X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauysia nie wiem czy czytasz co piszemy ale jeśli tak to w kolejnej odsłonie pt. Narodziny Heniutka napisz jak to było z Tobą podczas ostatniej wizyty u Gina ...jaka szyjka była? Coś zapowiadało wcześniejsze rozwiązanie?
    Nic nie zapowiadało, lekarz jak zwykle wystawił mi L4, tym razem na 3 tygodnie :)

Shagga_80, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, głodomorem to Hencio nie jest bynajmniej, bo od tej 7 rano śpi prawie non stop :) Noworodki mogąnie jeść nawet przez całą pierwszą dobę więc jeszcze nie panikuję ;)

Shagga_80, Libra, Ilona, Muska, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Rucia, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola, głodomorem to Hencio nie jest bynajmniej, bo od tej 7 rano śpi prawie non stop :) Noworodki mogąnie jeść nawet przez całą pierwszą dobę więc jeszcze nie panikuję ;)

Bo to dzentelmen i daje mamusi odpocząć :)

Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Odpoczywa :-) Dla Niego to też wielkie przeżycie i wysiłek ....mówiłam już,że zazdroszczę Wam :-)

mauysia, Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Odpoczywa :-) Dla Niego to też wielkie przeżycie i wysiłek ....mówiłam już,że zazdroszczę Wam :-)
    To Tobie Shaggus też życzę wcześniejszego rozpakowania. Ale mi się teraz wygodnie leży! :)

Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w.gifi.gift.gifa.gifj.gifempty.gifh.gife.gifn.gifi.gifu.gift.gifk.gifu.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Kaja, Libra, Ilona, Sandraa, Ola_czeka, Blondi22, Effcia28, aisa, mauysia, a-koczek, magdzia26, AGA 30, Selena, Rucia, Fedra, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k.gifo.gifc.gifh.gifa.gifm.gifempty.gifw.gifa.gifs.gifz.gife.gifempty.gifd.gifz.gifi.gife.gifc.gifi.gifempty.gifi.gifempty.gifo.gifg.gifr.gifo.gifm.gifn.gifi.gife.gifempty.gifg.gifr.gifa.gift.gifu.gifl.gifu.gifj.gife.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifm.gifa.gifm.gifempty.gifn.gifa.gifd.gifz.gifi.gife.gifj.gife.gifempty.gifempty.gifz.gife.gifempty.gifp.gifo.gifz.gifo.gifs.gift.gifa.gifempty.gifempty.gife.gifempty.gifs.gift.gifa.gifr.gifa.gifc.gifz.gifk.gifi.gifempty.gifr.gifo.gifw.gifn.gifi.gife.gifz.gifempty.gifn.gifi.gife.gifd.gifl.gifu.gifg.gifo.gifempty.gifb.gife.gifd.gifa.gifempty.gifs.gifi.gife.gifempty.gifc.gifi.gife.gifs.gifz.gify.gifc.gifempty.gift.gifa.gifk.gifi.gifm.gifi.gifempty.gifm.gifa.gifl.gife.gifn.gifs.gift.gifw.gifa.gifm.gifi.gif

Kaja, Libra, Ilona, Sandraa, Effcia28, aisa, a-koczek, magdzia26, Fedra, maia1991, gocha04, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznaję bez bicia... nie czytałam nawet ostaniej strony, wbijam ni z gruszki ni z pietruszki :)
    buziaki moje dziewuszki :*
    nie mam nastroju ani ochoty przebywać na forum, przepraszam :*
    powodzenia życzę Wszystkim pozostałym czekającym na swoje szczęście :)
    PAMIĘTAM O WAS WSZYSTKICH

Libra, Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Fedra, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze lubiłam pisać sama z sobą :P
    DOBRANOC :*

Libra, Ilona, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to kochane moje dziewczynki za niecały miesiąc a dokładnie 17 pazdziernika mija rok jak jestem tu z wami :-)
    Nie wiem czy cieszyć się czy płakać bo nadal jak byłam to jestem bez fasolki :/ Ale napewno cieszę się że jestem z wami i mam tyle Ovu-przyjaciółek więc na tą okoliczność zapraszam wszystkie na imprezkę do mnie :-)
    Popijemy piwa35pijacy.gif wina soku wody która co może pić popłaczemy nad rozlanym i nie rozlanym mlekiem he he:-)

NORMALNIE KOCHAM WAS I BEZ WAS ŻYCIE BYŁO BY NUDNE :-):-)
    Aga,chyba sporo nas dołączyło tutaj w tym czasie... Ja też mniej wiecej dołączyłam w połowie października i takze nadal jestem bez fasolki... Ja rocznice moge świętować;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, zycze milego dnia i rzucam się w wir pracy

Ilona, aisa, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ja rocznice moge świętować;)

przeczytałam jajecznicę. chyba pora na śniadanie.
    dzień dobry :)

Ilona, Libra, Ola_czeka, aisa, magdzia26, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki

Ilona, Effcia28, aisa, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :)
    Wczoraj sobie jeszcze wieczorkiem zdjęcia w domu na luzie poooglądałam. Ale ten Twoj Heniu jest śliczny Mauysiu!!!! Normlanie gapiłam się na niego dość długo ;)
    Tak strasznie się ciesze że już jest piątek. Ciężko mi w ten pierwszy tydzień po urlopie wytrzymac w pracy.
    Byłam tez w środe u endo na kontroli po bromergonie. Prolaktyna nieco sie obniżyła ale lekarka zdecydowała że teraz mam jeść 1 tabletkę co wieczór a nie pól ak do tej pory. No zobacyzmy co będzie. Euthyrox te zmi zwiększyla nieco. Kontrola za 2 miechy więc może cos do tego czasu zaskoczy ;)
    Ja to mam ostatnio talie stresy i tyle załatwiania przeróżnych spraw po pracy ze moje wszystkie objawy sa zupełnie nieracjonalne. W ogóle mam wrażenie ze ten termometr elektr zwykły jest jakiś dziwny bo codziennie mi pokazuje rano 36,7 :/ Dizwnie. No ale do kolejnego cyklu wytrzymam, a mój nowiutki microlife czeka :)
    Idę po kawę poki kubki w kuchni są ;)

ps
    dzisiaj mam plan wytrwac do 16:00 także będę sobie dzień z Wami na ovu umilać :D
    Taki chytry plan.

Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Fedra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Heniutek przecudny - taki malenki i slodki-az mi sie chce miec takiego dzidziora :)

mauysia, a-koczek, magdzia26, aisa, Fedra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Zbiku ale mi ochotę narobilas na jajecznicę. Tez idę w kuchni buszowac.

Wiki znowu chora, tzn mam nadzieje, ze chorubsko sie nie rozwinie zbytnio, ale kaszle jak nie wiem, więc z przedszkola nici.

Strasznie sie cieszę ze dzisiaj piątek, jutro w koncu będę mieć M przy sobie, bo ostatnio widzimy sie jak idziemy spać.

Miłego dnia laski :)

magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis na sniadanko salatke jarzynowa bede jadla :)

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżem dobry,
    Dziękuję za wszystkie miłe słowa dotyczące Niutka:)
    Chciałam napisać dwie rzeczy, o których zapomniałam napisać.
    Na tego paciorkowca nic mi nie dali, lekarz (straszny zgred swoją drogą) mnie prawie wysmiał ze mu powiedziałam o paciorkowcu w odbycie: "pani, przecież dziecko nie wychodzi odbytem!", a teraz to norma ze wymaz pobiera się i tu i tu. Mam nadzieję że nic przykrego z tego nie wyniknie...
    Zapomniałam o jakiej drugiej rzeczy miałam napisać ;D
    Miłego poranka dziewoje!

Ilona, Blondi22, Libra, a-koczek, magdzia26, aisa, aisa, aisa, Kaja, Sandraa, AGA 30, Selena, plemniczka, kopciuszek126, Rucia, Fedra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanko - czy myślicie ze udało mi sie akurat uchwycić moment owu na moim wykresie? Mógłby to być 16 albo 17 wrzesień? Zastanawiam sie kiedy FL się skończy i kiedy mogę się @ spodziewać. Wolałabym nie miec żadnej niespodzianki w pracy :/
    Boje się troche ze ten mój termometr faktycznie nawala i nie wyłapię obniżki temperatury...
    Ach, jak zwykle martwię się na zapas :(

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 września 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Małysz, właśnie chciałam Cię pytać o "obsługę". Widzę, że lekarz-humanista Ci się trafił.

Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4202 4203 4204 4205 4206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ