plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Wypluj te słowa! POMIDOR POMIDOR POMIDOR!!!
Bo ja bym obstawiała że to ale ciiiiii(jak facet to na bank geju) bo żaden facet nie rozumie tak dobrze kobiet he heOla_czeka, a-koczek, magdzia26, Fedra, aisa, Ilona, Spero lubią tę wiadomość
-
OVUFRIENDZIE bardziej podoba Ci się Subaru Impreza czy Fiat 500 cabrio w kolorze groszkowym?
AGA 30, a-koczek, magdzia26, Fedra, Libra, Selena, Rucia, aisa, gocha04, Ilona, Kaja, Blondi22, Blondi22, Spero, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj laski mam zagadkę
Jak się rodzi dziecko bez ręki to kaleka prawda
Bez nogi to też kaleka
A jak się rodzi dziecko bez ptaszka (fąfla No wiecie ) to co wtedy ????????a-koczek, magdzia26, Fedra, Libra, Selena, gocha04, Ilona, Kaja, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ej laski mam zagadkę
Jak się rodzi dziecko bez ręki to kaleka prawda
Bez nogi to też kaleka
A jak się rodzi dziecko bez ptaszka (fąfla No wiecie ) to co wtedy ????????
To wtedy KorneliaAGA 30, magdzia26, Fedra, Libra, Selena, plemniczka, Muska, Ilona, Kaja, Blondi22, mauysia, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa wiecie co?! Pisałam wczoraj że są spoooooore szanse że Drugi będzie Igorek
. Stary zaakceptował i sam przyznał że Dawid już Mu odwidzial się
AGA 30, magdzia26, Fedra, zbikowa, Libra, Selena, Rucia, Muska, Ola_czeka, aisa, gocha04, Ilona, Kaja, Blondi22, jeju, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mauysia gratuluje!! Też mi się marzy taki poród
A teraz foch za wyprzedzanie! Jak tak można? ;pShagga_80, a-koczek, magdzia26, Fedra, Rucia, plemniczka, aisa, Ilona, Blondi22, jeju, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:bo juz chyba Żbiku a może Fedra zauważyła ze gdzies tam napisął Mariusz
he he he to nie ja ja nie jstem taka spostrzegawcza
i koczku nie przejmuj się i tak wszyscy czekamy na sobotęa-koczek, Shagga_80, Libra, aisa, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Tu Ovufriend. Pisze z konta zbikowej bo ja lubie najbardziej.
Prosze mi nie zawracac gitary bo dam po banie i skonczy sie dzien dziecka.a-koczek, Rucia, Selena, Libra, Fedra, Shagga_80, Ola_czeka, magdzia26, aisa, gocha04, Ilona, Kaja, Blondi22, Sandraa, AGA 30, Effcia28, Spero, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość