plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Mauysia nie wiem czy czytasz co piszemy ale jeśli tak to w kolejnej odsłonie pt. Narodziny Heniutka napisz jak to było z Tobą podczas ostatniej wizyty u Gina ...jaka szyjka była? Coś zapowiadało wcześniejsze rozwiązanie?
Shagga_80, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola, głodomorem to Hencio nie jest bynajmniej, bo od tej 7 rano śpi prawie non stop
Noworodki mogąnie jeść nawet przez całą pierwszą dobę więc jeszcze nie panikuję
Shagga_80, Libra, Ilona, Muska, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Rucia, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola, głodomorem to Hencio nie jest bynajmniej, bo od tej 7 rano śpi prawie non stop
Bo to dzentelmen i daje mamusi odpocząćOla_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola, głodomorem to Hencio nie jest bynajmniej, bo od tej 7 rano śpi prawie non stop
Dla Niego to też wielkie przeżycie i wysiłek ....mówiłam już,że zazdroszczę Wam
mauysia, Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Odpoczywa
Dla Niego to też wielkie przeżycie i wysiłek ....mówiłam już,że zazdroszczę Wam
Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
przyznaję bez bicia... nie czytałam nawet ostaniej strony, wbijam ni z gruszki ni z pietruszki
buziaki moje dziewuszki :*
nie mam nastroju ani ochoty przebywać na forum, przepraszam :*
powodzenia życzę Wszystkim pozostałym czekającym na swoje szczęście
PAMIĘTAM O WAS WSZYSTKICHLibra, Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Fedra, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:No to kochane moje dziewczynki za niecały miesiąc a dokładnie 17 pazdziernika mija rok jak jestem tu z wami
Nie wiem czy cieszyć się czy płakać bo nadal jak byłam to jestem bez fasolkiAle napewno cieszę się że jestem z wami i mam tyle Ovu-przyjaciółek więc na tą okoliczność zapraszam wszystkie na imprezkę do mnie
Popijemy piwawina soku wody która co może pić popłaczemy nad rozlanym i nie rozlanym mlekiem he he:-)
NORMALNIE KOCHAM WAS I BEZ WAS ŻYCIE BYŁO BY NUDNEAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Wczoraj sobie jeszcze wieczorkiem zdjęcia w domu na luzie poooglądałam. Ale ten Twoj Heniu jest śliczny Mauysiu!!!! Normlanie gapiłam się na niego dość długo
Tak strasznie się ciesze że już jest piątek. Ciężko mi w ten pierwszy tydzień po urlopie wytrzymac w pracy.
Byłam tez w środe u endo na kontroli po bromergonie. Prolaktyna nieco sie obniżyła ale lekarka zdecydowała że teraz mam jeść 1 tabletkę co wieczór a nie pól ak do tej pory. No zobacyzmy co będzie. Euthyrox te zmi zwiększyla nieco. Kontrola za 2 miechy więc może cos do tego czasu zaskoczy
Ja to mam ostatnio talie stresy i tyle załatwiania przeróżnych spraw po pracy ze moje wszystkie objawy sa zupełnie nieracjonalne. W ogóle mam wrażenie ze ten termometr elektr zwykły jest jakiś dziwny bo codziennie mi pokazuje rano 36,7Dizwnie. No ale do kolejnego cyklu wytrzymam, a mój nowiutki microlife czeka
Idę po kawę poki kubki w kuchni są
ps
dzisiaj mam plan wytrwac do 16:00 także będę sobie dzień z Wami na ovu umilać
Taki chytry plan.Ilona, a-koczek, magdzia26, aisa, Fedra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zbiku ale mi ochotę narobilas na jajecznicę. Tez idę w kuchni buszowac.
Wiki znowu chora, tzn mam nadzieje, ze chorubsko sie nie rozwinie zbytnio, ale kaszle jak nie wiem, więc z przedszkola nici.
Strasznie sie cieszę ze dzisiaj piątek, jutro w koncu będę mieć M przy sobie, bo ostatnio widzimy sie jak idziemy spać.
Miłego dnia laskimagdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dżem dobry,
Dziękuję za wszystkie miłe słowa dotyczące Niutka:)
Chciałam napisać dwie rzeczy, o których zapomniałam napisać.
Na tego paciorkowca nic mi nie dali, lekarz (straszny zgred swoją drogą) mnie prawie wysmiał ze mu powiedziałam o paciorkowcu w odbycie: "pani, przecież dziecko nie wychodzi odbytem!", a teraz to norma ze wymaz pobiera się i tu i tu. Mam nadzieję że nic przykrego z tego nie wyniknie...
Zapomniałam o jakiej drugiej rzeczy miałam napisać
Miłego poranka dziewoje!Ilona, Blondi22, Libra, a-koczek, magdzia26, aisa, aisa, aisa, Kaja, Sandraa, AGA 30, Selena, plemniczka, kopciuszek126, Rucia, Fedra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Pytanko - czy myślicie ze udało mi sie akurat uchwycić moment owu na moim wykresie? Mógłby to być 16 albo 17 wrzesień? Zastanawiam sie kiedy FL się skończy i kiedy mogę się @ spodziewać. Wolałabym nie miec żadnej niespodzianki w pracy
Boje się troche ze ten mój termometr faktycznie nawala i nie wyłapię obniżki temperatury...
Ach, jak zwykle martwię się na zapas