X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Pytanko - czy myślicie ze udało mi sie akurat uchwycić moment owu na moim wykresie? Mógłby to być 16 albo 17 wrzesień? Zastanawiam sie kiedy FL się skończy i kiedy mogę się @ spodziewać. Wolałabym nie miec żadnej niespodzianki w pracy :/
    Boje się troche ze ten mój termometr faktycznie nawala i nie wyłapię obniżki temperatury...
    Ach, jak zwykle martwię się na zapas :(
    Musi,
    1) za cholerkę nie mogę polubić Twojego poprzedniego posta...
    2) chętnie bym spojrzała na wykres ale niestety w telefonie mi się nie otwierają :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

kuba dzis już w przedszkolu a ja moge pobuszowac na allegro za ubrankami dla melej ;) he narazie tylko obejrzec ;)

Milego i słonecznego dnia

Ilona, magdzia26, Libra, aisa, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dzień dobry!

Małysz, właśnie chciałam Cię pytać o "obsługę". Widzę, że lekarz-humanista Ci się trafił.
    Hejówa :)
    Jeszcze się obruszał że mu nie odpowiadam na pytania podczas wywiadu (a ja w tym czasie wiłam się po ziemi bo skurcz akurat nadszedł) i z pretensjami do mnie "pani szybciej, bo mi pacjentki rodzą!". Normalnie burak nad buraki.

Ola_czeka, magdzia26, aisa, Libra, Selena, Rucia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia mi akurat cieżko cokolwiek z Twojego wykresu wyczytać, ale to pewnie dlatego ze zawsze miałam z tym problem i sama swoich nie usmialam do końca rozszyfrować.
    Pewnie zaraz któraś Ci odpowie na Twoje pytania :)
    Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :)

Muska, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hejówa :)
    Jeszcze się obruszał że mu nie odpowiadam na pytania podczas wywiadu (a ja w tym czasie wiłam się po ziemi bo skurcz akurat nadszedł) i z pretensjami do mnie "pani szybciej, bo mi pacjentki rodzą!". Normalnie burak nad buraki.

No to faktycznie jakiś dupek :P

Mauysiu ale małego juz chociaz raz przystawialas do piersi, prawda.
    Powiedz jak odczuwasz łatwiej niż za pierwszym razem.
    Ja sie najbardziej karmienia obawiam, bo miałam z tym problemy, ale tłumaczę sobie ze z drugim to i chyba juz łatwiej będzie.

a-koczek, magdzia26, aisa, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piątkowy poranek. jutro mam wesele a nadal brak sumienki i lada chwila kolezanka mnie odwiedzi. masakra jakaś.
    ale cąłe szczęscie Olka jest wiec moze tak źle niebędzie i humor sie nie zepsuje

Ilona, Ola_czeka, magdzia26, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki tak sie ciesze ze dzisiaj moj G wraca yupi :)i pojedziemy po nasza ogromna nowa szafe yupi :) i bede miala gdzie trzymac ubrania yupi :)

magdzia26, Ilona, Muska, aisa, Blondi22, Libra, Sandraa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Spoko, w sumie czym tu się martwić. Jak będzie to będzie, nie?
    Ale ostatnio mam taki napięty okres i martwię sie dosłownie wszystkim...

A, nie mówiłam wam jeszcze - podpisaliśmy akt notarialny i jesteśmy szczęśliwymi (prawie) posiadaczami działeczki pod budowę domku!
    Tylko to prawie znaczy ze bank nie wyplaci jeszcze kasy i jak do 2 tyg nie zdąży to będzie jakaś amba fatima, bo zacznie się w stosunku do nas egzekucja tej kasy... A my jej nie mamy bo to bank ma zapłacić... Skomplikowana sprawa. A bank dał warunek ze pusci przelew jak Księga Wieczysta będzie poprawiona. A księga się poprawia własnie tylko to zawsze trwa... Złożyliśmy już wniosek d sądu zeby się pospieszyli, ale spac nie bede przez te nastepne 2 tyg. Ach, no masakra. Ja nie wiem ja ludzie to przeżywają w spokoju bo ja nie potrafię...
    Przez te stresy powiem wam szczerze ze nawet o bobasku nie myslimy. Nie ma kiedy :(

magdzia26, Libra, kiti, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia to gratuluje i życzę, zeby wszystko dobrze sie skończyło :)

magdzia26, aisa, Muska lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D U mnie słoneczko od samego rana :) i do tego piateczek :D a jak przeczytałam ostatnie parę stron to myslałam że padnę Ola jesteś nieziemska w nagrode powinnnaś co najmniej trojaczki urodzić :P
    Kaja własnie co w końcu z tym "roczkiem" wydaje mi się że kryje się tutaj jakaś tajemnica...której nie chcesz nam zdradzić ...
    Wczoraj mnie tak zamęczyli że nawet nie zdązyłam się pożegnac z wami... dobrze że teraz dwa dni słodkiego lenistwa ( czyt. sprzatanie całego mieszkania, zakupy itd...)

Ilona, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia na pewno się wszystko ułoży :) z działeczką :)

Muska lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Musia na pewno się wszystko ułoży :) z działeczką :)

I z dziateczką.

magdzia26, Libra, Muska, Ilona, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz wes idź i posun mu z główki wiesniak ....

Witam robaczki

mauysia, Ola_czeka, Ilona, aisa, aisa, aisa, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Muska- gratulacje działeczki :)

Muska, Ilona, aisa, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko, wydaje mi się że teraz łatwiej z karmieniem. Heniut przyssał się od razu po porodzie, na sali porodowej. Potem miał długą przerwę bo kimał prawie przez pół doby, ale teraz znowu się przysysa.

Kaja, Kaja, Muska, Effcia28, magdzia26, Ilona, aisa, Libra, Sandraa, a-koczek, Blondi22, Rucia, Fedra, Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

U mnie piękne słonko, za to jest już mróz więc zima nadciąga... Ciekawe kiedy spadnie śnieg..

Mauysiu, lekarz prawdziwe buraczysko! Dobrze że szybko poszło i nie musiałaś z nim obcować za długo.

Muśka, gratki! Oby wszystko ładnie się teraz układało! Na wykres luknęłam ale nic mądrego nie umiem powiedzieć...

A ja siedze na zajęciach kompowych i robie jakieś kaszaniaste zadanie w power poincie..
    Miłego dnia!

magdzia26, Ilona, mauysia, Libra, Blondi22, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki :)

Mauysia Heniuś jest śliczny :)

Teraz Wam powiem tak WYPCHAJCIE SIĘ WSZYSTKIE (te co się jeszcze nie wypchały)

Muska, magdzia26, Ola_czeka, Ola_czeka, Ilona, mauysia, aisa, Libra, Sandraa, a-koczek, Blondi22, Fedra, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam polubic 2 racy, ale nie moge ;)
    Ola_czeka wrote:
    I z dziateczką.

Ola_czeka, Ilona, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mamusia jedną ręką na ovu ciotki informuje :D
    mauysia wrote:
    Ilonko, wydaje mi się że teraz łatwiej z karmieniem. Heniut przyssał się od razu po porodzie, na sali porodowej. Potem miał długą przerwę bo kimał prawie przez pół doby, ale teraz znowu się przysysa.

Ilona, aisa, magdzia26, a-koczek, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś a gdzie rodziłaś na Polnej?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 4203 4204 4205 4206 4207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ