plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:To wtedy Kornelia
Kocham Cie za te teksty hahahahahaa-koczek, Fedra, Shagga_80, Ola_czeka, magdzia26, aisa, Ilona, Kaja, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaa wiecie co?! Pisałam wczoraj że są spoooooore szanse że Drugi będzie Igorek
. Stary zaakceptował i sam przyznał że Dawid już Mu odwidzial się
Kompletnie nie bierzecie pod uwagę tego, że my tez się tu przyzwyczajamy do pewnych imion!!!
Ok, zatem Igor.Shagga_80, Fedra, magdzia26, aisa, Ilona, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Tu Ovufriend. Pisze z konta zbikowej bo ja lubie najbardziej.
Prosze mi nie zawracac gitary bo dam po banie i skonczy sie dzien dziecka.
Ovufriendzie, ależ z Ciebie z Ciebie piernik.Fedra, magdzia26, Libra, aisa, Ilona, Rucia, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
A nas przenieśli do innego biura dzięki czemu mogę iść do toalety jak tylko mi się zachce a nie dopiero wtedy kiedy zaczynają mi płynąć łzy.
zbikowa, a-koczek, Shagga_80, Fedra, magdzia26, aisa, gocha04, Ilona, Blondi22, Rucia, mauysia, Effcia28, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kompletnie nie bierzecie pod uwagę tego, że my tez się tu przyzwyczajamy do pewnych imion!!!
Ok, zatem Igor.
Właśnie na tym "drugim" forum dowiedziałam się że imię dla Drugiego powinno KOMPONOWAĆ się z imieniem Pierwszego! Wiecie o co chodzi?
Ps. Widziały Heniutka ? To najpiękniejszy chłopczyk chyba jakiego widziałama-koczek, aisa, magdzia26, plemniczka, Libra, Ilona, Blondi22, Selena, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra, Shagga_80, aisa, magdzia26, a-koczek, kiti, Libra, Muska, gocha04, gocha04, Pismak, Ilona, Kaja, Rucia, zbikowa, sylwia1985, Blondi22, Sandraa, Selena, AGA 30, fler, Effcia28, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jest spoooora szansa że tak już zostanie...choć kto to wie
Właśnie na tym "drugim" forum dowiedziałam się że imię dla Drugiego powinno KOMPONOWAĆ się z imieniem Pierwszego! Wiecie o co chodzi?
Ps. Widziały Heniutka ? To najpiękniejszy chłopczyk chyba jakiego widziałam
eee nie widziały czyżby pojawił się na FB???17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
o Matko i Córko jak słodziak...
żebym tylko sobie go na tapecie w labku nie ustawiła bo mój małżonek stwierdzi ze juz mi całkiem odbiło
Mayusia jeszcze raz gratuluje ślicznego synusia :*
Heniu witaj wśród OvuCiotek :*magdzia26, kopciuszek126, Ilona, mauysia, Selena, aisa, AGA 30, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie dziewczynki!
Marysiu gratuluje z całego serduszka ślicznego,zdrowego Heniutka!!!No i expresowego porodu
Tez bym tak chciała.
Blondi gratuluję córci
Koczku - domyślasz sie pewnie co bym chciała napisać,ale nie chcę zapeszyć....
Ruciu - łóżeczko sliczne, poprosze fotkę z poscielą. A co do kolejności to teraz pora na anne w, shagge i amicizie. Nie udzielaja sie tu, ale kiedyś były i są na FB z nami. Apropo tabelki - ja już czuje strach i przerazenie, bo teraz Shagga i tamte dziewczyny, a potem my. P.S. nie mam numeru telefonu do żadnej z Was i jak Was poinformuje w przyszłości,ze urodziłąm ??? (Na razie jeszcze 2 miesiace nie planuję rodzić
). Jakby co to poproszę numerki tel. na priv i wtedy będe wysyłać wiadomosci.
Selenko- kreacja b. ładna i chyba jasniejsza lepsza ,no i oczywiscie w żakiecie bedzie bardziej elegancko
Ja dziś wreszcie w domku, ale czeka mnie robótka-musze uprasowac posciel małego - duzego syncia, pomyć naczynia po sniadaniu, troszkę ręcznie przeprac i odkurzyć.
Miłego dniaLibra, Fedra, magdzia26, Ilona, Rucia, Blondi22, mauysia, Selena, aisa lubią tę wiadomość