plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja tylko na chwilę już po usg wszystko ok dzidzia zdrowa i będzie córeczka
Ilona, Ola_czeka, Rucia, mauysia, plemniczka, magdzia26, Fedra, Selena, a-koczek, Pismak, Sandraa, kopciuszek126, AGA 30, Effcia28, Kfjatus, aisa, zbikowa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Małysz - cudeńko ten koszyczek!
Plemniczko - gratuluję siostrzenicy
Rucia, poprosimy zdjęcie Twojego mena jak skręca łóżeczko spocony i przyodziany jedynie w ogrodniczki i pas narzędziowy. I nie wiem dlaczego tak to widzę, ale ma być też ubrudzony smarem.
Za dużo greya.Ilona, mauysia, plemniczka, magdzia26, Libra, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Rucia, poprosimy zdjęcie Twojego mena jak skręca łóżeczko spocony i przyodziany jedynie w ogrodniczki i pas narzędziowy. I nie wiem dlaczego tak to widzę, ale ma być też ubrudzony smarem.
Za dużo greya.Rucia, magdzia26, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:
Rucia, poprosimy zdjęcie Twojego mena jak skręca łóżeczko spocony i przyodziany jedynie w ogrodniczki i pas narzędziowy. I nie wiem dlaczego tak to widzę, ale ma być też ubrudzony smarem.
Za dużo greya.
Prośba została przekazana mojemu menowi, który stwierdził, że się wstydzi.
Ale ogrodniczki by się znalazły, smaru w garażu jest pod dostatkiem gorzej tylko z kwestią spoceniamagdzia26, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Ale jak Ty zdążysz wrzucać na bieżąco zdjęcia z akcji porodowej na imageshacka?!
To do Shaggi afkors.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 12:26
Rucia, Kaja, magdzia26, Fedra, Libra, Ilona, a-koczek, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Powiedzcie mi babeczki czy jak biorę witaminy dla ciężarnych a tam jest kwas foliowy i jednocześnie osobno też go biorę to nie za dużo tego kwasu foliowego może być.
magdzia26, Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Prośba została przekazana mojemu menowi, który stwierdził, że się wstydzi.
Ale ogrodniczki by się znalazły, smaru w garażu jest pod dostatkiem gorzej tylko z kwestią spoceniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 12:28
Ola_czeka, Rucia, magdzia26, Fedra, Libra, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Może się przed sesją nasmarować oliwką, jeden pobyt na solarium też nie zaszkodzi...
Rozkręcamy się!
Nie wiem czemu ale w tle słysze "you can leave your hat on" Cockera...Rucia, mauysia, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość