plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorki że tak malo ale w domu nas nie ma a wiedziałam ze czekacie na wiesci dlatego tak krótko napisalam.
zdjecia mam ale slabo widoczne na monitorze było lepiej widac maz widział rączke jak do nas machała a kuba byl w szoku ze tak sie robi te zdjecia hehe .
i wymiary tez mam podane.magdzia26, a-koczek, kiti, Fedra, Rucia, Libra, aisa, Ilona, Kaja lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewuszki
Libra no no ale romantyktez bym czasami chciala zeby moj sie pokusil na cos takiego
Rucia slodkie lozeczko
plemniczka ale slodki brzucholekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 15:08
magdzia26, Fedra, Rucia, Libra, jeju, aisa, Ilona, Kaja lubią tę wiadomość
-
A ja Was podczytuje ale jakoś nie mam weny do pisania niestety za bardzo na temat łóżeczek czy karuzel się nie potrafie wypowiedzięc...
życzę udanego i miłego dnia mam nadzieję ze niebawem pojawi się nowa fasolka :*a-koczek, Libra, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyNo i dupa blada nie spotkałam się z Muzi
Zajechałam z zakupami do brata to on chory z Opola szybko po niego i do lekarza zapalenie oskrzeli ma
A że mama załatwiła ciotkę do opieki nad bratem a ta ciotka dziś zasiłki z opieki dostała (600zł) no to stwierdziła że ona wraca do domu a ja brata mam wziąść do siebie b i tak do szkoły do końca tygodniu nie pójdzieA
A cioteczka ma 4 dni pijaństwa bo kaska w ręku
A ja zostałam z młodym chorym śpiącym w drugim pokoju
Brrrrrrr co za rodzina -
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga trzymaj się jesteś dzielna a za opiekę nad bratem masz u mnie mega buziaka :*
To jak młodego tam zostawić
-
u mnie wszystko ok
przytyłam od ostatniej wizyty pół kilograma z bobasem wszystko dobrze serduszko ładnie puka i dziecię się rusza co dla mnie najważniejsze
Niestety było dziś ułożone tak ,że nie można było nic zobaczyć. Z tego wszystkiego zapomniałam zabrać fotki
mój synciu będzie nie pocieszony. Następna wizyta będzie jednak wcześniej bo 16.10 z powodu silnych bóli brzucha i podwyższonego ciśnienia
Tyle u nas
Olu i Libruś ależ ja jestem codziennie, czytam wszystko z tym,że się nie udzielam bo jakoś nie mam weny i ostatnio dzień w dzień boli mnie głowa.
Trzymajcie się cieplutko
ahh Blondi gratuluję córci:)
wosebik super ,że u Was wszystko ok
Plemniczko gratuluję Twojej siostrze
a-koczek, aisa, mauysia, Ilona, Selena, plemniczka, Fedra, Kfjatus, Shagga_80, Rucia, Blondi22, Libra, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Selenko- super że wszystko ok
Shagga- Igor bardzo ładnie- tak nietuzinkowoA karuzela fajowska
Ola- będę czekać
Plemniczko- gratulacje dla siostryNo i Twój brzusio superaśny
Blondi- gratuluje córeczki
Aguś trzyma się :*
Effcia- super że dzidzia w porządku
aisa, Ilona, Selena, AGA 30, plemniczka, Fedra, Shagga_80, mauysia, Libra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
a ja wlasnie zrobilam salatke jarzynowa dla tesciow i mojego G ktory wraca w piatek...
dziewuszki wiecie ze zbliza sie Dzien Chlopaka-co kupujecie swoim mezczyzna?aisa, Ilona, AGA 30, Fedra, mauysia, Blondi22, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aguś nie martw się, my wpadliśmy do domu coś kole 17-tej...wycieczka pociągiem dość przyjemna...w piątek za tydzień jedziemy - możemy odwiedzić profesora od 8-13 także spoko. Szkoda, że znów ale cóż. aj to niedobrzze z Twoim brachem...niech się kuruje...nudel zupy mu nagotujesz, to raz dwa dojdzie do siebie.
Selenko dobrze, że z dzidzią super...kopciuszku u Ciebie też fajnie...Blondi gratulacje- córcia do parki super!
Co ja to miałam pisać jeszcze....Oli witaj diable
Rucia super łóżeczko i wyposażenie...
Mauysiu mój młody też spał w wiklinowym koszyku ale coś mu nie pasowało i musieliśy zmienić szybko na łóżeczko...jak zmienił wyrko spał jak anioł...a koszyk był śliczny, biały i z baldachimem i falbankami....chłopak widocznie od noworodka nie znosi krynolinek i falbanek
Ach wspomnienia.Ilona, Selena, AGA 30, Fedra, Libra, magdzia26, a-koczek, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Olencjusz, ależ długaśnego posta nasmarowałaś, szacun się należy!!
Selenko, super, że z dzieciątkiem wszystko ok! Kicha, że nadżerka się wkradła, ale to pewnie da się szybko zwalczyć. Mówisz, że strój będzie jednak inny... to czekamy na zdjątkoZdrówka Wam życzę!
Shagga, super, że tym razem pacior się nie pojawił. Życzę żeby choróbsko zaczęło jak najszybciej mijać. Igor - ładne imięKaruzela wypasiona!
Gratuluje ciociu PlemniczkoŁadny masz brzucho!
Ruciu, piękny zestaw dla Leosia!
Mauysia, fajny ten koszyk!
Blondi, gratuluje córeczki!! Musiało tak być bo imię już wybrane
Koczku, "Miasto Aniołów" - lubię to!! Nie łap dołów!!
Aguś, no lekko nie masz z rodzinką... Jesteś Wielka!
Effciu, super, że z dzieciątkiem wszystko ok! Szkoda, że zapomniałaś zdjęcia, ale kobiecie w ciąży wolno być roztargnionąMam nadzieję, że będziesz się lepiej czuła i tego życzę!!
Sylwia, my jakoś nie obchodzimy dnia chłopaka, ale może czas zacząć... Może jakaś dobra kolacja i miły wieczórzbikowa, Ilona, Selena, Kaja, AGA 30, plemniczka, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Shagga_80, mauysia, Rucia, Libra, magdzia26, a-koczek, a-koczek, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Ja na szczęście nie mam zaparć (tfu tfu tfu)! Na moją znajomą działają śliwki - to ponoć dobry sposób, mama znajomej wcina activie, mussli z jogurtem też są dobre. Pij sporo wody no i poruszaj się trochę. Połóż się na plecach i przyciągaj zgięte nogi do brzucha, żeby go trochę pouciskać i w ten sposób pomasować - jak byłam dzieciakiem to działało
a-koczek lubi tę wiadomość