plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Fedra kazała mi w sobotę wiec moze wytrzymam. chociaz chyba nici z tego czuje sie jakby miała zaraz wpaść koleżanka
Pamiętam, że Fedri dała pozwolenie na sobotę żebyś wiedziała przed imprą... a tak tyko pomyślałam, że widząc tempke się ugięłaś albo coś...
To czekamy do soboty... Trzymam mocno kciuki!!!!!!magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMAM WIEŚCI !!!!!!!!!!!
OD 4:40 HENIO JEST Z NAMI, ZDROWY JAK KOŃPODŁADUJE BATERYJKĘ I NAPISZĘ COŚ WIĘCEJ NA FORUM. CAŁUSY
sylwia1985, aisa, Selena, magdzia26, magdzia26, Ilona, Libra, Blondi22, plemniczka, a-koczek, Effcia28, Pismak, Shagga_80, Fedra, AGA 30, Kleopatra, kiti, kopciuszek126, gocha04, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Od 04:40 Henio jest z nami zdrowy jak kon!
Slaby refleks mam ostatnio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 09:15
Rucia, sylwia1985, magdzia26, aisa, Ilona, a-koczek, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Kfjatus, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ładnie poszło, o 2:49 pisała, że śmigają do szpitala a 4:40 Heniut był już na świecie
Superaśnie, cudaśnie!!!!!
Rucia, Selena, sylwia1985, zbikowa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Effcia28, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny