koczek, a-koczek, Selena, Libra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się tak cieszyłam a tu h... bombki strzelił i Wafel dziś nie wraca :-(

• kiti Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku tulam mocno :*

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki jestem podlamana- wyniki cytologi powtornej potwierdzily wirus i mam sie stawic po miesiaczce do szpitala by pobrac wycinek na ile on jest grozny :( bardzo sie boje .Gin powiedzial ze lepiej bedzie jak sobie ten cykl odpuscimy ze starankami a jak @ dostane to nic nie brac i ten cykl tez odpuscic wiec mam 2 miesiace sie nie starac :(
    robil mi tez kolposkopie i mowil ze widzi male miejsce zmienione ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 18:15

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 4140 4141 4142 4143 4144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ