plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMauysia Jupi jupi jupi jupi jeeeeeeeeeee je aaaaaaaaaaaaaa oooooooooooo GRATULACJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Henio witaj wsród cioteczek
Normalnie czułam coś jak zobaczyłam tyle stron nasmarowanych z rana
Rucia, Kaja, magdzia26, Ilona, aisa, Libra, a-koczek, Fedra, Selena, Muska, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/jestesmy-widoczne-w-internecie,1013,3.html
OVUFIREND
Oficjalnie mam na Ciebie focha. Od teraz do momentu aż tu u nas niczego nie napiszesz. Skandal. Udzielasz się na wątku, który ma czy strony (ras da czy) a u nas milczysz jak grób.
Bez kitu.
Nie to, że próbuję Cię uwieść.
Ale napisz coś. Faluję rzęsami.AGA 30, a-koczek, Fedra, magdzia26, Rucia, Effcia28, Libra, Selena, aisa, gocha04, Ilona, Blondi22, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem podekscytowana przyjsciem na świat Heniusia ...gdyby nie to że u nas wirusowo to aż chyba zaczęłabym szaleć bym i ja szybko urodziła..chociaż wczoraj nawet poprałam firanki w dużym pokoju (zapinanie zostało dla Starego więc ja tylko je ściągnęłam) .
Libra i tak liczy się że miałaś 7777 dziś...więc wiesz...noc jest Twoja
AGA 30, magdzia26, Fedra, a-koczek, Effcia28, Libra, aisa, Ilona, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:OVUFIREND
Oficjalnie mam na Ciebie focha. Od teraz do momentu aż tu u nas niczego nie napiszesz. Skandal. Udzielasz się na wątku, który ma czy strony (ras da czy) a u nas milczysz jak grób.
Bez kitu.
Nie to, że próbuję Cię uwieść.
Ale napisz coś. Faluję rzęsami.
Olka ty toś jest Wariatka (w dobrym znaczeniu )
magdzia26, Fedra, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Fedra moj termin to 29.09 a nie 31.09 jakbys mogła zmienić . z góry dizekuje.
Dzieki Libra za pomoc w znalezieniu posta
a co za różnica dwa dni w tą czy w tajak i tak Ci zaraz będe musiała w tabelkę wpisać OCZEK NA POTW...
a i tak sie kończy jak sama muszę wymyślać Wasze potencjalne terminy @Rucia, magdzia26, a-koczek, AGA 30, aisa, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny