X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a duże rosną?

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    http://images04.olx.pl/ui/11/41/47/1303906391_192743447_1-Zdjecia--SLICZNE-I-NIESAMOWITE-SHIH-TZU-TANIO-POLECAM.jpg
    i uwielbiają sie bawić

Ale słodki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki to żeby mi się nie nudziło no to następne chorubsko się przypałętało do mnie :-( Muszę się udać w końcu do lekarza :-(

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słodkie sa pokaże córce jej i siwego persa zobacze co wybierze

AGA 30 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus ja w domu z córką to od chwili jak zaczęła sie ta brzydka pogoda pijemy herbate pomiszana z lipą i jakos omija nas wstrętna choroba
    AGA 30 wrote:
    A tak z innej beczki to żeby mi się nie nudziło no to następne chorubsko się przypałętało do mnie :-( Muszę się udać w końcu do lekarza :-(

AGA 30 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wielkości kota mniej wiecej ;) rosną nie duże i cały czas tak ładnie wyglądają czy są malutkie czy dorosłe pieski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 14:25

aisa lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj Agus a co się stało ?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Agus ja w domu z córką to od chwili jak zaczęła sie ta brzydka pogoda pijemy herbate pomiszana z lipą i jakos omija nas wstrętna choroba

No tylko u mnie to nie grypa niestety :-(

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co takiego sie ciebie łapie

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a co takiego sie ciebie łapie

No albo hemorojdy albo jakieś gorsze badziewie :-(

Mój tato zmarł na raka jelita grubego więc nie ma co tylko jak najszybciej musze iść do lekarza (jak ja to kocham )

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kochana marsz do lekarza to nie przelewki są

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    co się stało?
    aha doczytałam... ja mam świetny krem na hemoroidy... a masz objawy jakieś... bo podobne objawy są przy polipie w jelicie lub wrzodzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 14:41

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    na 100% koczku i są bardzo bardzo fajne moja siostra kupiła dla swojej 5 letniej córeczki a zaznaczam że ona siersci nie znosi w domu...

tylko trzeba pamiętać o tym by bdac o futerko i o tym ze te pieski lubią bardzo ruch jeśli nie są wybiegane można wtedy zaobserwować w domu psie adhd ;) to tylko tak nawiasem ;)

magdzia26 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mi sie pzrypomniało. mój tata jest strasznie podatny na opinie różnych ludzi a szczegołnie na temat chorób i ich leczenia czesto sie zdarzało ze gdy wrócił z pracy to miał inna chorobę. jakies półtorej roku temu wmówił sobie ze ma raka i zakupił jakis dziwny lek niby na raka wiec codziennie pił i mówił ze czuje sie lepiej. Mnie jak bolała głowa to jego zawsze mocniej łapało siostre przeziębienie on juz z mega grypą w łóżku leżał.tylko najgorsze jest to ze ironia tego było to ze własnie moja mama na raka zachorowała i wtedy biedaczek juz nic poważniejszego od rak anie mógł znaleźc i nagle nam wyzdrowiał z wszystkich chorób

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    No to kochana marsz do lekarza to nie przelewki są
    No w końcu będę musiała wziąść się za moj tyłek tym bardziej że już drugi raz w tym miesiącu krwawienia mam z tylnej części i bardzo brzydki czarny stolec :-(

Kur.... czy ja mam za mało chorób jeszcze :/

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    słodkie sa pokaże córce jej i siwego persa zobacze co wybierze

a i proponuję brać z hodowli która jest zarejestrowana w zwiazku kynologicznym ponieważ kupując od przypadkowej osoby możemy kupić coś podobnego do rasy którą chcemy a jak dorośnie to się moze okazać ze to nie to co chcieliśmy...

zakup psa czy kota polecam mocno przemyśleć poczytać sobie o danej rasie i 20 razy się zastanowić nim się kupi zwierzaka... np. na temat czy bedzie miał go kto wyprowadzać (małe rasy potrzebuja wicej spacerów niz 2 razy dziennie), czy jest czas by wychować tego szczeniaka, czy jak pojedziemy na wakacje będziemy mogli zabrać go ze sobą czy będziemy mieli komu zostawić go w opiece...

przepraszam że tak truje w tym temacie ale współpracując z Fundacja która pomaga psą wiele się naoglądałam i naczytałam dlatego staram sie otwierać oczy zeby nie kupowac zwierzaków na hura i ewentualnie trzeba wziaść pod uwagę wiek dziecka i potencjalne przyszłe potomstwo ;)

AGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, fler, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No w końcu będę musiała wziąść się za moj tyłek tym bardziej że już drugi raz w tym miesiącu krwawienia mam z tylnej części i bardzo brzydki czarny stolec :-(

Kur.... czy ja mam za mało chorób jeszcze :/

a nie jadaś czasem grzybów w ostatnim czasie moja mama ma nie tolerancję i jak zje grzyby to ma czarny stolec, no i pytanie czy czasem nie masz uszkodzonej błony w tylnej częsci swego jestestwa...

trzeba najpierw zacząć od mniej przerażajacej diagnostyki myśleć pozytywnie i skontaktować się na spokojnie z lekarzem tylko bez czarnowidztwa proszę... bo wiecie ja mam znak zodiaku Rak więc jak chcecie Raka to ja Was mogę odwiedzić i uszczypać po tyłkach wszystkie równo :D

AGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pięknie miałam iść a znowu tu wlazłam ehhh to uzależnienie chyba czas się na leczenie zapisać :)

AGA 30, magdzia26, Libra, a-koczek, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a nie jadaś czasem grzybów w ostatnim czasie moja mama ma nie tolerancję i jak zje grzyby to ma czarny stolec, no i pytanie czy czasem nie masz uszkodzonej błony w tylnej częsci swego jestestwa...

trzeba najpierw zacząć od mniej przerażajacej diagnostyki myśleć pozytywnie i skontaktować się na spokojnie z lekarzem tylko bez czarnowidztwa proszę... bo wiecie ja mam znak zodiaku Rak więc jak chcecie Raka to ja Was mogę odwiedzić i uszczypać po tyłkach wszystkie równo :D
    Fredziu nie jem grzybów a pierwsze dwa krwawienia miałam w tamtym roku ale potem nic nie było więc zapomniałam i olałam to a teraz nawróciło znowu krwawienie i i cały czas prawie ten czarny stolec się utrzymuję :/

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Fedruś zgadzam się z Tobą w 100% zwierzątko to bardzo duży obowiązek
    a co do shitzu to faktycznie jest mega aktywny i potrzebuje bardzo duzo ruchu ale jest przesłodki i myśle że też dlatego dobry dla dzieci wg mnie bo uwielbia dużo zabawy i dużo spacerów :D

Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4145 4146 4147 4148 4149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ