X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju u mnie nawet małe gradobicie przeszło teraz widzę ze się uspokoiło i nawet nie pada...
    a pada u mnie co drugi dzień i co drugi dzień wychodzi słońce dobija mnie ta pogoda i albo ja się wykończe albo pogoda się unormuje :D

Effcia28 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kopciuszek126 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Kopciuszku :)

o a gdzie sa zdjęcia Wosebki?

Hej Oluś :)

zdjęcia Wosebki są na 4202 str. , ale pewnie już je widziałaś.

Ja właśnie skończyłam prasowanie i wcześniej posprzątałam w kuchni po śniadaniu, ale złapał mnie jakis okropny ból w lewym stawie biodrowym :( i już nic wiecej nie chce mi się robić bo schylać się nie mogę :(. A miałam jeszcze przeprac parę rzeczy i wejsć na taboret i wyciagnać pudło z najmniejszymi ciuszkami po Cyprianku :) . W październiku mam zamiar ruszyć na zakupy dla Tymusia - jakieś ubranko i posciel tez juz upatrzyłam na allegro. Taka w owieczki -słodziutka :)

P.S. mój Cypruś był taki czarnulek jak Heniutek juak sie urodził, tylko był wiekszy o te 0,5 kg i wygladał na buzi jak zapasnik sumo :)

Fedra, magdzia26, Ilona, a-koczek, Libra, Selena, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No jacha!

A Ty ovufriend, nie jachuj, tylko alymenty szykuj.

kopciuszek126, Fedra, magdzia26, Ilona, Libra, mauysia, Selena, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rutka, przecież jesteś już niemalże na finiszu... więc zleci, bo będziesz czekać na to góra z 2 miesiące...

weź lepiej mi powiedz, ile mi jeszcze zleci czasu zanim ja urodzę? jak to przepowiesz, to masz nobla ode mnie:)

no jak juz wrózycie to i mi możecie zobaczymy czy moja wróżka sprzedała mi dobre info czy znów ściemniała...
    bo wiecie ostatnio mi napisała w smsie że od października zmieni sie moja sytuacja zwiażana z pracą i jak chce wiedzieć więcej musze wysłać smsa ale z enie wysłałam to nie wiem o co chodzio ale juz wiem ze ściemniała bo się do mnie po rozmowach nie odezwali więc widać lipa...

ok Libra nie chciała mnie dobić wczoraj więc szukam ochotnika na dzisiaj kto chętny???

Libra, Rucia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagusia igor bardzo ladne imie.
    slodziak z heniutka

Ilona, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i pochwalę sie- wczoraj kurier przywiózł mi karnisze do nowego domku :). A dziś po południu, albo jutro do południa będą parapety :)

Fedra, Ilona, Selena, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku to fajnie-moj zamowil ogromna szafe bo zaczynamy robic drugi pokoj i jak wroci to po nia jedziemy bo juz jest

Shagga_80, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide się dobić sama jesli mi się uda to jeszcze dzisiaj zajrze a jak nie to kiedyś tam będe...

Miłego dnia Dziewczyny...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra nie dobijaj sie daj spokój... :D

Shagga_80, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jest spoooora szansa że tak już zostanie...choć kto to wie ;-)
    Właśnie na tym "drugim" forum dowiedziałam się że imię dla Drugiego powinno KOMPONOWAĆ się z imieniem Pierwszego! Wiecie o co chodzi?

Ps. Widziały Heniutka ? To najpiękniejszy chłopczyk chyba jakiego widziałam :-)

BABY! Ponawiam pytanie o co chodzi z tym komponowaniem się ? Leżę w pokoju Małego i układamy puzzle i cały czas zastanawiam się!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra...ja tam we wróżby nie wierzyłam i nie zamierzam nigdy zacząć...a jestem pewna że wreszcie znajdziesz pracę ! Trzymam mooooocno kciuki!

Edit : Choć niestety z mojego doświadczenia wiem że koniec roku to nie najlepszy moment na szukanie pracy...zawsze łatwiej wiosną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 14:07

Libra, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki ale dzień :D

A miałam się pakować :) zamiast tego patrzę jak zahipnotyzowana na zdjęcie Heniutka :)

Shaguś ja myślę że nie musi się imię dziecka drugiego komponować z imieniem pierwszego :) Zwłaszcza jak jest chłopiec i dziewczynka :)
    Igor ładne imię skoro podoba się waszej trójce to czego jeszcze potrzeba ? Poza tym aby rozwiać wszelkie wątpliwości to moim zdaniem Jakub i Igor ładnie brzmią razem :)

A teraz idę się pakować :)

Shagga_80, a-koczek, a-koczek, Libra, Ilona, magdzia26, mauysia, Selena, Muska, Fedra, Rucia, Blondi22, aisa, Spero lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dostałam takiego smsa
    Fedra wrote:
    no jak juz wrózycie to i mi możecie zobaczymy czy moja wróżka sprzedała mi dobre info czy znów ściemniała...
    bo wiecie ostatnio mi napisała w smsie że od października zmieni sie moja sytuacja zwiażana z pracą i jak chce wiedzieć więcej musze wysłać smsa ale z enie wysłałam to nie wiem o co chodzio ale juz wiem ze ściemniała bo się do mnie po rozmowach nie odezwali więc widać lipa...

ok Libra nie chciała mnie dobić wczoraj więc szukam ochotnika na dzisiaj kto chętny???

Shagga_80, Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Kurczaki ale dzień :D

A miałam się pakować :) zamiast tego patrzę jak zahipnotyzowana na zdjęcie Heniutka :)

Shaguś ja myślę że nie musi się imię dziecka drugiego komponować z imieniem pierwszego :) Zwłaszcza jak jest chłopiec i dziewczynka :)
    Igor ładne imię skoro podoba się waszej trójce to czego jeszcze potrzeba ? Poza tym aby rozwiać wszelkie wątpliwości to moim zdaniem Jakub i Igor ładnie brzmią razem :)

A teraz idę się pakować :)

O widzisz i już mi lepiej ;-) Bo choć nie jestem AŻ tak podatna na wpływ czyjegoś zdania to jednak nieco mnie to zastanawia :-/

Ilona lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Małyszku faktycznie twój poród trwał krócej niż zrobienie przeze mnie śniadania :) ale fajowo!!
    No, rzeczywiście krótko. Ale podkreślam jeszcze raz że ból jest jednak nie z tej ziemi :/ Nie wiem jak bym wytrzymała gdyby to trwało dłużej. Ale z drugiej wszystko da się przeżyć, co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)

a-koczek, Shagga_80, Libra, Ilona, magdzia26, kiti, plemniczka, Selena, Muska, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Blondi22, aisa, Effcia28, gocha04, Spero, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga to chyba rzecz gustu. Ja mam na imię Paulina a mój brat Paweł a jak wiadomo Paulina jest łacińską, żeńską formą Pawła. Znam kilka mam co mają np. Zosię i Tosię bo tak im pasuje :) U nas akurat żadnego komponowania się imion dwóch synów nie będzie :)

Shagga_80, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No, rzeczywiście krótko. Ale podkreślam jeszcze raz że ból jest jednak nie z tej ziemi :/ Nie wiem jak bym wytrzymała gdyby to trwało dłużej. Ale z drugiej wszystko da się przeżyć, co nas nie zabije, to nas wzmocni ;)
    Jeśli jesteś jeszcze to opowiedz jak było...tzn czy wieczorem już coś się zapowiadało czy ni z tego ni z owego po 2 skurcze Cię złapały ?

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus w mojej rodzinie imiona w żąden sposób z sobą nie wspólgrają ani sie nie komponują. a według mnie jestesmy wspaniałą rodzinai mam cudowne rodzenstwo

magdzia26, Ilona, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 września 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    a jeszcze jedno- jakich rozmiarów ten nasz Heniutek sie urodził? Czy ktoś coś wie?
    54 cm :) Czyli szczuplasek z niego :)

Shagga_80, magdzia26, Ilona, Libra, plemniczka, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Shagga to chyba rzecz gustu. Ja mam na imię Paulina a mój brat Paweł a jak wiadomo Paulina jest łacińską, żeńską formą Pawła. Znam kilka mam co mają np. Zosię i Tosię bo tak im pasuje :) U nas akurat żadnego komponowania się imion dwóch synów nie będzie :)
    Ja mam siostrę Kasię i jak ja się urodziłam to Babcia sugerowała dla mnie imię Basia ale Mama właśnie nie chciała by była Basia Kasia...i to rozumiem w sumie ...ale że np do Kubusia lepiej pasuje Adaś czy Jaś a nie Igor to już nie rozumiem :-)

Ilona lubi tę wiadomość

‹‹ 4194 4195 4196 4197 4198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ