plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki!
Wpadam życzyć miłego dnia i uciekam do obowiazków dnia codziennego. U mnie piekne słoneczko,ale za ciepło to nie jest
.
Sylwus nie zamartwiaj sie na zapas, ja tez mam nadzieję,ze zwykła farmakologia da radę wytępić tego "dziada" z Twojej szyjki
Magdzia, no coś czuje,ze po tej "mojej" pizzy było gorąco u Was w łóżeczku :)haha
A u mnie wczoraj była pizza biedronkowa, bo kupiłam przedwczoraj bo była promocja. A mały uwielbia, a nie chcialo mi sie robić i po drugie nie miałam za wiele czasu to poszłam na łatwizne i miałam gotowca-choc nie był tak smaczny jak swojej roboty...
Ta wstrętna pogoda krzyżuje tylko ludziom planyAle na szczęście dzis już jest lepiej i tata zaczął wykładać balkony płytkami
.
Mój mały jeszcze dobrze nie wyzdrowiał a dzis z powrotem pokasłuje-juz mam dośc tych jego kaszelków.Właśnie siedzi i się inhaluje solą fizjologiczna.
Zosiu- wszystkiego co najlepsze!!!
Buziaki dla wszystkich :*magdzia26, Libra, a-koczek, a-koczek, Blondi22, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
jak tam dzisiaj u pismaczka?? bo nic dzisiaj nie pisała...
mayusia śliczna fotka z gadgetkom kubuniem
melduję że @ pomału się rozkręca...nie zadwodna jak zawsze i punktualna. Także okres wakacyjnych starań uważam za skończony, idą studia (na szczeście jeszcze tylko 1,5 roku) i w związku z czym proszę mnie narazie wypisać z tabelki bo to nie ma sensu że będę tam tkwiła jak starania znów będą ograniczone.
Obecnie jest mi smutno jak zawsze (choć juz chyba się przyzwyczaiłam do takiego stanu rzeczy). Muszę przemyśleć wszystko i obrać jakiś nowy plan działania bo tak być dłużej nie może !mauysia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jestem już w domku
Zosiu wszystkiego najlepszego niech życie toczy się tak jak sobie to zaplanowałas i wymarzyłaś a ewentualne niespodzianki będą tylko miłym jego urozmaiceniemDużo zdrówka i miłości
Mauyś super zdjęcie i mały gadetki taki słodziakciesze się że spotkanie choć krótkie się udało
U mnie dzisija troszkę lepiej ale tylko troszkęwróciłam do domu ale jednocześnie pomyślałam takie duże mieszkanie kupiliśmy z myślą o dzieciakach a tutaj.......
Ahhh........
Miłego dnia wszystkimkiti, a-koczek, Fedra, magdzia26, Selena, AGA 30, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnykiti wrote:jak tam dzisiaj u pismaczka?? bo nic dzisiaj nie pisała...
mayusia śliczna fotka z gadgetkom kubuniem
melduję że @ pomału się rozkręca...nie zadwodna jak zawsze i punktualna. Także okres wakacyjnych starań uważam za skończony, idą studia (na szczeście jeszcze tylko 1,5 roku) i w związku z czym proszę mnie narazie wypisać z tabelki bo to nie ma sensu że będę tam tkwiła jak starania znów będą ograniczone.
Obecnie jest mi smutno jak zawsze (choć juz chyba się przyzwyczaiłam do takiego stanu rzeczy). Muszę przemyśleć wszystko i obrać jakiś nowy plan działania bo tak być dłużej nie może !
trzymam kciuki, żeby plan wypalił! -
nick nieaktualnyPismak wrote:Hej dziewczyny
Jestem już w domku
Zosiu wszystkiego najlepszego niech życie toczy się tak jak sobie to zaplanowałas i wymarzyłaś a ewentualne niespodzianki będą tylko miłym jego urozmaiceniemDużo zdrówka i miłości
Mauyś super zdjęcie i mały gadetki taki słodziakciesze się że spotkanie choć krótkie się udało
U mnie dzisija troszkę lepiej ale tylko troszkęwróciłam do domu ale jednocześnie pomyślałam takie duże mieszkanie kupiliśmy z myślą o dzieciakach a tutaj.......
Ahhh........
Miłego dnia wszystkim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Aga jaki avatar ja weszłam w wiadomości to aż sie pzrestraszyłam. pomyśałam ze pewnie cos zrobiłam i dostałam ostrzeżenie od ovu
To tylko mój kocur nie jest taki straszny jak wygląda he hemagdzia26, Fedra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny