plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Men się pyta czy klejnoty ma wystawić na widok publiczny?
Dobra kończę już to, bo głupio mi mając świadomość, że wszystko z miejsca nadajesz mężowiKtórego BTW pozdrawiam
Fedra, Rucia, Libra, Ilona, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Powiedzcie mi babeczki czy jak biorę witaminy dla ciężarnych a tam jest kwas foliowy i jednocześnie osobno też go biorę to nie za dużo tego kwasu foliowego może być.
nie powinno się brać jednego i drugiego albo sam kwas foliowy albo same witaminy...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ale jak Ty zdążysz wrzucać na bieżąco zdjęcia z akcji porodowej na imageshacka?!
To do Shaggi afkors.
Gratulacje ciociu Plemniczko
A teraz uciekam,bo właśnie przyszła karuzelka
PS. Mauysia faaaaaaaaaaaaaaaaantastyczny ten kosz....a co do wyjazdu Twojego na porodówkę,to jak powiedział mi lekarz, gdy zaczęły mi wody odchodzić (i zadzwoniłam na porodówkę) "nie musi Pani na złamanie karku jechać ale niezwłocznie"
mauysia, Fedra, Libra, Ilona, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Nie no bez przesaaaady, wystarczy odpowiednie ułożenie pasa z narzędziami, żeby śrubokręt, młotek czy tam inna wiertarka zasłaniała miejsca kluczowe.
Dobra kończę już to, bo głupio mi mając świadomość, że wszystko z miejsca nadajesz mężowiKtórego BTW pozdrawiam
No nie wiem Rucia, ale ja bym się obraziła za sugestię, że mojemu mężowi do zakrycia klejnotów starczy śrubokręt...Fedra, Rucia, Libra, Ilona, a-koczek, magdzia26, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauysia - zajebisty ten koszyk! Już oczyma wyobraźni widzę w nim Henia:)
Blondi - gratuluję córuni:) to będziecie mieli parkę
Mała - moje witaminy maja już podwójny kwas foliowy... więc musisz sprawdzić na opakowaniu i porównaj z Folikiemmauysia, Fedra, Ilona, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Nie no bez przesaaaady, wystarczy odpowiednie ułożenie pasa z narzędziami, żeby śrubokręt, młotek czy tam inna wiertarka zasłaniała miejsca kluczowe.
No jak mam mu nie nadawać skoro temat tyczy się Jego ?
Mężu również pozdrawia i uciekł właśnie na spotkanie, więc koniec nadawaniamauysia, Ilona, a-koczek, Fedra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny