Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fredziu nie jem grzybów a pierwsze dwa krwawienia miałam w tamtym roku ale potem nic nie było więc zapomniałam i olałam to a teraz nawróciło znowu krwawienie i i cały czas prawie ten czarny stolec się utrzymuję :/

no dobra w takim razie nie panikujemy nie uprawiamy czarnowidztwa nie czytamy głupot na internecie tylko ładnie zapisujemy się do lekarza i czekamy na rezultaty... DOBRZE???

nick nieaktualny, a-koczek lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fredziu nie jem grzybów a pierwsze dwa krwawienia miałam w tamtym roku ale potem nic nie było więc zapomniałam i olałam to a teraz nawróciło znowu krwawienie i i cały czas prawie ten czarny stolec się utrzymuję :/
    Agus zapisz się do lekarza jest taki specjalny od tego typu spraw ... jak mu powiesz co i jak to myslę że będzie wiedział o co chodzi tylko idź do specjalisty a nie do ogólnego

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no dobra w takim razie nie panikujemy nie uprawiamy czarnowidztwa nie czytamy głupot na internecie tylko ładnie zapisujemy się do lekarza i czekamy na rezultaty... DOBRZE???

Tak jest ciociu Fredziu :-):-)
    Na następny tydzień zacznę okupować drzwi do doktorka :/

A to taka żenująca sprawa :/ I wstydliwa :/

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Agus zapisz się do lekarza jest taki specjalny od tego typu spraw ... jak mu powiesz co i jak to myslę że będzie wiedział o co chodzi tylko idź do specjalisty a nie do ogólnego

Proktolog się zwie :-) No będe dzwonić ciekawe jakie kolejki będą do niego pewnie w tym roku się nie załapię :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    No pięknie miałam iść a znowu tu wlazłam ehhh to uzależnienie chyba czas się na leczenie zapisać :)
    mnie też zapisz na sesję czy jakiś odwyk;P

nick nieaktualny, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Proktolog się zwie :-) No będe dzwonić ciekawe jakie kolejki będą do niego pewnie w tym roku się nie załapię :-(
    o własnie Aguś tak się nazywa, jak długa kolejka bedzie to lepiej idź prywatnie bo z takimi rzeczami nie ma co czekać rok na wizytę

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    czarny stolec może być objawem krwawienia w górnej części przewodu pokarmowego... to może być jakiś wrzód lub bakteria w przełyku lub żołądku... Aga nie pojawia Ci się czasem zgaga lub dziwny posmak w ustach?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby tak któraś chciała jakąś chorobę to oddam za darmo mam do zaoferowania :
    Chory kręgosłup (dyskopatia)
    Uszkodzenie nerwu łokciowego (prawej ręki)
    Nadciśnienie
    Zbyt szybkie tętno
    Niedoczynność tarczycy (mała)
    Niemożność zajścia w ciążę (nieokreślona)
    No i krwawiący tyłek (jeszcze nie zdiagnozowane)

:-):-);-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    czarny stolec może być objawem krwawienia w górnej części przewodu pokarmowego... to może być jakiś wrzód lub bakteria w przełyku lub żołądku... Aga nie pojawia Ci się czasem zgaga lub dziwny posmak w ustach?

Ostatnio parę dni miałam gorzko w ustach ale minęło i nie ma śladu . zgagi nie mam :
    No jak będzie duża kolejka to prywatnie bedę musiała iść

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcesz Aguś możemy się powymieniać jakimiś :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że to nie jest smieszne ale mnie robawiłaś że hoho
    AGA 30 wrote:
    Jakby tak któraś chciała jakąś chorobę to oddam za darmo mam do zaoferowania :
    Chory kręgosłup (dyskopatia)
    Uszkodzenie nerwu łokciowego (prawej ręki)
    Nadciśnienie
    Zbyt szybkie tętno
    Niedoczynność tarczycy (mała)
    Niemożność zajścia w ciążę (nieokreślona)
    No i krwawiący tyłek (jeszcze nie zdiagnozowane)

:-):-);-)

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Jak chcesz Aguś możemy się powymieniać jakimiś :P
    He he :-) Chociaż się odpocznie od danych dolegliwości :-)

a-koczek, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co chcesz :
    - jakies trzy lata temu stwierdzili że mam Astmę i tak mnie babka faszerowała sterydami przez rok az sie okazało ze to jednak chyba nie astma tylko moze jakaś alergia porobili testy i nie wiedzą na co i tak się bujam od 3 lat z taką astmo-alergią ale nie wiadomo na pewno więc się zastanów :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 15:16

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Wiem że to nie jest smieszne ale mnie robawiłaś że hoho
    Koczek nie chcesz czegoś :-) Za darmo oddam jeszcze flaszke postawie :-)

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w róznych rejonach rózni lekazre więc może akurat któreś uda sie cos wyleczyć

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tętno wezme bo inne cześciowo juz mam

nick nieaktualny, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a rok temu przez przypadek przy bliskim spotkaniu z samochodem na przejsciu dla pieszych znaleźli włókniaka na kości udowej i zaczęło się rezonanse itp... i powiem wam że mam czasem wrażenie że albo ja mam takiego pecha albo jestem idealnym okazem do cwiczeń dla lekarzy gdzie każdy znajdzie coś dla siebie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 15:19

nick nieaktualny, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a w róznych rejonach rózni lekazre więc może akurat któreś uda sie cos wyleczyć
    Kręgosłupa i ręki nie wyleczę już to już mam dożywotnie bóle i problemy a z resztą da sie żyć he he :/
    A no jeszcze rozszczep warci i podniebienia ale to już leczenie zakończone :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    to co chcesz :
    - jakies trzy lata temu stwierdzili że mam Astmę i tak mnie babka faszerowała sterydami przez rok az sie okazało ze to jednak chyba nie astma tylko moze jakaś alergia porobili testy i nie wiedzą na co i tak się bujam od 3 lat z taką astmo-alergią ale nie wiadomo na pewno więc się zastanów :P
    No to może tą alergię daj :-)

magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    a rok temu przez przypadek przy bliskim spotkaniu z samochodem na przejsciu dla pieszych znaleźli włókniaka na kości udowej i zaczęło się rezonanse itp... i powiem wam że mam czasem wrażenie że albo ja mam takiego pecha albo jestem idealnym okazem do cwiczeń dla lekarzy gdzie każdy znajdzie coś dla siebie :P

He no to coś wspólnego mamy :/

‹‹ 4146 4147 4148 4149 4150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ