X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki jestem podlamana- wyniki cytologi powtornej potwierdzily wirus i mam sie stawic po miesiaczce do szpitala by pobrac wycinek na ile on jest grozny :( bardzo sie boje .Gin powiedzial ze lepiej bedzie jak sobie ten cykl odpuscimy ze starankami a jak @ dostane to nic nie brac i ten cykl tez odpuscic wiec mam 2 miesiace sie nie starac :(
    Sylwia, wiem,że łatwo jest mówić, ale postaraj się może nie denerwować...wszystkie będziemy tu trzymać kciuki i modlić się,żeby kolejne badanie wykazało,że nie jest źle...nie bardzo orientuję się jak jest w takich sytuacjach,ale postaraj się bardzo nie martwić :( Kurcze , wiem,że to głupie co mówię,bo pewnie sama martwiłabym się na zapas...ale wierzę,że będzie dobrze a krótka przerwa w staraniach niech Cię nie martwi, najważniejsze teraz,żeby wykluczyć niebezpieczeństwo..a kto wie,może po przerwie (tylko dwa miesiące,to i tak nie tak długo) od razu uda się Wam zafasolkować, czego z całego serducha Ci życzę. Trzymaj się, ściskam mocno...i postaraj się nie martwić za bardzo...

Fedra lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Shagunia ale troche sie podlamalam ze moga mi calkowicie usunac szyjke macicy jak wycinek wyjdzie grozny :( stresa mam ogromnego i juz mysle na zapas co bedzie gdy...

Pismaku tulam mocno - nie jestes sama jestem z Toba. Zostaniemy jeszcze mamami - zobaczysz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:26

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia kochana tulami mocno i modlę się żeby bylo wszystko dobrze :)
    I masz rację będziemy mamami napewno ! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 18:50

magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie będzie zle:-) JA wiem że łatwo to mówić i najgorszy czas oczekiwania na wyniki badan i wogóle ale nie łam się !!

Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że my kobiety jesteśmy silnymi czlowieki i radzimy sobie z ciężkimi losami życia ....

AGA 30, Selena, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :)

Pismak- tulam mocno!!! :*
    Sylwia- Shagga ma racje- staraj sie nie denerwować, choć wiem że to nie łatwe. Trzymam mocno kciuki :*
    Shagga- co do mamusiek to wiem co czujesz;) ja się cieszę, że jestem daleko ;) Zresztą na wstępie powiedziałm, że kilka pierwszych miesięcy nie życzę sobie wizyt rodzinnych z żadnej strony ;)
    Blondi-ślicznie wyglądałaś na weselu :)
    Aisko-nie wymiguj się nawałem roboty :P
    Olu- wracaj już z tych wakacji!
    Ruciu-mam nadzieję że już Ci trochę lepiej po oddaniu Tadzika?
    Fedra- cieszę się że wróciłaś na forum :)
    Zbiku- mam nadzieję że wsio będzie ok :)

Ja mam za sobą codzinne sprzątanio-odgracanie mieszkania :) Czyszczę wszystko wliczając odsuwanie mebli i wywalanie nagromadzonego tam kurzu :D Więc przeważnie jestem padnięta popołudniu :)

Dostałam masę ciuszków dla dzidzi- dziewczyńskich i chłopięcych więc troche nam odejdzie wydatków :) Z wózkiem może być problem bo tu tylko spacerówki a jak już wielofunkcyjny to za min 2000zł i to nic specjalnego :/ Ale może jedna Polka będzie xlandera xa sprzedawała w jakiejś przystępnej cenie ;)

Chyba mamy już wybbrane imion: Józio lub Julia (z arabska Yosef i Yulia)

Tak na teraz to chyba tyle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 20:09

AGA 30, zbikowa, Libra, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • fler Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki podczytuje co u Was i aż łzy mi z oczu plyną. Mam nadzieje że wszystko się jakoś poukłada.
    Ściskam mocno!

AGA 30, Libra, Rucia, jeju, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie mój Wafel zasmucił teraz :-( Od następnego tygodnia jadą na nową budowę i skończą się przyjazdy w czwartki :-( A na dodatek tego będą jezdzić jeszcze 200 km dalej do pracy :-(
    Normalnie nie dość że zima idzie droga będzie fatalna to jeszcze tyle km dalej bedą mieli :-(
    Przedwczoraj na budowie mieli wypadek i od Wafla kuzyn w szpitalu leży z pękniętą czaszką :'(

Eh zawsze coś :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:14

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nasz dzień się kończy ....dobranoc laseczki :-):-):-)

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobranoc kobitki w ten czwartkowy samotny wieczór :-(

Ps, A miało być tak namiętnie :-):-(

Fedra lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocy :) Aga nie przejmuj sie u mnie tez samotnie ...

Fedra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie,
    wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich Waszych wypowiedzi, ale piszę z telefonu.
    Pismaczku, to zrozumiałe, że przezywasz teraz ciężkie chwile... ale wiedz, , żewszystkie Cię wspieramy i jesteśmy z Tobą myślami w tych trudnych chwilach...

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 września 2013, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to właśnie wróciłam z wyczekanego spotkania z Gadgetką, jej mężem i Kubusiem :) Spotkałyśmy się tylko na godzinkę bo wcześniej nie udało im się wyrwać z przygotowań weselnych, ale naprawdę się cieszę, że zdołali wykroić choć tę godzinkę. Gadgetka to rewelacyjna babeczka i rozmawiało się nam tak, jakbyśmy znaly się od dawien dawna! Fotkę mam w aparacie więc zamieszczę dopiero po powrocie. Kubuś wyściskany w imieniu wszystkich cioć :) Ale było fajnie!!!

AGA 30, Rucia, Libra, Kaja, magdzia26, Selena, Shagga_80, Ilona, a-koczek, Blondi22, Fedra, Spero, kiti, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A tak w ogóle to właśnie wróciłam z wyczekanego spotkania z Gadgetką, jej mężem i Kubusiem :) Spotkałyśmy się tylko na godzinkę bo wcześniej nie udało im się wyrwać z przygotowań weselnych, ale naprawdę się cieszę, że zdołali wykroić choć tę godzinkę. Gadgetka to rewelacyjna babeczka i rozmawiało się nam tak, jakbyśmy znaly się od dawien dawna! Fotkę mam w aparacie więc zamieszczę dopiero po powrocie. Kubuś wyściskany w imieniu wszystkich cioć :) Ale było fajnie!!!
    Ależ wam cholera zazdroszczę :-)
    Czułam to że Gadgetka to super babka he he bo inaczej nie mogło być:-)

mauysia, magdzia26, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu Ktosiu jeżeli na FB dane prawdziwe to i tu ci życzę spełnienia marzeń , miłości ,odwagi , namiętności , rozsądku no i czego sobie tylko pragniesz i życzysz :-)

Ps, My kobiety to jesteśmy supermenami :-)

Kaja, Libra, magdzia26, Selena, Blondi22, Fedra, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry co tu tak cicho z rana to piątek że milczą kobietki

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - nie zamartwiaj się na zapas... jakoś czuję, że Twoja szyjka zostanie oszczędzona... i że to cos niegroźnego, co da się wyleczyć farmakologicznie...

Aga - szkoda, że Wafel nie dojechał wczoraj...:(

Kaoram - szybkiego wicia gniazdka, przy tym nie nadwyrężaj się przesadnie;*

Mauysia - zazdroszczę wam spotkania:) zdjęcie super:)

Shaguś - postaram się wyrobić i przypędzić dzisiaj do Ciebie... w wolnej chwili proszę o namiary... ale ciasta nie upiekłam, bo wczoraj od dentysty wyszłam przed 22:/ buuuu, ale nie martw się, przywizę Ci jak wcześniej zaplanujemy nasze spotkanie... jak mały nr 2 będzie już po tej stronie Twego brzucha...;)

Zosia-Ktosie... wszystkiego najlepszego, abyś z T2 stworzyła zgrany związek, w którym będziecie delektować się szczęściem i upajać miłością:*

Wszystkie dziewczynki witam i życzę miłego dnia
    mój m z rana wyjechał na grzybki... ciekawe jakie "okazy";P przywiezie...hehehe... a mi dzisiaj tylko "kudłate myśli" po głowie się pałentają:D

magdzia26, Rucia, Selena, Shagga_80, Blondi22, Blondi22, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra odniose się do tych super myśli mniej ich jak najjjjjj więcej ;-);-);-):-):-):-) , a tak to wogóle to cześć tobie jak dotrzesz do Shagga i ucaluj ją i kubusia a i oraz brzusio ....

magdzia26, Libra, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane <3
    Agus szkoda że sie tak wieczór skończył :/ ale następnym razem na pewno nadrobicie :)
    Sylwuś nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze z całego serca Ci tego życzę kochana :)
    Pismaczku cały czas o tobie myslę i mam nadzieje że szybko się z tym uporasz wierzę w Ciebie bo jesteś bardzo mądrą dziewczyną <3 :)
    ps. u mnie wczoraj była "pizza" kopciuszka :D naprawdę muszę ją cześciej robić :) :) :)

Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ty Kaju się czujesz ?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4141 4142 4143 4144 4145 ››