plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju u mnie nawet małe gradobicie przeszło teraz widzę ze się uspokoiło i nawet nie pada...
a pada u mnie co drugi dzień i co drugi dzień wychodzi słońce dobija mnie ta pogoda i albo ja się wykończe albo pogoda się unormujeEffcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Hej Kopciuszku
o a gdzie sa zdjęcia Wosebki?
Hej Oluś
zdjęcia Wosebki są na 4202 str. , ale pewnie już je widziałaś.
Ja właśnie skończyłam prasowanie i wcześniej posprzątałam w kuchni po śniadaniu, ale złapał mnie jakis okropny ból w lewym stawie biodrowymi już nic wiecej nie chce mi się robić bo schylać się nie mogę
. A miałam jeszcze przeprac parę rzeczy i wejsć na taboret i wyciagnać pudło z najmniejszymi ciuszkami po Cyprianku
. W październiku mam zamiar ruszyć na zakupy dla Tymusia - jakieś ubranko i posciel tez juz upatrzyłam na allegro. Taka w owieczki -słodziutka
P.S. mój Cypruś był taki czarnulek jak Heniutek juak sie urodził, tylko był wiekszy o te 0,5 kg i wygladał na buzi jak zapasnik sumoFedra, magdzia26, Ilona, a-koczek, Libra, Selena, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Rutka, przecież jesteś już niemalże na finiszu... więc zleci, bo będziesz czekać na to góra z 2 miesiące...
weź lepiej mi powiedz, ile mi jeszcze zleci czasu zanim ja urodzę? jak to przepowiesz, to masz nobla ode mnie:)
no jak juz wrózycie to i mi możecie zobaczymy czy moja wróżka sprzedała mi dobre info czy znów ściemniała...
bo wiecie ostatnio mi napisała w smsie że od października zmieni sie moja sytuacja zwiażana z pracą i jak chce wiedzieć więcej musze wysłać smsa ale z enie wysłałam to nie wiem o co chodzio ale juz wiem ze ściemniała bo się do mnie po rozmowach nie odezwali więc widać lipa...
ok Libra nie chciała mnie dobić wczoraj więc szukam ochotnika na dzisiaj kto chętny???Libra, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Jest spoooora szansa że tak już zostanie...choć kto to wie
Właśnie na tym "drugim" forum dowiedziałam się że imię dla Drugiego powinno KOMPONOWAĆ się z imieniem Pierwszego! Wiecie o co chodzi?
Ps. Widziały Heniutka ? To najpiękniejszy chłopczyk chyba jakiego widziałam
BABY! Ponawiam pytanie o co chodzi z tym komponowaniem się ? Leżę w pokoju Małego i układamy puzzle i cały czas zastanawiam się! -
nick nieaktualnyFedra...ja tam we wróżby nie wierzyłam i nie zamierzam nigdy zacząć...a jestem pewna że wreszcie znajdziesz pracę ! Trzymam mooooocno kciuki!
Edit : Choć niestety z mojego doświadczenia wiem że koniec roku to nie najlepszy moment na szukanie pracy...zawsze łatwiej wiosną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 14:07
Libra, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kurczaki ale dzień
A miałam się pakowaćzamiast tego patrzę jak zahipnotyzowana na zdjęcie Heniutka
Shaguś ja myślę że nie musi się imię dziecka drugiego komponować z imieniem pierwszegoZwłaszcza jak jest chłopiec i dziewczynka
Igor ładne imię skoro podoba się waszej trójce to czego jeszcze potrzeba ? Poza tym aby rozwiać wszelkie wątpliwości to moim zdaniem Jakub i Igor ładnie brzmią razem
A teraz idę się pakowaćShagga_80, a-koczek, a-koczek, Libra, Ilona, magdzia26, mauysia, Selena, Muska, Fedra, Rucia, Blondi22, aisa, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
ja tez dostałam takiego smsaFedra wrote:no jak juz wrózycie to i mi możecie zobaczymy czy moja wróżka sprzedała mi dobre info czy znów ściemniała...
bo wiecie ostatnio mi napisała w smsie że od października zmieni sie moja sytuacja zwiażana z pracą i jak chce wiedzieć więcej musze wysłać smsa ale z enie wysłałam to nie wiem o co chodzio ale juz wiem ze ściemniała bo się do mnie po rozmowach nie odezwali więc widać lipa...
ok Libra nie chciała mnie dobić wczoraj więc szukam ochotnika na dzisiaj kto chętny???Shagga_80, Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Kurczaki ale dzień
A miałam się pakowaćzamiast tego patrzę jak zahipnotyzowana na zdjęcie Heniutka
Shaguś ja myślę że nie musi się imię dziecka drugiego komponować z imieniem pierwszegoZwłaszcza jak jest chłopiec i dziewczynka
Igor ładne imię skoro podoba się waszej trójce to czego jeszcze potrzeba ? Poza tym aby rozwiać wszelkie wątpliwości to moim zdaniem Jakub i Igor ładnie brzmią razem
A teraz idę się pakować
O widzisz i już mi lepiejBo choć nie jestem AŻ tak podatna na wpływ czyjegoś zdania to jednak nieco mnie to zastanawia
Ilona lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Małyszku faktycznie twój poród trwał krócej niż zrobienie przeze mnie śniadania
ale fajowo!!
Nie wiem jak bym wytrzymała gdyby to trwało dłużej. Ale z drugiej wszystko da się przeżyć, co nas nie zabije, to nas wzmocni
a-koczek, Shagga_80, Libra, Ilona, magdzia26, kiti, plemniczka, Selena, Muska, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Blondi22, aisa, Effcia28, gocha04, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga to chyba rzecz gustu. Ja mam na imię Paulina a mój brat Paweł a jak wiadomo Paulina jest łacińską, żeńską formą Pawła. Znam kilka mam co mają np. Zosię i Tosię bo tak im pasuje
U nas akurat żadnego komponowania się imion dwóch synów nie będzie
Shagga_80, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No, rzeczywiście krótko. Ale podkreślam jeszcze raz że ból jest jednak nie z tej ziemi
Nie wiem jak bym wytrzymała gdyby to trwało dłużej. Ale z drugiej wszystko da się przeżyć, co nas nie zabije, to nas wzmocni
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:a jeszcze jedno- jakich rozmiarów ten nasz Heniutek sie urodził? Czy ktoś coś wie?
Czyli szczuplasek z niego
Shagga_80, magdzia26, Ilona, Libra, plemniczka, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Shagga to chyba rzecz gustu. Ja mam na imię Paulina a mój brat Paweł a jak wiadomo Paulina jest łacińską, żeńską formą Pawła. Znam kilka mam co mają np. Zosię i Tosię bo tak im pasuje
U nas akurat żadnego komponowania się imion dwóch synów nie będzie
Ilona lubi tę wiadomość