X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No muszę być całkiem spoko, skoro nawet Ciebie oderwałam od Grand Theft Auto.
    ???

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    ???

Ej no chciałam wkręcić laski, że nigdzie nie pracujesz, tylko jesteś nerdem z 2 roku informatyki na polibudzie.

aisa, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mię się zdaje, że Libra urodzi w jakieś 40 tygodni od zapłodnienia.
    skonkretyzuj czas dokładnie, zebym mogła włączyć odliczenie do tej upragnionej chwili... Np. musisz jeszcze poczekać 50 miesięcy... A ja będę czekać i odliczać:)hehehe

magdzia26 lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej no chciałam wkręcić laski, że nigdzie nie pracujesz, tylko jesteś nerdem z 2 roku informatyki na polibudzie.

a nie, to luz.

Ola_czeka, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    skonkretyzuj czas dokładnie, zebym mogła włączyć odliczenie do tej upragnionej chwili... Np. musisz jeszcze poczekać 50 miesięcy... A ja będę czekać i odliczać:)hehehe

NTM

(Najpierw Ty Mi)

Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a nie, to luz.

No to jeszcze raz.

O nawet Żbik oderwała się od GTA.

Ilona, aisa, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A na zakończenie mojej dyskusji pt. wybór imienia dla drugiego Syna i kryteria jakimi należy się kierować podsumuję...ja uważam że kierować powinno się przede wszystkim własnym gustem (i niestety Mąż ma też dużo do powiedzenia) i dlatego zdziwiło mnie gdy dziś przeczytałam że do imienia Jakub pasują takie a nie inne imiona...dotąd mi to do głowy nie przyszło i dlatego zapytałam jakie jest Wasze zdanie..sama dalej uważam że jakie imię wybierzemy to tylko nasz wybór :-) Amen :-)
    Shaggus, jakkolwiek dacie na imię Juniorowi, to mi się bedzie podobać... I na pewno was odwiedzę!!!

Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shaggus, jakkolwiek dacie na imię Juniorowi, to mi się bedzie podobać... I na pewno was odwiedzę!!!

Lizus.

Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Shagga co do imion to moim zdaniem decydują rodzice i jakie im się podoba imie takie nadają dziecku -dzieciom. Mnie najbardziej wkur..a jak ktoś komentuje - "Ale ma imię?". Moim zdaniem Jakub i Igor pasują i brzmią tak jakoś mocno i poważnie. Kochana nie zastanawiaj sie dłużej bo lada dzień urodzisz a imię niewybrane....A skoro męzowi też się podoba to gites :).
    Jan też bardzo ładnie :). Ale jak m nie chce to trudno...

Ja zrobiłam błąd,ze powiedziałam o imieniu dla drugiego dziecka dla Cypka i chyba mojej mamy. I doszło to do mojej siostry-z którą mieszkamy w 1 domu i ona wielkie komentarze- "Ale imię- jak płyn do naczyń "Tymek" "...no szlag mnie trafia...To moje dziecko i ja mu wybieram imię, a Tymoteusz to święte imię i nie zmienie go. A kiedyś to już mnie tak wkurzyła,ze jej powiedziałam tak ( tylko Ty sie nie obraź bo to było tylko do niej żeby zrozumiała!!!) "A Kuba -to pies!!! Bo wielu moich znajomych tak nazywa swoich psiaków ;). A ona ma syna Kubusia. To samo było z imieniem Cyprian- tego nikomu do samego końca nie zdradziłam-dopiero jak się urodził i było wiele komentarzy. Moja siostra oczywiscie,ze wymysliłam śmieszne imię. Czy nie mogę dać jakoś normalnie- Piotruś,Patryk? A ja ,ze nie!!!Bo nie wyobrazam sobie mieć syna o takim imieniu i koniec i kropka....I wszyscy się przyzwyczaili do Cypriana i teraz nikt nie wyobraża sobie tego,że on mógłby się inaczej nazywać.
    A mało tego-tym jego imieniem wszyscy obcy ludzie są zachwyceni :). Gdzie sie nie pojawimy-czy u lekarza czy do jakichś znajomych pojedziemy, a tak ktos obcy jest i kto by się nie pytał o imię małego to komentuje tak : "Ale piękne imię :) Kto Ci Cyprianku takie imię wymyślił???". No kto? Oczywiscie,ze MAMA :). Bo mój m nie był przekonany do tego imienia, ale ja powiedziałam,ze to ja przez 9 miesiecy sie męczę i potem podczas porodu i to ja wybieram imię bez wzgledu na płeć!

Teraz wybrałam Tymoteusz, bo zdrobnienie tego imienia pasuje do zdrobnienia Cyprianka. A mianowicie: Tymek-Cypek, Tymuś-Cypuś,Cypruś.

A wiecie,ze miałbyć Miłosz, ale niestety...

A wrócę jeszcze do komentarzy obcych ludzi. My mamy taka młodą wścibska pania dr w ośrodku i ona zaraz wszystko chce wiedzieć o każdym. I pyta moja siostrę jak ja dam dziecku na imię, a siostra powiedziała,że Tymek. A lekarka - ooooooooooooooo, niech jej pani powie,żeby dała michał albo Pawełek albo Piotrus, bo Tymków jest teraz dużo. A przepraszam- Piotrusiów,Pawłów i michałów to mało jest???Jest ich mnóstwo w całej Polsce. Wkurzaja mnie ludzie i nic na to nie poradzę. A do tego moja głupia teściowa podpytala Cypka jak braciszek bedzie mial na imie? I ten powiedział,ze Tymek- jak płyn do naczyń ( bo ta głupia moja siostra mu tak nagadała), a teściowa na to. No właśnie Tymek-to płyn do naczyń. Niech mama nazwia braciszka jakoś normalnie. O ku...a normalnie nóż mi sie w kieszeni wtedy otworzył!!!!Ale zacisnełam usta i nic nie powiedziałam! Bo ja starej wrednej małpy słuchac nie bedę!!! Bo niedosć,ze jej głupi synus zabrał imie dla naszego drugiego dziecka to jeszcze ta stara pizda chciałaby rządzic moimi dziećmi. O nie!!!!
    I to tyle co chciałam powiedzieć w tej kwestii. Ten temat ciągnie sie juz od dawna,ale ja nie chcialam Wam pisać i forum zaśmiecać,ale dziś tu taki poważny temat o imionach to musiałam wylać swoje żale :).
    jestem oburzona postawą Twojej siostry!!! Tymuś to przepiękne imię! Ja też będę kiedyś forsować u m, zeby to imię nosił nasz syn, jezeli takowy będzie...

kopciuszek126, Ilona, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Powiedz jej, że dotarły do Ciebie jej argumenty i zmieniasz imię syna na Ludwik.
    bozesz...padlam i turlam się ze śmiechu... A m mi wturuje:D

Ola_czeka, Shagga_80, Ilona, Rucia, aisa, Fedra, kopciuszek126, a-koczek, magdzia26, Selena, Spero, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Swoją drogą, skoro siostra dała synowi Kubuś, to może Ty daj Pysio?

Albo niech ona drugie tak nazwie, żeby imiona pasowały.

Czasem się cieszę że nie mam siostry.
    hahaha!!!! Wymiekam

Ola_czeka, Ilona, Rucia, aisa, Fedra, magdzia26, Selena, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    NTM

(Najpierw Ty Mi)
    ja nikomu nic nie przepowiadam! Nawet o "pięknych" wykresach nie napisze,ze na pewno wyglądają na ciążowe...
    Po prostu czekam i trzymam kciuki;)

Shagga_80, Ilona, aisa, Muska, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Lizus.
    nie lizus, tylko prawdę pisze... Wystarczy spojrzeć na slodziaka Mauysi, czy to tak wazne jak bedzie mial na imię? Skoro jest z nią, cały i zdrowy... I uroczo cieszy oczy

Shagga_80, Ilona, aisa, Fedra, a-koczek, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia niezła historia z tym Twoim porodem...najważniejsze że już masz Heniutka przy sobie i że wszystko jest ok....i jak tak sobie myślę że nie męczy Cię zgaga a wkrótce jak zupełnie dojdziesz do siebie zapomnisz jak to jest nie moc przekrecic na łóżku itd itp...i wtedy mam ochotę urodzić. już :-)

Libra, Ilona, aisa, Fedra, magdzia26, Selena, Spero, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rut, Ty już mnie chyba nie kochasz, nie? Ale tak szczerze...

Kocham Cię na życie <3

Ilona, aisa, Ola_czeka, magdzia26, Selena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś powtórzę raz jeszcze : jesteś baaaaardzo mile widziana u nas...będzie nam bardzo miło gdy do nas zajrzysz :-)

Ilona, Libra, aisa, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libruś powtórzę raz jeszcze : jesteś baaaaardzo mile widziana u nas...będzie nam bardzo miło gdy do nas zajrzysz :-)
    bo zajrzę:) juz szykuje cosik dla juniora i Kubusia:)

Przypomniało mi się, jak kupilam polarowe paltko dla córuni koleżanki... A tu urodził się chłopak:) także to odzienie czeka na dnie szafy na możliwość podarowania jakiejś słodkiej kruszynce:) A tu same chłopaki się rodzą;)

Shagga_80, Ilona, Fedra, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Szkoda tylko, że Ruta mnie nienawidzi.

Ale Ty jednak Wieśniara jesteś przez duże W trol.png

Ilona, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8) Mayuśka sceny jak z dobrego romansu :D To się Heniosław spieszył na ten świat :D ja pierdziele, ja też chce mieć taki ekspresowy poród ! Ale gites :D

Aleksandro Czesławo kocham cię nad życie, ale nie wiem czy mogę tak mówić, bo Pani Żbikowa obije mi morde trol.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 18:54

Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Effcia28, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam co miałam napisać i spadam do mego meża ... jesteśmy chwilowo sami więc może coś tam się zaraz wydarzy :P

Ilona, Ola_czeka, aisa, a-koczek, magdzia26, Selena, Spero lubią tę wiadomość

‹‹ 4200 4201 4202 4203 4204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ