plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Pytanko - czy myślicie ze udało mi sie akurat uchwycić moment owu na moim wykresie? Mógłby to być 16 albo 17 wrzesień? Zastanawiam sie kiedy FL się skończy i kiedy mogę się @ spodziewać. Wolałabym nie miec żadnej niespodzianki w pracy
Boje się troche ze ten mój termometr faktycznie nawala i nie wyłapię obniżki temperatury...
Ach, jak zwykle martwię się na zapas
1) za cholerkę nie mogę polubić Twojego poprzedniego posta...
2) chętnie bym spojrzała na wykres ale niestety w telefonie mi się nie otwierają -
Ola_czeka wrote:Dzień dobry!
Małysz, właśnie chciałam Cię pytać o "obsługę". Widzę, że lekarz-humanista Ci się trafił.
Jeszcze się obruszał że mu nie odpowiadam na pytania podczas wywiadu (a ja w tym czasie wiłam się po ziemi bo skurcz akurat nadszedł) i z pretensjami do mnie "pani szybciej, bo mi pacjentki rodzą!". Normalnie burak nad buraki.Ola_czeka, magdzia26, aisa, Libra, Selena, Rucia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Musia mi akurat cieżko cokolwiek z Twojego wykresu wyczytać, ale to pewnie dlatego ze zawsze miałam z tym problem i sama swoich nie usmialam do końca rozszyfrować.
Pewnie zaraz któraś Ci odpowie na Twoje pytania
Ja trzymam mocno za Ciebie kciukiMuska, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
mauysia wrote:Hejówa
Jeszcze się obruszał że mu nie odpowiadam na pytania podczas wywiadu (a ja w tym czasie wiłam się po ziemi bo skurcz akurat nadszedł) i z pretensjami do mnie "pani szybciej, bo mi pacjentki rodzą!". Normalnie burak nad buraki.
No to faktycznie jakiś dupek
Mauysiu ale małego juz chociaz raz przystawialas do piersi, prawda.
Powiedz jak odczuwasz łatwiej niż za pierwszym razem.
Ja sie najbardziej karmienia obawiam, bo miałam z tym problemy, ale tłumaczę sobie ze z drugim to i chyba juz łatwiej będzie.a-koczek, magdzia26, aisa, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Witam w piątkowy poranek. jutro mam wesele a nadal brak sumienki i lada chwila kolezanka mnie odwiedzi. masakra jakaś.
ale cąłe szczęscie Olka jest wiec moze tak źle niebędzie i humor sie nie zepsujeIlona, Ola_czeka, magdzia26, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spoko, w sumie czym tu się martwić. Jak będzie to będzie, nie?
Ale ostatnio mam taki napięty okres i martwię sie dosłownie wszystkim...
A, nie mówiłam wam jeszcze - podpisaliśmy akt notarialny i jesteśmy szczęśliwymi (prawie) posiadaczami działeczki pod budowę domku!
Tylko to prawie znaczy ze bank nie wyplaci jeszcze kasy i jak do 2 tyg nie zdąży to będzie jakaś amba fatima, bo zacznie się w stosunku do nas egzekucja tej kasy... A my jej nie mamy bo to bank ma zapłacić... Skomplikowana sprawa. A bank dał warunek ze pusci przelew jak Księga Wieczysta będzie poprawiona. A księga się poprawia własnie tylko to zawsze trwa... Złożyliśmy już wniosek d sądu zeby się pospieszyli, ale spac nie bede przez te nastepne 2 tyg. Ach, no masakra. Ja nie wiem ja ludzie to przeżywają w spokoju bo ja nie potrafię...
Przez te stresy powiem wam szczerze ze nawet o bobasku nie myslimy. Nie ma kiedymagdzia26, Libra, kiti, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie słoneczko od samego rana
i do tego piateczek
a jak przeczytałam ostatnie parę stron to myslałam że padnę Ola jesteś nieziemska w nagrode powinnnaś co najmniej trojaczki urodzić
Kaja własnie co w końcu z tym "roczkiem" wydaje mi się że kryje się tutaj jakaś tajemnica...której nie chcesz nam zdradzić ...
Wczoraj mnie tak zamęczyli że nawet nie zdązyłam się pożegnac z wami... dobrze że teraz dwa dni słodkiego lenistwa ( czyt. sprzatanie całego mieszkania, zakupy itd...)Ilona, Libra, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilonko, wydaje mi się że teraz łatwiej z karmieniem. Heniut przyssał się od razu po porodzie, na sali porodowej. Potem miał długą przerwę bo kimał prawie przez pół doby, ale teraz znowu się przysysa.
Kaja, Kaja, Muska, Effcia28, magdzia26, Ilona, aisa, Libra, Sandraa, a-koczek, Blondi22, Rucia, Fedra, Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
U mnie piękne słonko, za to jest już mróz więc zima nadciąga... Ciekawe kiedy spadnie śnieg..
Mauysiu, lekarz prawdziwe buraczysko! Dobrze że szybko poszło i nie musiałaś z nim obcować za długo.
Muśka, gratki! Oby wszystko ładnie się teraz układało! Na wykres luknęłam ale nic mądrego nie umiem powiedzieć...
A ja siedze na zajęciach kompowych i robie jakieś kaszaniaste zadanie w power poincie..
Miłego dnia!magdzia26, Ilona, mauysia, Libra, Blondi22, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobietki
Mauysia Heniuś jest śliczny
Teraz Wam powiem tak WYPCHAJCIE SIĘ WSZYSTKIE (te co się jeszcze nie wypchały)Muska, magdzia26, Ola_czeka, Ola_czeka, Ilona, mauysia, aisa, Libra, Sandraa, a-koczek, Blondi22, Fedra, Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość
-
a mamusia jedną ręką na ovu ciotki informujemauysia wrote:Ilonko, wydaje mi się że teraz łatwiej z karmieniem. Heniut przyssał się od razu po porodzie, na sali porodowej. Potem miał długą przerwę bo kimał prawie przez pół doby, ale teraz znowu się przysysa.
Ilona, aisa, magdzia26, a-koczek, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość