Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia hahahahaha nie umiem i tak sobie wyobrazic tych twoich 13 kg :):) jakbys pomogla mi to zwizualizować byloby super :D, ja za to pokaze wam zdjecie gdzie poszlo moje 9 kg :) ale uwaga bedzie golizna wiec za kilka godzin usuwam :)

Olu a wiesz ze wlasnie Kornelia to w naszych marzeniach miałbyc Kornel :):) i to wlasnie imie Kornel bylo pierwsze4 i od niego powstala Kornelia, wiec wcale nie obraze sie jak jednak wyskoczy ze mnie Kornelek :)

578ba47d036b4ca6m.jpg

a-koczek, Selena, magdzia26, fler, mauysia, Fedra, Ilona, sylwia1985, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga - swego czasu moim faworytem imienia chłopca też był Igor... dopóki nie zakochałam się w Tymoteuszku (Tymku) i Kornelku... ale te imiona w ogóle nie podobają się mojemu m:( buuuu

Selenko - fajnie, że z dzidzią ok... a wy z m się kurujcie i nie dajcie się choróbskom... Czekamy na Wasze piękne ślubne fotki:)

Rutka, Mauysia - czekam na fotki posłań maluszków

Olka - megaśny post:) i przyłączam się w upominaniu Effci!

Selena, magdzia26, Ola_czeka, mauysia, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś gratki dla siostry :D

Tymczasowo wklejam Wam zdjęcie z aukcji, ponieważ łóżeczko będzie składane wieczorem przez M. ( od miesiąca na to czeka ) :) więc nawet nie odbiorę mu przyjemności wypakowania z kartonów. :)

Jedyną różnicą jest to, że nie mamy dolnej szuflady tylko płozy do kołyski :)

2cug.jpg

magdzia26, nick nieaktualny, plemniczka, a-koczek, mauysia, Fedra, Ilona, nick nieaktualny, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Rucia hahahahaha nie umiem i tak sobie wyobrazic tych twoich 13 kg :):) jakbys pomogla mi to zwizualizować byloby super :D

Cholera chcesz zdjęcie mojego cellulitu? :P

Wyglądasz ślicznie Plemniś :) Seksi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 11:56

magdzia26, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamniczko - gratulację dla siostry... a Twój brzusio jest ekstra!

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Tymczasowo wklejam Wam zdjęcie z aukcji, ponieważ łóżeczko będzie składane wieczorem przez M. ( od miesiąca na to czeka ) :) więc nawet nie odbiorę mu przyjemności wypakowania z kartonów. :)

2cug.jpg
    aaaa... już kiedyś podziwiałyśmy to posłanie dla młodziana;)

Ilona lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ale sliczne kurczę :) bardzo mi się podoba :)
    Plemniczko jaki ty masz ładny brzusio ja tam nic nie widze tych kg...chyba je gdzies schowałaś :P
    Moja koleżanka ma synka Igorka i jest przesłodki :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    aaaa... już kiedyś podziwiałyśmy to posłanie dla młodziana;)

Kiedyś Wam pokazywałam, tylko nie wiem czy wszystkie widziały :) Także odhaczam ostatni tak kosztowny zakup :) Teraz już tylko pierdoły :)

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cholera chcesz zdjęcie mojego cellulitu? :P

Wyglądasz ślicznie Plemniś :) Seksi :P
    nawet nie ze chce, ale pragnę :)

nick nieaktualny, Fedra, Ola_czeka, Ilona, magdzia26, Selena, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne wyrko dla małego Ruciu i z calą ta resztą masz? czy tylko łózeczko?

nick nieaktualny, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nawiasem mówiąc Małysz Tyś jest ale oszustwier - mówiłaś, że od września, jak Leo pójdzie do przedszkola, to będziesz z nami spędzać poranki. A tero wpadasz tylko, żeby nam zrobić update z porządków!!!
    A spędzam zwykle spędzam... Ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro zamiast przykładnie spędzać z nami poranki pojechałaś gdzieś w egzoticzne zakątki... Nadrobiłaś chociaż zaległości?

PS) Dziś mam przedpołudnie pod znakiem jeżdżenia po sklepach... Ale nie bójcie nic, jak wrócę teraz z jeszcze jednego, to wezmę się za mycie dwóch ostatnich zestawów okien :P

a-koczek, nick nieaktualny, Fedra, Ilona, nick nieaktualny, magdzia26, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Ale tylko łóżeczko, czy te niebiesko-brązowe gadżety też?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    nawet nie ze chce, ale pragnę :)

Błagam nie karz mi tego robić :D hahaha
    Teraz nie ma mi kto pomóc przy udokumentowaniu tego cuda :)
    Spróbowałam przed chwilą wcisnać się w spodnie przed ciąży. Nie ma szans nawet żeby weszły na udo :)

plemniczka, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Sliczne wyrko dla małego Ruciu i z calą ta resztą masz? czy tylko łózeczko?

Całe wyposażenie łóżeczka ( materac, pościel, moskitierę, itd. ) + rożek

plemniczka, Fedra, mauysia, Ilona, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/lozeczko-kolyska-materac-posciel-hafty-h6-darland-i3546394780.html?source=mlt

Tutaj macie aukcję :)

Ilona lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej hej na wstepie sie pochwale, dzisiaj o 6.30 siostra urodzila siłami natury sliczną Elizę :) mała wazy dokladnie 3 kg i ma 51 cm :):)

gratulacje dal siostry :)

plemniczka, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale tylko łóżeczko, czy te niebiesko-brązowe gadżety też?

Z gadżetów tylko rożek.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra Ruciu nie naciskam juz, zrobisz fote swoich "olbrzymich" ud jak dojrzejesz do tego :P

nick nieaktualny, Ilona, magdzia26, nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    no dobra Ruciu nie naciskam juz, zrobisz fote swoich "olbrzymich" ud jak dojrzejesz do tego :P

Dzięki :D
    Chyba emocjonalnie nie jestem na to gotowa :D Pewnie każdy powiedziałby, że teraz wyglądam NORMALNIE, wcześniej byłam za chuda, ale postękać zawsze trzeba :P

plemniczka, magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko - to super, że młodzian się miewa znakomicie :)
    Teraz czekamy tylko na wieści - i może zdjęcia - od Blondi.

Ola - USG nie miałam, bo okazało się, że to była tylko formalna wizyta, po przedłużenie L4, receptę na żelazo itp... Krótko mówiąc, nawet gaci nie zdążyłam się pozbyć. A oto naprędce zrobiona fotka koszyka:
    j2l9.jpg
    rnu2.jpg

Sprzęt jest sprawdzony, bo L. też miał przyjemność korzystać z tego cudeńka :)

Shagga - dzięki za bardzo przydatną informację o tym, że muszę szybciej pojechać do szpitala!

Plemniczko - gratulacje dla siostry :) No i Twoje zdjęcie - rewela! Zgrabny ciążowy brzuszek, a nózie szczuplutkie jak u modelki!

nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Fedra, Selena, Sandraa, nick nieaktualny, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4176 4177 4178 4179 4180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ