plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewczynki chociaz jedna dobra wiadomosc moj G dzisiaj wroci ale cos mi sie wydaje ze owulki nie bede miala bo testy negatywne i nic mnie nie boli ale zobaczymy po dzisiejszym monitoringu...
milego dzionka i smacznego sniadankaLibra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze robilam przed chwiala test owu zawsze wieczorem robie ale chcialam sprawdzic przed wizyta i co widze dwie wielgachne czerwone krechy - zobaczymy co monitoring powie
JUPI moze uda nam sie trafic - nie robimy zadnych przerw w starankach bo to bezsesu :)bedzie co ma byc
wczoraj jeszcze dzwonila moja mama i jak zwykle dowalila swietnymi wiadomosciami jak to ona potrafi. Moja 17 letnia sasiadka - fajna dziewczyna i co sie okazalo ze ma raka kosci - kurde spac nie moglam bo caly czas o niej myslalam no i o sobie- co bedzie ze mna ....wszyscy sie na msze za nia zbierali .... az mi sie slabo zrobilo.....
Masakra te raczyska ......
ciekawe czy sa jakies badania zeby stwierdzic czy ma sie to paskudztwo czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 09:48
Libra, magdzia26, Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:kurcze robilam przed chwiala test owu zawsze wieczorem robie ale chcialam sprawdzic przed wizyta i co widze dwie wielgachne czerwone krechy - zobaczymy co monitoring powie
JUPI moze uda nam sie trafic - nie robimy zadnych przerw w starankach bo to bezsesu :)bedzie co ma byc
wczoraj jeszcze dzwonila moja mama i jak zwykle dowalila swietnymi wiadomosciami jak to ona potrafi. Moja 17 letnia sasiadka - fajna dziewczyna i co sie okazalo ze ma raka kosci - kurde spac nie moglam bo caly czas o niej myslalam no i o sobie- co bedzie ze mna ....wszyscy sie na msze za nia zbierali .... az mi sie slabo zrobilo.....
Masakra te raczyska ......
ciekawe czy sa jakies badania zeby stwierdzic czy ma sie to paskudztwo czy nie -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra to sie z krwi robi ? jaki jest koszt czego takiego
ale Ty się lepiej lekarza zapytaj... może miałaś jakieś już specjalistyczne badania zrobione i to wcale może być zbędne dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 10:09
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki jestem podlamana- wyniki cytologi powtornej potwierdzily wirus i mam sie stawic po miesiaczce do szpitala by pobrac wycinek na ile on jest grozny
bardzo sie boje .Gin powiedzial ze lepiej bedzie jak sobie ten cykl odpuscimy ze starankami a jak @ dostane to nic nie brac i ten cykl tez odpuscic wiec mam 2 miesiace sie nie starac
robil mi tez kolposkopie i mowil ze widzi male miejsce zmienione ...
Sylwiu trzymam mocno za Ciebie kciuki zeby to nie było to co podejrzewają a jdynie jakaś mała zmiana którą lekami można potraktować...
dbaj o siebie i nie dopuszczaj do siebie złych myśli jestem przy Tobie myślami :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sylwiu wiem że jak mieszkałam jeszcze w Polsce to ginekolog proponował mi badanie takie które miało sprawdzić czy niema zmian rakowych w macicy. Musiała byś się podpytać swojego lekarza na ten temat.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Dzień Dobry Dziewczyny
Mayusia cieszę się że spotkanie z Gadgetką się udało
Sylwia podoba mi się Twoje podejście nie załamujemy się tylko przemy do przodu trzymam kciuki zeby zołnierzyk poczekał na duzego Żołnierzyka i do boju
Karoam cieszę sie ze u Ciebie wszystko w pozadku i ze przygotowania idą pełną parą a wózek na pewno kupiszmagdzia26, Spero, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi