plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewuszki jestem podlamana- wyniki cytologi powtornej potwierdzily wirus i mam sie stawic po miesiaczce do szpitala by pobrac wycinek na ile on jest grozny
bardzo sie boje .Gin powiedzial ze lepiej bedzie jak sobie ten cykl odpuscimy ze starankami a jak @ dostane to nic nie brac i ten cykl tez odpuscic wiec mam 2 miesiace sie nie starac
Kurcze , wiem,że to głupie co mówię,bo pewnie sama martwiłabym się na zapas...ale wierzę,że będzie dobrze a krótka przerwa w staraniach niech Cię nie martwi, najważniejsze teraz,żeby wykluczyć niebezpieczeństwo..a kto wie,może po przerwie (tylko dwa miesiące,to i tak nie tak długo) od razu uda się Wam zafasolkować, czego z całego serducha Ci życzę. Trzymaj się, ściskam mocno...i postaraj się nie martwić za bardzo...
Fedra lubi tę wiadomość
-
dzieki Shagunia ale troche sie podlamalam ze moga mi calkowicie usunac szyjke macicy jak wycinek wyjdzie grozny
stresa mam ogromnego i juz mysle na zapas co bedzie gdy...
Pismaku tulam mocno - nie jestes sama jestem z Toba. Zostaniemy jeszcze mamami - zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:26
-
Sylwia kochana tulami mocno i modlę się żeby bylo wszystko dobrze
I masz rację będziemy mamami napewno !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 18:50
magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
Pismak- tulam mocno!!! :*
Sylwia- Shagga ma racje- staraj sie nie denerwować, choć wiem że to nie łatwe. Trzymam mocno kciuki :*
Shagga- co do mamusiek to wiem co czujesz;) ja się cieszę, że jestem dalekoZresztą na wstępie powiedziałm, że kilka pierwszych miesięcy nie życzę sobie wizyt rodzinnych z żadnej strony
Blondi-ślicznie wyglądałaś na weselu
Aisko-nie wymiguj się nawałem roboty
Olu- wracaj już z tych wakacji!
Ruciu-mam nadzieję że już Ci trochę lepiej po oddaniu Tadzika?
Fedra- cieszę się że wróciłaś na forum
Zbiku- mam nadzieję że wsio będzie ok
Ja mam za sobą codzinne sprzątanio-odgracanie mieszkaniaCzyszczę wszystko wliczając odsuwanie mebli i wywalanie nagromadzonego tam kurzu
Więc przeważnie jestem padnięta popołudniu
Dostałam masę ciuszków dla dzidzi- dziewczyńskich i chłopięcych więc troche nam odejdzie wydatkówZ wózkiem może być problem bo tu tylko spacerówki a jak już wielofunkcyjny to za min 2000zł i to nic specjalnego
Ale może jedna Polka będzie xlandera xa sprzedawała w jakiejś przystępnej cenie
Chyba mamy już wybbrane imion: Józio lub Julia (z arabska Yosef i Yulia)
Tak na teraz to chyba tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 20:09
AGA 30, zbikowa, Libra, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie mój Wafel zasmucił teraz
Od następnego tygodnia jadą na nową budowę i skończą się przyjazdy w czwartki
A na dodatek tego będą jezdzić jeszcze 200 km dalej do pracy
Normalnie nie dość że zima idzie droga będzie fatalna to jeszcze tyle km dalej bedą mieli
Przedwczoraj na budowie mieli wypadek i od Wafla kuzyn w szpitalu leży z pękniętą czaszką :'(
Eh zawsze cośWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:14
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczornie,
wybaczcie, że nie odniosę się do wszystkich Waszych wypowiedzi, ale piszę z telefonu.
Pismaczku, to zrozumiałe, że przezywasz teraz ciężkie chwile... ale wiedz, , żewszystkie Cię wspieramy i jesteśmy z Tobą myślami w tych trudnych chwilach...Fedra lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle to właśnie wróciłam z wyczekanego spotkania z Gadgetką, jej mężem i Kubusiem
Spotkałyśmy się tylko na godzinkę bo wcześniej nie udało im się wyrwać z przygotowań weselnych, ale naprawdę się cieszę, że zdołali wykroić choć tę godzinkę. Gadgetka to rewelacyjna babeczka i rozmawiało się nam tak, jakbyśmy znaly się od dawien dawna! Fotkę mam w aparacie więc zamieszczę dopiero po powrocie. Kubuś wyściskany w imieniu wszystkich cioć
Ale było fajnie!!!
AGA 30, Rucia, Libra, Kaja, magdzia26, Selena, Shagga_80, Ilona, a-koczek, Blondi22, Fedra, Spero, kiti, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A tak w ogóle to właśnie wróciłam z wyczekanego spotkania z Gadgetką, jej mężem i Kubusiem
Spotkałyśmy się tylko na godzinkę bo wcześniej nie udało im się wyrwać z przygotowań weselnych, ale naprawdę się cieszę, że zdołali wykroić choć tę godzinkę. Gadgetka to rewelacyjna babeczka i rozmawiało się nam tak, jakbyśmy znaly się od dawien dawna! Fotkę mam w aparacie więc zamieszczę dopiero po powrocie. Kubuś wyściskany w imieniu wszystkich cioć
Ale było fajnie!!!
Czułam to że Gadgetka to super babka he he bo inaczej nie mogło byćmauysia, magdzia26, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosiu Ktosiu jeżeli na FB dane prawdziwe to i tu ci życzę spełnienia marzeń , miłości ,odwagi , namiętności , rozsądku no i czego sobie tylko pragniesz i życzysz
Ps, My kobiety to jesteśmy supermenamiKaja, Libra, magdzia26, Selena, Blondi22, Fedra, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia - nie zamartwiaj się na zapas... jakoś czuję, że Twoja szyjka zostanie oszczędzona... i że to cos niegroźnego, co da się wyleczyć farmakologicznie...
Aga - szkoda, że Wafel nie dojechał wczoraj...
Kaoram - szybkiego wicia gniazdka, przy tym nie nadwyrężaj się przesadnie;*
Mauysia - zazdroszczę wam spotkania:) zdjęcie super:)
Shaguś - postaram się wyrobić i przypędzić dzisiaj do Ciebie... w wolnej chwili proszę o namiary... ale ciasta nie upiekłam, bo wczoraj od dentysty wyszłam przed 22:/ buuuu, ale nie martw się, przywizę Ci jak wcześniej zaplanujemy nasze spotkanie... jak mały nr 2 będzie już po tej stronie Twego brzucha...
Zosia-Ktosie... wszystkiego najlepszego, abyś z T2 stworzyła zgrany związek, w którym będziecie delektować się szczęściem i upajać miłością:*
Wszystkie dziewczynki witam i życzę miłego dnia
mój m z rana wyjechał na grzybki... ciekawe jakie "okazy";P przywiezie...hehehe... a mi dzisiaj tylko "kudłate myśli" po głowie się pałentająmagdzia26, Rucia, Selena, Shagga_80, Blondi22, Blondi22, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra odniose się do tych super myśli mniej ich jak najjjjjj więcej
, a tak to wogóle to cześć tobie jak dotrzesz do Shagga i ucaluj ją i kubusia a i oraz brzusio ....
magdzia26, Libra, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Agus szkoda że sie tak wieczór skończyłale następnym razem na pewno nadrobicie
Sylwuś nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze z całego serca Ci tego życzę kochana
Pismaczku cały czas o tobie myslę i mam nadzieje że szybko się z tym uporasz wierzę w Ciebie bo jesteś bardzo mądrą dziewczyną
ps. u mnie wczoraj była "pizza" kopciuszkanaprawdę muszę ją cześciej robić
Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość