plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wosebko, Twój brzuszek w tej sukience prezentuje się bardzo ładnie
A ile jeszcze kreacji masz w zanadrzu
? Bo pamiętam, jak zamieszczałaś zdjęcia w tamtej drugiej sukience - może masz jeszcze kilka w kolejce do przymiarki?
Ilona, Selena, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, brzuch mnie boli regularnie, chyba wybierzemy się do szpitala... trzymajcie kciuki!
Rucia, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Selena, zbikowa, Blondi22, Libra, aisa, magdzia26, sylwia1985, a-koczek, plemniczka, Effcia28, Pismak, Fedra, AGA 30, Kleopatra, gocha04, kopciuszek126, Ola_czeka, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO ja pierdziele Mayuśka !!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe czy Heniu jest już po drugiej stronie lustra
Jejku jejku ale jestem podjarana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 06:56
Ilona, Selena, Blondi22, aisa, magdzia26, a-koczek, mauysia, Effcia28, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry z rana
Dzień się zaczął od niesamowitych wieści MayusiowychCiekawe co u Nich?
Wosebko - bardzo ślicznie wyglądasz
Sylwia - dla mnie na zaparcia najlepsza była dosyć mocna kawa z rana.
Miłego dnia dziewoje, chociaż pogoda nie nastrajaA u mnie właśnie stuknęła trójeczka na początku
Mężu wczoraj był podekscytowany składaniem łóżeczka, ja nawet palcem nie kiwnęłam, bo jak zobaczyłam ten zapał w Jego oczach, to nie chciałam odbierać mu całej przyjemności
I tym oto sposobem zasłoniliśmy sobie telewizor. Później cyknę fotkę samego łóżeczka wraz z materacem, pościel nadal zapakowana. Jest boskie
Ilona, Sandraa, Selena, Blondi22, Libra, aisa, magdzia26, a-koczek, Effcia28, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
ją dziś w domku zostałam żeby się wykurować do końca
m też chory
i to gorzej niż ja...chyba będę musiała jednak iść wykupić mu antybiotyk z którym lekarka kazała zaczekać...dlatego też śpimy oddzielnie żeby mnie bardziej nie zaraził...
Mauysia kochanama nadzieję że już tulisz malutkiego
ale miałam dobre przeczucie żeby tu rano zajrzeć
A co kreacji na ślub to ta już jest aktualnawięcej zmian nie będzie
po prostu teściowa pomyślała że powinnam mieć coś jasniejszego
i jej zdaniem tamta sukienka była za ciemna........
miłego dnia dla wszystkichBlondi22, Blondi22, Libra, Rucia, magdzia26, aisa, a-koczek, Effcia28, Fedra, AGA 30, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Mauyś masz jeszcze 10, no góra 15 minut na przekazanie nam informacji o narodzinach Heniutka! Przecież ja muszę do pracy, a tam nie mam możliwości przy dwóch innych dziewczynach wchodzić na ovu! A po południu jadę prosto na zajęcia... ehhh.... będę wiedziała ostatnia
zbikowa, Selena, Rucia, magdzia26, aisa, Effcia28, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mauyś masz jeszcze 10, no góra 15 minut na przekazanie nam informacji o narodzinach Heniutka! Przecież ja muszę do pracy, a tam nie mam możliwości przy dwóch innych dziewczynach wchodzić na ovu! A po południu jadę prosto na zajęcia... ehhh.... będę wiedziała ostatnia
kfiatus, zostaw mi tel na priv, to ci za smsuje, jak cos Małysz naskrobie!
A laski fejsbukowe prosze o info jeśli napisze właśnie tam.
dzięx!
Mauyś, trzymaj sie kobieto, dasz radę! :*
A wszystkim miłego dnia
Blondi22, Blondi22, Selena, Libra, Rucia, magdzia26, aisa, Fedra, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
hej
o ja tu z rana zaglądam bo spac nie moge a tu takie wiesci
Mauysia trzymam za was kciuki
Selenka super wygladasz w tej sukience a i brzuszek śliczny
Rucia czekam na fotke łózeczka
Effcia super że z dzidzia okSelena, magdzia26, aisa, Fedra, kopciuszek126, Spero lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:kfiatus, zostaw mi tel na priv, to ci za smsuje, jak cos Małysz naskrobie!
Mam nadzieję, że nie jesteś Wojtkiem lat 12
Selena, zbikowa, Rucia, magdzia26, aisa, Blondi22, a-koczek, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia też jestem ciekawa jak tam łóżeczko się prezentuje
Effcia super że z dzidzią wszystko ok
U mnie też deszczale mam nadzieje że potem nie będzie....bo mam dziś wizyte u dermatologa....a nie widzi mi się iść taki kawał w deszczu...
Rucia, magdzia26, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mauysia no to chyba bedziemy wkrotce mieli nowe dzieciatko na swiecie:)
Rucia wlasnie ide sobie zrobic sniadanie i do tego mocno fusiasta kawe-choc nie przepadam bo pije rozpuszczalna
milego dnia dziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 08:21
magdzia26, aisa, Libra, Rucia, Ilona, Blondi22, Fedra, kopciuszek126, Spero, Spero lubią tę wiadomość
-
O kurczaki ale wiadomości
Mayusia czekamy czekamy na wieści z niecierpliwością
Sylwia dobrze że przypomniałaś bo wogóle mi z głowy wyleciało że ten dzień chłopaka jestale by była lipa...
Selenko ślicznie wyglądasz w tej sukieneczce
Aguś super z ciebie siostrzyczka że się tak bratem opiekujesz
U mnie też pada niestety pewnie tak jak w całej Polscetakiej jesieni nie lubimy zdecydowanie...ale całe szczęście już czwartek więc za chwilke weekendzik
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 08:25
Libra, Rucia, Ilona, Selena, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Spero lubią tę wiadomość
-
Cześć Laski
Mauysiu, trzymamy kciukasy i to mocno! Ciekawe czy już po...
Selenko, pięknie wyglądasz! Mi też się podoba wersja z żakietem choć bez też jest super! Z tego co pamiętam w pierwszej też fajnie wyglądałaś, ale ta faktycznie jaśniejsza więc może lepsza. Najważniejsze, że super wyglądasz!!
Kurujcie się z M bo już niedługo.... Wielki Dzień
Kfjatuś, tylko się nie przezięb! Też mieliśmy ostatnio alarm przeciwp. na szczęście tylko lekko kropiło..
Miałam proponować to samo co Żbiczek, ale jak już masz kontakt to się nie pcham
Ruciu, gratki 30-tkiNo i czekamy na zdjęcie łożeczka
Ja dziś zaczynam o 13 więc jeszcze gnije w domuale mi dobrze
Za oknem słoneczko, za to zimno...
Podglądam i zaglądam... i czekam na wieści....
Miłego dnia!magdzia26, Libra, Rucia, Ilona, Selena, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Effcia28, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do Dnia Chłopaka, zdecydowanie wolę obchodzić Dzień Mężczyzny który jest 2 dni po Dniu Kobiet czyli 10 marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 08:35
aisa, Libra, Blondi22, Fedra, AGA 30, kopciuszek126, Spero lubią tę wiadomość