plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Fredziu nie jem grzybów a pierwsze dwa krwawienia miałam w tamtym roku ale potem nic nie było więc zapomniałam i olałam to a teraz nawróciło znowu krwawienie i i cały czas prawie ten czarny stolec się utrzymuję
no dobra w takim razie nie panikujemy nie uprawiamy czarnowidztwa nie czytamy głupot na internecie tylko ładnie zapisujemy się do lekarza i czekamy na rezultaty... DOBRZE???AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Fredziu nie jem grzybów a pierwsze dwa krwawienia miałam w tamtym roku ale potem nic nie było więc zapomniałam i olałam to a teraz nawróciło znowu krwawienie i i cały czas prawie ten czarny stolec się utrzymuję
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:no dobra w takim razie nie panikujemy nie uprawiamy czarnowidztwa nie czytamy głupot na internecie tylko ładnie zapisujemy się do lekarza i czekamy na rezultaty... DOBRZE???
Tak jest ciociu Fredziu
Na następny tydzień zacznę okupować drzwi do doktorka
A to taka żenująca sprawaI wstydliwa
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Agus zapisz się do lekarza jest taki specjalny od tego typu spraw ... jak mu powiesz co i jak to myslę że będzie wiedział o co chodzi tylko idź do specjalisty a nie do ogólnego
Proktolog się zwieNo będe dzwonić ciekawe jakie kolejki będą do niego pewnie w tym roku się nie załapię
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Proktolog się zwie
No będe dzwonić ciekawe jakie kolejki będą do niego pewnie w tym roku się nie załapię
Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Fredziu nie jem grzybów a pierwsze dwa krwawienia miałam w tamtym roku ale potem nic nie było więc zapomniałam i olałam to a teraz nawróciło znowu krwawienie i i cały czas prawie ten czarny stolec się utrzymuję
-
nick nieaktualnyJakby tak któraś chciała jakąś chorobę to oddam za darmo mam do zaoferowania :
Chory kręgosłup (dyskopatia)
Uszkodzenie nerwu łokciowego (prawej ręki)
Nadciśnienie
Zbyt szybkie tętno
Niedoczynność tarczycy (mała)
Niemożność zajścia w ciążę (nieokreślona)
No i krwawiący tyłek (jeszcze nie zdiagnozowane)
-
nick nieaktualnyLibra wrote:czarny stolec może być objawem krwawienia w górnej części przewodu pokarmowego... to może być jakiś wrzód lub bakteria w przełyku lub żołądku... Aga nie pojawia Ci się czasem zgaga lub dziwny posmak w ustach?
Ostatnio parę dni miałam gorzko w ustach ale minęło i nie ma śladu . zgagi nie mam :
No jak będzie duża kolejka to prywatnie bedę musiała iść
-
Wiem że to nie jest smieszne ale mnie robawiłaś że hohoAGA 30 wrote:Jakby tak któraś chciała jakąś chorobę to oddam za darmo mam do zaoferowania :
Chory kręgosłup (dyskopatia)
Uszkodzenie nerwu łokciowego (prawej ręki)
Nadciśnienie
Zbyt szybkie tętno
Niedoczynność tarczycy (mała)
Niemożność zajścia w ciążę (nieokreślona)
No i krwawiący tyłek (jeszcze nie zdiagnozowane)
-
nick nieaktualny
-
to co chcesz :
- jakies trzy lata temu stwierdzili że mam Astmę i tak mnie babka faszerowała sterydami przez rok az sie okazało ze to jednak chyba nie astma tylko moze jakaś alergia porobili testy i nie wiedzą na co i tak się bujam od 3 lat z taką astmo-alergią ale nie wiadomo na pewno więc się zastanówWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 15:16
-
nick nieaktualny
-
a rok temu przez przypadek przy bliskim spotkaniu z samochodem na przejsciu dla pieszych znaleźli włókniaka na kości udowej i zaczęło się rezonanse itp... i powiem wam że mam czasem wrażenie że albo ja mam takiego pecha albo jestem idealnym okazem do cwiczeń dla lekarzy gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 15:19
AGA 30, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:a w róznych rejonach rózni lekazre więc może akurat któreś uda sie cos wyleczyć
A no jeszcze rozszczep warci i podniebienia ale to już leczenie zakończone -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:to co chcesz :
- jakies trzy lata temu stwierdzili że mam Astmę i tak mnie babka faszerowała sterydami przez rok az sie okazało ze to jednak chyba nie astma tylko moze jakaś alergia porobili testy i nie wiedzą na co i tak się bujam od 3 lat z taką astmo-alergią ale nie wiadomo na pewno więc się zastanówmagdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:a rok temu przez przypadek przy bliskim spotkaniu z samochodem na przejsciu dla pieszych znaleźli włókniaka na kości udowej i zaczęło się rezonanse itp... i powiem wam że mam czasem wrażenie że albo ja mam takiego pecha albo jestem idealnym okazem do cwiczeń dla lekarzy gdzie każdy znajdzie coś dla siebie
He no to coś wspólnego mamy