plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Ciesze sie, ze mamy jasnosc. Teraz mozesz pytac
że z Twojego związku ze żbiczkiem dzieci to nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:53
zbikowa, aisa, Libra, a-koczek, Fedra, Selena, gocha04, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Plemniczce trzeba przyznać rację bo jednak wydawało się, że Shagga może szybciej urodzić, były skurcze, potem luteina, musiała więcej odpoczywać a u Mauysi tego nie było... ale jak wiadomo życie lubi zaskakiwać
Olu, zaprawdę powiadam Ci... poród będziesz miała expresowy!!!magdzia26, Rucia, Ola_czeka, a-koczek, plemniczka, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Wiedziłam ze jak wroce to juz bedzie wiadomo. Gratulacje dla Małysz i Heniutka.
Ciesze sie bardzo ze w tym tempie była w stanie poinformować nas że do spzitala jedzie rodzic i ze urodziła.
Hmmmmmmmm chyba ważne dla niej jestesmy troszkęmagdzia26, Ola_czeka, Libra, mauysia, Blondi22, aisa, Ilona, Fedra, AGA 30, Selena, kopciuszek126, Spero, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
no wlasnie aisko otóz to! u Shaggi sie zapowiadalo szybciej po jej przygodach
hehe super, Shaggi a ty kiedy? rozpakowujcie sie dziewczynki, bo wtedy blizej do mnie bedziemagdzia26, Kaja, aisa, Shagga_80, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Aisko,
tak 15-20 sekund?
A teraz dwie sprawy.
Po pierwsze gratuluję ciąży.
Po drugie, że zapytam jak ksiądz proboszcz:
Jakie imię wybraliście dla swojego dziecka?
A dziękujechoć w sumie tylko test to potwierdził... a do wizyty jeszcze dłuuuuugi czas...
Imię jeszcze nie zostało wybrane...Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:A dziękuje
choć w sumie tylko test to potwierdził... a do wizyty jeszcze dłuuuuugi czas...
Imię jeszcze nie zostało wybrane...
Mieliście na to 8 tygodni, podaj dzienniczek.
A jak się czujesz z faktem, że Twojemu dziecku zczyna zanikać ogonek?Rucia, magdzia26, Effcia28, aisa, Ilona, Fedra, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaja a ja mam do Ciebie pytanie czy twój "Roczek" ma coś wspólnego Maciejem Rockiem? Bo jest teraz taka rekalama "Jeden dzień całym rokiem" w TV i jak wczoraj ja widziałam to tak mi się skojarzyło jakoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 10:10
aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Libra, zbikowa, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, Kaja, Blondi22, Shagga_80, aisa, Ilona, Fedra, AGA 30, plemniczka, kiti, kopciuszek126, gocha04, Sandraa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość