plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ale fajny bo myśle o kocie dla córki i podobno słyszłam ze persy sierści nie gubią i zastanawiam się czy to prawda. bo przyznam sie ja siersci nie znoszę
No to od razu mówię że to mit
Mój Wafel na okrągło krzyczy że sieerść wszędzie
No i czasochłonny taki kociak jest bo czesanie i pielęgnacjaAle Najukochańsze stworzenie na świecie jak dla mnie
Wynagrodzi wszystkie swoje wady swoją lojalnością i miłościąFedra, Libra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
no to musze sie zastanowić. Bo tydzień temu sąsiedzi wpadli z labladorem i w ciągu godziny całe mieszkanie miąłam pełnej siersci do tej pory jeszcze gdzieniegdzie jest. wiem że wynagrodzi to swoją miłościa i lojalnością ale jeszcz emuszę troche nad tym sie zastanowic poprostu
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:no to musze sie zastanowić. Bo tydzień temu sąsiedzi wpadli z labladorem i w ciągu godziny całe mieszkanie miąłam pełnej siersci do tej pory jeszcze gdzieniegdzie jest. wiem że wynagrodzi to swoją miłościa i lojalnością ale jeszcz emuszę troche nad tym sie zastanowic poprostu
No to zastanów się nad półpersem też są słodkie i mają krótszą sierśc i nie wymagają tyle pielęgnacjia-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:no to musze sie zastanowić. Bo tydzień temu sąsiedzi wpadli z labladorem i w ciągu godziny całe mieszkanie miąłam pełnej siersci do tej pory jeszcze gdzieniegdzie jest. wiem że wynagrodzi to swoją miłościa i lojalnością ale jeszcz emuszę troche nad tym sie zastanowic poprostu
Fedra, Libra, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:no to musze sie zastanowić. Bo tydzień temu sąsiedzi wpadli z labladorem i w ciągu godziny całe mieszkanie miąłam pełnej siersci do tej pory jeszcze gdzieniegdzie jest. wiem że wynagrodzi to swoją miłościa i lojalnością ale jeszcz emuszę troche nad tym sie zastanowic poprostu
jak sie psa regularnie szczotkuje to i sierści tak nie gubi i to tego karma dobra i będzie git ale wiadomo trzeba się przygotować ze dwa razy w roku będzie mały sajgonikmagdzia26, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra Kobietki zegnam się na dzisiaj i na cały weekend pewnie odezwę się po niedzieli
życzę spokojnego i udanego oraz pełnego słońca weekendu :*magdzia26, AGA 30, a-koczek, Libra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juz je oglądłam ale ciagle miąłabym poczucie że są głodne i coś im jestAGA 30 wrote:Koczku jak nie lubisz sierści to prosze bardzo
http://tablica.pl/oferta/wzorcowe-kocieta-sfinksa-kanadyjskiego-ID2PBq9.html#e305bf9c67
he he komu się podoba kociak takiAGA 30 lubi tę wiadomość