plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Ha ha nie mogę z Waszych porannych tekstów
Dziękuję za gratulacje!!!
A teraz uwaga: w szpitalu bylam ok 4:00! Na wstępie usłyszałam od lekarza że owszem zbada mnie ale że nie ma miejsc i będą musieli mnie odesłać. No cóż... dobrze że miejsce się znalazło...
Łącznie 5 skurczy niepartych, 2 parte i Henix był juz po naszej stronieCo nie zmienia faktu ze bolało jak @#$&...
Uwielbiam Cię! Gratuluję i jestem z Ciebie dumna!Shagga_80, Fedra, Ilona, aisa, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ha ha nie mogę z Waszych porannych tekstów
Dziękuję za gratulacje!!!
A teraz uwaga: w szpitalu bylam ok 4:00! Na wstępie usłyszałam od lekarza że owszem zbada mnie ale że nie ma miejsc i będą musieli mnie odesłać. No cóż... dobrze że miejsce się znalazło...
Łącznie 5 skurczy niepartych, 2 parte i Henix był juz po naszej stronieCo nie zmienia faktu ze bolało jak @#$&...
Jesteś stworzona do rodzenia dzieciMayuśka jeszcze raz wielkie GRATULACJE
Shagga_80, Fedra, Ilona, aisa, AGA 30, Selena, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Madzia mój roczek
Już mnie Ola przywołała do porządku
Chyba przez te emocje mi sie w glowie poprzestawioało ....
Kaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:no Małysz jestes wielka ze masz wogóle sile tu do nas zajrzeć. Jejku jak sie ciesze ze masz juz Heniutka obok
Ona pewnie przy sprzątaniu bardziej się zmęczyła niż przy tym porodzieEffcia28, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, Fedra, Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale wieści z samego ranaMayus gratulacje ale faktycznie szybki ten poród miałaś
Ciesze się że Henio zdrowy jak koń i że już jesteście wszyscy razem w komplecie
Miłego dnia dziewuszkia-koczek, magdzia26, Fedra, Ilona, aisa, AGA 30, Selena, kopciuszek126, Sandraa, Agafia, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:Małysz, rodziłaś z mężem? Co zrobiłaś rano z Leonem, jak jechaliście do szpitala? Leo juz widział brata?
Pozwólcie że sie zdrzemnę bo nic nie spałam. Do napisania później :*
Rucia, magdzia26, Shagga_80, Muska, Libra, Blondi22, Kaja, Fedra, Ilona, aisa, AGA 30, Selena, kopciuszek126, Sandraa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:O 3:30 podrzuciliśmy go do moich rodziców - więcej nic nie wiem
Pozwólcie że sie zdrzemnę bo nic nie spałam. Do napisania później :*
Żadnego spania. Opowiadaj jak było jak pierwszy raz z domu uciekłaś.Fedra, Ilona, aisa, magdzia26, AGA 30, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaale dzień
Mam mega wyrzuty sumienia że spałam gdy tu (znaczy w Poznaniu ) takie rzeczy działy się
Wstałam rano i zajęłam się Pierwszym bo mocno kaszlal:-( Wcześniej słyszałam. Sms ale nie reagowałam ...jak wreszcie wzięłam telefon to prawie z łóżka z wrażenia spadlam
Teraz uciekam karmić młodego bo ja dziś wyrodna matka zjadłam przed nim.
Ps. Ja czułam że Mauysia urodzi wcwcześniej właśnie przez to że nie miała przygód ...a ja?! ZOBACZYCIE DONOSZĘ DO TERMINU!"Ola_czeka, Effcia28, a-koczek, Blondi22, Libra, Fedra, Rucia, Ilona, aisa, magdzia26, AGA 30, plemniczka, Sandraa, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość