SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a duże rosną?

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    http://images04.olx.pl/ui/11/41/47/1303906391_192743447_1-Zdjecia--SLICZNE-I-NIESAMOWITE-SHIH-TZU-TANIO-POLECAM.jpg
    i uwielbiają sie bawić

Ale słodki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki to żeby mi się nie nudziło no to następne chorubsko się przypałętało do mnie :-( Muszę się udać w końcu do lekarza :-(

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słodkie sa pokaże córce jej i siwego persa zobacze co wybierze

AGA 30 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ja w domu z córką to od chwili jak zaczęła sie ta brzydka pogoda pijemy herbate pomiszana z lipą i jakos omija nas wstrętna choroba
    AGA 30 wrote:
    A tak z innej beczki to żeby mi się nie nudziło no to następne chorubsko się przypałętało do mnie :-( Muszę się udać w końcu do lekarza :-(

AGA 30 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wielkości kota mniej wiecej ;) rosną nie duże i cały czas tak ładnie wyglądają czy są malutkie czy dorosłe pieski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 14:25

aisa lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj Agus a co się stało ?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Agus ja w domu z córką to od chwili jak zaczęła sie ta brzydka pogoda pijemy herbate pomiszana z lipą i jakos omija nas wstrętna choroba

No tylko u mnie to nie grypa niestety :-(

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co takiego sie ciebie łapie

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a co takiego sie ciebie łapie

No albo hemorojdy albo jakieś gorsze badziewie :-(

Mój tato zmarł na raka jelita grubego więc nie ma co tylko jak najszybciej musze iść do lekarza (jak ja to kocham )

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kochana marsz do lekarza to nie przelewki są

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    co się stało?
    aha doczytałam... ja mam świetny krem na hemoroidy... a masz objawy jakieś... bo podobne objawy są przy polipie w jelicie lub wrzodzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 14:41

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    na 100% koczku i są bardzo bardzo fajne moja siostra kupiła dla swojej 5 letniej córeczki a zaznaczam że ona siersci nie znosi w domu...

tylko trzeba pamiętać o tym by bdac o futerko i o tym ze te pieski lubią bardzo ruch jeśli nie są wybiegane można wtedy zaobserwować w domu psie adhd ;) to tylko tak nawiasem ;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi sie pzrypomniało. mój tata jest strasznie podatny na opinie różnych ludzi a szczegołnie na temat chorób i ich leczenia czesto sie zdarzało ze gdy wrócił z pracy to miał inna chorobę. jakies półtorej roku temu wmówił sobie ze ma raka i zakupił jakis dziwny lek niby na raka wiec codziennie pił i mówił ze czuje sie lepiej. Mnie jak bolała głowa to jego zawsze mocniej łapało siostre przeziębienie on juz z mega grypą w łóżku leżał.tylko najgorsze jest to ze ironia tego było to ze własnie moja mama na raka zachorowała i wtedy biedaczek juz nic poważniejszego od rak anie mógł znaleźc i nagle nam wyzdrowiał z wszystkich chorób

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    No to kochana marsz do lekarza to nie przelewki są
    No w końcu będę musiała wziąść się za moj tyłek tym bardziej że już drugi raz w tym miesiącu krwawienia mam z tylnej części i bardzo brzydki czarny stolec :-(

Kur.... czy ja mam za mało chorób jeszcze :/

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    słodkie sa pokaże córce jej i siwego persa zobacze co wybierze

a i proponuję brać z hodowli która jest zarejestrowana w zwiazku kynologicznym ponieważ kupując od przypadkowej osoby możemy kupić coś podobnego do rasy którą chcemy a jak dorośnie to się moze okazać ze to nie to co chcieliśmy...

zakup psa czy kota polecam mocno przemyśleć poczytać sobie o danej rasie i 20 razy się zastanowić nim się kupi zwierzaka... np. na temat czy bedzie miał go kto wyprowadzać (małe rasy potrzebuja wicej spacerów niz 2 razy dziennie), czy jest czas by wychować tego szczeniaka, czy jak pojedziemy na wakacje będziemy mogli zabrać go ze sobą czy będziemy mieli komu zostawić go w opiece...

przepraszam że tak truje w tym temacie ale współpracując z Fundacja która pomaga psą wiele się naoglądałam i naczytałam dlatego staram sie otwierać oczy zeby nie kupowac zwierzaków na hura i ewentualnie trzeba wziaść pod uwagę wiek dziecka i potencjalne przyszłe potomstwo ;)

AGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, fler, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No w końcu będę musiała wziąść się za moj tyłek tym bardziej że już drugi raz w tym miesiącu krwawienia mam z tylnej części i bardzo brzydki czarny stolec :-(

Kur.... czy ja mam za mało chorób jeszcze :/

a nie jadaś czasem grzybów w ostatnim czasie moja mama ma nie tolerancję i jak zje grzyby to ma czarny stolec, no i pytanie czy czasem nie masz uszkodzonej błony w tylnej częsci swego jestestwa...

trzeba najpierw zacząć od mniej przerażajacej diagnostyki myśleć pozytywnie i skontaktować się na spokojnie z lekarzem tylko bez czarnowidztwa proszę... bo wiecie ja mam znak zodiaku Rak więc jak chcecie Raka to ja Was mogę odwiedzić i uszczypać po tyłkach wszystkie równo :D

AGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pięknie miałam iść a znowu tu wlazłam ehhh to uzależnienie chyba czas się na leczenie zapisać :)

AGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a nie jadaś czasem grzybów w ostatnim czasie moja mama ma nie tolerancję i jak zje grzyby to ma czarny stolec, no i pytanie czy czasem nie masz uszkodzonej błony w tylnej częsci swego jestestwa...

trzeba najpierw zacząć od mniej przerażajacej diagnostyki myśleć pozytywnie i skontaktować się na spokojnie z lekarzem tylko bez czarnowidztwa proszę... bo wiecie ja mam znak zodiaku Rak więc jak chcecie Raka to ja Was mogę odwiedzić i uszczypać po tyłkach wszystkie równo :D
    Fredziu nie jem grzybów a pierwsze dwa krwawienia miałam w tamtym roku ale potem nic nie było więc zapomniałam i olałam to a teraz nawróciło znowu krwawienie i i cały czas prawie ten czarny stolec się utrzymuję :/

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Fedruś zgadzam się z Tobą w 100% zwierzątko to bardzo duży obowiązek
    a co do shitzu to faktycznie jest mega aktywny i potrzebuje bardzo duzo ruchu ale jest przesłodki i myśle że też dlatego dobry dla dzieci wg mnie bo uwielbia dużo zabawy i dużo spacerów :D

Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4145 4146 4147 4148 4149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ