plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej patrzę na Heniuta i myślę, że to jednak jest medżik, że 8 godzin temu był w brzuchu. Taki jak tu na zdjęciu, tylko mocniej zwinięty.
a-koczek, Fedra, Libra, Ilona, magdzia26, zbikowa, jeju, Shagga_80, mauysia, Selena, aisa, AGA 30, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
I wgl pomyśleć, że taki sam chłopak z piąstkami i rzęsami jest teraz w brzuchu Shaggi. No, może bez śpioszków.
a-koczek, Fedra, Libra, Ilona, magdzia26, Kaja, Rucia, zbikowa, Shagga_80, Kleopatra, mauysia, kiti, Selena, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
Mauysia gratuluję Wam, Heniu jest przepiękny! że też miesiąc temu dotykałam Go jak był w brzuchu. Ależ to jest niesamowite.
Rucia świetne łóżeczko. Ostatnio zastanawiamy się z M nad kolorem małej sypialni (w przyszłości dziecka) i myślałam o jakimś pastelowym żółtym.
Wosebko, ale już masz spory brzucho. Ładnie się prezentujesz.
Shagga Igor bardzo ładne i męskie imię.
Ola jak ty coś do OVUGuru wysmarujesz to nie ma !@#$% we wsi.
AGA uśmiałam się z tego kawału.
Fedra, Ilona, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, Rucia, kopciuszek126, Blondi22, Shagga_80, mauysia, Selena, aisa, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Ruciu - łóżeczko sliczne, poprosze fotkę z poscielą. A co do kolejności to teraz pora na anne w, shagge i amicizie. Nie udzielaja sie tu, ale kiedyś były i są na FB z nami.
Kopciuszku Ja wspominam tylko te które udzielają się tutajLibra, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Rucia świetne łóżeczko. Ostatnio zastanawiamy się z M nad kolorem małej sypialni (w przyszłości dziecka) i myślałam o jakimś pastelowym żółtym.
Gosiu ciesze się, ze Ci się podobaNasz pokój jest najzimniejszy ze wszystkich ( od północy ) poza tym wpada tam mało światła, więc chcieliśmy jakoś go ocieplić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 13:28
Ilona, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libruś mam nadzieję że szybko zleci
Z tych emocji Heniowych nawet nie zaliczyłam dzisiaj drzemkiTak mi ciśnienie skoczyło
weź lepiej mi powiedz, ile mi jeszcze zleci czasu zanim ja urodzę? jak to przepowiesz, to masz nobla ode mnie:)magdzia26, Fedra, a-koczek, Rucia, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ja też myślę i myślę...ale od myślenia się nie zachodzi w ciążę a szkoda
Słodki jak każdy maluch jaki wyskoczył z ovumamci
Ovu musi być dumny, że ma tyle wspaniałych dzieci!!!!
Co ovufriendziku? Dumny jesteś no nie???
magdzia26, Fedra, a-koczek, Libra, Selena, Rucia, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość