plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agus ja w domu z córką to od chwili jak zaczęła sie ta brzydka pogoda pijemy herbate pomiszana z lipą i jakos omija nas wstrętna chorobaAGA 30 wrote:A tak z innej beczki to żeby mi się nie nudziło no to następne chorubsko się przypałętało do mnie
Muszę się udać w końcu do lekarza
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A tak z innej beczki to żeby mi się nie nudziło no to następne chorubsko się przypałętało do mnie
Muszę się udać w końcu do lekarza
aha doczytałam... ja mam świetny krem na hemoroidy... a masz objawy jakieś... bo podobne objawy są przy polipie w jelicie lub wrzodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 14:41
-
magdzia26 wrote:na 100% koczku i są bardzo bardzo fajne moja siostra kupiła dla swojej 5 letniej córeczki a zaznaczam że ona siersci nie znosi w domu...
tylko trzeba pamiętać o tym by bdac o futerko i o tym ze te pieski lubią bardzo ruch jeśli nie są wybiegane można wtedy zaobserwować w domu psie adhdto tylko tak nawiasem
magdzia26 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
tak mi sie pzrypomniało. mój tata jest strasznie podatny na opinie różnych ludzi a szczegołnie na temat chorób i ich leczenia czesto sie zdarzało ze gdy wrócił z pracy to miał inna chorobę. jakies półtorej roku temu wmówił sobie ze ma raka i zakupił jakis dziwny lek niby na raka wiec codziennie pił i mówił ze czuje sie lepiej. Mnie jak bolała głowa to jego zawsze mocniej łapało siostre przeziębienie on juz z mega grypą w łóżku leżał.tylko najgorsze jest to ze ironia tego było to ze własnie moja mama na raka zachorowała i wtedy biedaczek juz nic poważniejszego od rak anie mógł znaleźc i nagle nam wyzdrowiał z wszystkich chorób
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:No to kochana marsz do lekarza to nie przelewki są
Kur.... czy ja mam za mało chorób jeszcze -
a-koczek wrote:słodkie sa pokaże córce jej i siwego persa zobacze co wybierze
a i proponuję brać z hodowli która jest zarejestrowana w zwiazku kynologicznym ponieważ kupując od przypadkowej osoby możemy kupić coś podobnego do rasy którą chcemy a jak dorośnie to się moze okazać ze to nie to co chcieliśmy...
zakup psa czy kota polecam mocno przemyśleć poczytać sobie o danej rasie i 20 razy się zastanowić nim się kupi zwierzaka... np. na temat czy bedzie miał go kto wyprowadzać (małe rasy potrzebuja wicej spacerów niz 2 razy dziennie), czy jest czas by wychować tego szczeniaka, czy jak pojedziemy na wakacje będziemy mogli zabrać go ze sobą czy będziemy mieli komu zostawić go w opiece...
przepraszam że tak truje w tym temacie ale współpracując z Fundacja która pomaga psą wiele się naoglądałam i naczytałam dlatego staram sie otwierać oczy zeby nie kupowac zwierzaków na hura i ewentualnie trzeba wziaść pod uwagę wiek dziecka i potencjalne przyszłe potomstwoAGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, fler, Spero, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:No w końcu będę musiała wziąść się za moj tyłek tym bardziej że już drugi raz w tym miesiącu krwawienia mam z tylnej części i bardzo brzydki czarny stolec
Kur.... czy ja mam za mało chorób jeszcze
a nie jadaś czasem grzybów w ostatnim czasie moja mama ma nie tolerancję i jak zje grzyby to ma czarny stolec, no i pytanie czy czasem nie masz uszkodzonej błony w tylnej częsci swego jestestwa...
trzeba najpierw zacząć od mniej przerażajacej diagnostyki myśleć pozytywnie i skontaktować się na spokojnie z lekarzem tylko bez czarnowidztwa proszę... bo wiecie ja mam znak zodiaku Rak więc jak chcecie Raka to ja Was mogę odwiedzić i uszczypać po tyłkach wszystkie równoAGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:a nie jadaś czasem grzybów w ostatnim czasie moja mama ma nie tolerancję i jak zje grzyby to ma czarny stolec, no i pytanie czy czasem nie masz uszkodzonej błony w tylnej częsci swego jestestwa...
trzeba najpierw zacząć od mniej przerażajacej diagnostyki myśleć pozytywnie i skontaktować się na spokojnie z lekarzem tylko bez czarnowidztwa proszę... bo wiecie ja mam znak zodiaku Rak więc jak chcecie Raka to ja Was mogę odwiedzić i uszczypać po tyłkach wszystkie równo -
tak Fedruś zgadzam się z Tobą w 100% zwierzątko to bardzo duży obowiązek
a co do shitzu to faktycznie jest mega aktywny i potrzebuje bardzo duzo ruchu ale jest przesłodki i myśle że też dlatego dobry dla dzieci wg mnie bo uwielbia dużo zabawy i dużo spacerówFedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość