plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a my niedawno z kuba wrócilismy z przychodni po kontroli kuba zdrowy jutro może isc juz do przedszkola
a i na bilans odrazu sie zalapalismy i moj mały facet ma 114cm i 25kga-koczek, Ilona, aisa, zbikowa, kopciuszek126, Libra, Rucia, Fedra, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku jak dla mnie dyskusje o cudzych wyborach jak w tym przypadku imienia dla dziecka i to w taki sposób jak to robią Twoi bliscy to straszny nietakt ale niestety są różni ludzie...ja przyznam szczerze że wiele razy nie podobają mi się imiona jakie ludzie nadają dzieciom a nigdy nie zdarzyło mi się skomentować bo to nie moja sprawa..nie przejmuj się
Ja podkreślam zaczynając dziś dyskusję nie chodziło mi o to czy mam dać dziecku tak czy inaczejna imię ale o co chodzi z tym dopasowaniem do imienia pierwszego dziecka i wy w sumie macie zdanie jak ja że to jakiś absurda-koczek, Ilona, aisa, kopciuszek126, Libra, Rucia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:a my niedawno z kuba wrócilismy z przychodni po kontroli kuba zdrowy jutro może isc juz do przedszkola
a i na bilans odrazu sie zalapalismy i moj mały facet ma 114cm i 25kgBlondi22, Blondi22, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:"Ale imię- jak płyn do naczyń "Tymek"
Powiedz jej, że dotarły do Ciebie jej argumenty i zmieniasz imię syna na Ludwik.
Ilona, a-koczek, mauysia, Shagga_80, aisa, Blondi22, Muska, Selena, kopciuszek126, Libra, Rucia, Fedra, Kleopatra, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Powiedz jej, że dotarły do Ciebie jej argumenty i zmieniasz imię syna na Ludwik.
Hehehehehe
Ola daj spokój, z tego śmiechu juz mnie brzuch boli.
Uwielbiam Cięa-koczek, Shagga_80, aisa, kopciuszek126, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Swoją drogą, skoro siostra dała synowi Kubuś, to może Ty daj Pysio?
Albo niech ona drugie tak nazwie, żeby imiona pasowały.
Czasem się cieszę że nie mam siostry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 16:43
a-koczek, Ilona, Muska, kopciuszek126, Libra, Rucia, Fedra, magdzia26, Effcia28, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaula09 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi ile czasu Wy staracie się o dziecko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 16:58
Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyACH zakochałam się od pierwszego spojrzenia ACH jak moje serce zaczęło szybko bić
Wiem że nie wypada ale zobaczyłam dziś najprzystojniejszego faceta ECH jest młodszy ode mnie 31 lat ECH ma na imię Henio
Oj jaki on jest słodziutki i śliczniutki
Jeszcze raz gratulacje MauyryśShagga_80, mauysia, Ilona, Ola_czeka, aisa, Blondi22, Muska, zbikowa, Selena, Libra, Rucia, Fedra, Sandraa, a-koczek, magdzia26, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
paula09 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi ile czasu Wy staracie się o dziecko?
Zależy, czasem trwa to 50 minut, czasem 15 sekund z grą wstępną i przytulaniem "po".
Pozdrawiam z tego miejsca mojego kochanego męża!
AGA 30, Shagga_80, aisa, Blondi22, zbikowa, Ilona, Selena, plemniczka, Libra, Rucia, Fedra, Sandraa, Kleopatra, fler, a-koczek, magdzia26, Effcia28, gocha04, Spero, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:ACH zakochałam się od pierwszego spojrzenia ACH jak moje serce zaczęło szybko bić
Wiem że nie wypada ale zobaczyłam dziś najprzystojniejszego faceta ECH jest młodszy ode mnie 31 lat ECH ma na imię Henio
Oj jaki on jest słodziutki i śliczniutki
Jeszcze raz gratulacje MauyryśAGA 30, Ilona, kopciuszek126, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość