plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Shagus mi to sie wydaje ze imie dziecka powinno byc takie jakie ci sie podoba i zeby zawsze ci sie kojarzyło z czyms miłym albo kims miłym. anie zeby ze sobą pasowały. i powiem ci szczerze ze jezeli Adas ci sie podobał to dlaczego masz z tego imienia rezygnować. moje dwie ciotki rodizły w jednym czasie i obie dały synom imię michał. i jakos nikomu to nie przeszkadzało
Mauysia dziękuję za relacjęFedra, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Henio śliczniutki
naprawde dawno takiego ślicznego bobaska nie widziałam
Mauyś jeszcze raz wielkie gratulacje
Ja jednak nie szłam dziś do tego dermatologaprzełożyłam wizyte na 17 pażdziernik
i wtedy też zrobię to badanie glukozy...
Fedra, Ilona, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:BABY! Ponawiam pytanie o co chodzi z tym komponowaniem się ? Leżę w pokoju Małego i układamy puzzle i cały czas zastanawiam się!
cyba o to chodzi że jak pierwszy ma Kuba to żeby drugi nie miał JohnIlona, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLibra wrote:Rutka, przecież jesteś już niemalże na finiszu... więc zleci, bo będziesz czekać na to góra z 2 miesiące...
weź lepiej mi powiedz, ile mi jeszcze zleci czasu zanim ja urodzę? jak to przepowiesz, to masz nobla ode mnie:)
Poczekaj wyjmę z szafy magiczną kulęNobla nie chcę, wystarczy Ptasie Mleczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 15:26
Fedra, a-koczek, Ilona, aisa, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj no co wy z tymi imionami? Każdy daje takie jakie mu pasuje
Jedni dają - padł tu przykład - jak mój były Prezes Zosia i Tosia, Ja jestem Ania mam braci Pawła i Mariusza, u mojej Kingi w klasie są bliźniacy Szymon i Igor, ja nazwałam Kingę Kinga bo to imię podobało mi się od 10 roku życia jak poznałam koleżankę z klatki obok która tak się nazywa, a teraz będzie Leoś bo zakochałam się w tym imieniu przez Mayuśkę.
a-koczek, Ilona, Blondi22, aisa, Fedra, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Mię się zdaje, że Libra urodzi w jakieś 40 tygodni od zapłodnienia.
Patrz cholera prześcignęłaś moją kule. I przez Ciebie nie będzie Ptasiego MleczkaA tak się napaliłam.
a-koczek, Ilona, Ola_czeka, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Patrz cholera prześcignęłaś moją kule. I przez Ciebie nie będzie Ptasiego Mleczka
A tak się napaliłam.
Ja mam ostatnie opakowanie ptasiego mleczka i właśnie sobie wcinam, jest mega, super pyszne i aż boje sie myśleć co będzie jak sie pudełko skończyShagga_80, zbikowa, Rucia, Blondi22, Blondi22, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Ja mam ostatnie opakowanie ptasiego mleczka i właśnie sobie wcinam, jest mega, super pyszne i aż boje sie myśleć co będzie jak sie pudełko skończy
E no, opakowania nie jedz, tego nawet ciąża nie tłumaczy!!Ilona, Shagga_80, a-koczek, Rucia, aisa, Fedra, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeju ja tez bym zjadła ale od wczoraj nic mi nie wchodzi jak zapach poczuje nabieram ochoty ale jak juz mam zjesc to mnie cofa. wczoraj chyba pasztetem pieczonym sie przytrułam bo ciagla na zoladku mi siedzi i odbija mi sie
Rucia, Blondi22, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość