plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia hahahahaha nie umiem i tak sobie wyobrazic tych twoich 13 kg
jakbys pomogla mi to zwizualizować byloby super
, ja za to pokaze wam zdjecie gdzie poszlo moje 9 kg
ale uwaga bedzie golizna wiec za kilka godzin usuwam
Olu a wiesz ze wlasnie Kornelia to w naszych marzeniach miałbyc Korneli to wlasnie imie Kornel bylo pierwsze4 i od niego powstala Kornelia, wiec wcale nie obraze sie jak jednak wyskoczy ze mnie Kornelek
a-koczek, Selena, magdzia26, fler, mauysia, Fedra, Ilona, sylwia1985, Shagga_80, Sandraa, AGA 30, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga - swego czasu moim faworytem imienia chłopca też był Igor... dopóki nie zakochałam się w Tymoteuszku (Tymku) i Kornelku... ale te imiona w ogóle nie podobają się mojemu m:( buuuu
Selenko - fajnie, że z dzidzią ok... a wy z m się kurujcie i nie dajcie się choróbskom... Czekamy na Wasze piękne ślubne fotki:)
Rutka, Mauysia - czekam na fotki posłań maluszków
Olka - megaśny post:) i przyłączam się w upominaniu Effci!
Selena, magdzia26, Ola_czeka, mauysia, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniś gratki dla siostry
Tymczasowo wklejam Wam zdjęcie z aukcji, ponieważ łóżeczko będzie składane wieczorem przez M. ( od miesiąca na to czeka )więc nawet nie odbiorę mu przyjemności wypakowania z kartonów.
Jedyną różnicą jest to, że nie mamy dolnej szuflady tylko płozy do kołyski
magdzia26, Libra, plemniczka, a-koczek, mauysia, Fedra, Ilona, Shagga_80, jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Rucia hahahahaha nie umiem i tak sobie wyobrazic tych twoich 13 kg
jakbys pomogla mi to zwizualizować byloby super
Cholera chcesz zdjęcie mojego cellulitu?
Wyglądasz ślicznie PlemniśSeksi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 11:56
magdzia26, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaa... już kiedyś podziwiałyśmy to posłanie dla młodziana;)
Ilona lubi tę wiadomość
-
Rucia ale sliczne kurczę
bardzo mi się podoba
Plemniczko jaki ty masz ładny brzusio ja tam nic nie widze tych kg...chyba je gdzies schowałaś
Moja koleżanka ma synka Igorka i jest przesłodkiRucia, Libra, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Nawiasem mówiąc Małysz Tyś jest ale oszustwier - mówiłaś, że od września, jak Leo pójdzie do przedszkola, to będziesz z nami spędzać poranki. A tero wpadasz tylko, żeby nam zrobić update z porządków!!!
PS) Dziś mam przedpołudnie pod znakiem jeżdżenia po sklepach... Ale nie bójcie nic, jak wrócę teraz z jeszcze jednego, to wezmę się za mycie dwóch ostatnich zestawów okiena-koczek, Libra, Fedra, Ilona, Shagga_80, magdzia26, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Plemniś gratki dla siostry
Tymczasowo wklejam Wam zdjęcie z aukcji, ponieważ łóżeczko będzie składane wieczorem przez M. ( od miesiąca na to czeka )więc nawet nie odbiorę mu przyjemności wypakowania z kartonów.
Jedyną różnicą jest to, że nie mamy dolnej szuflady tylko płozy do kołyski -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:nawet nie ze chce, ale pragnę
Błagam nie karz mi tego robićhahaha
Teraz nie ma mi kto pomóc przy udokumentowaniu tego cuda
Spróbowałam przed chwilą wcisnać się w spodnie przed ciąży. Nie ma szans nawet żeby weszły na udoplemniczka, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:hej hej na wstepie sie pochwale, dzisiaj o 6.30 siostra urodzila siłami natury sliczną Elizę
mała wazy dokladnie 3 kg i ma 51 cm
gratulacje dal siostryplemniczka, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:no dobra Ruciu nie naciskam juz, zrobisz fote swoich "olbrzymich" ud jak dojrzejesz do tego
Dzięki
Chyba emocjonalnie nie jestem na to gotowaPewnie każdy powiedziałby, że teraz wyglądam NORMALNIE, wcześniej byłam za chuda, ale postękać zawsze trzeba
plemniczka, magdzia26, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Selenko - to super, że młodzian się miewa znakomicie
Teraz czekamy tylko na wieści - i może zdjęcia - od Blondi.
Ola - USG nie miałam, bo okazało się, że to była tylko formalna wizyta, po przedłużenie L4, receptę na żelazo itp... Krótko mówiąc, nawet gaci nie zdążyłam się pozbyć. A oto naprędce zrobiona fotka koszyka:
Sprzęt jest sprawdzony, bo L. też miał przyjemność korzystać z tego cudeńka
Shagga - dzięki za bardzo przydatną informację o tym, że muszę szybciej pojechać do szpitala!
Plemniczko - gratulacje dla siostryNo i Twoje zdjęcie - rewela! Zgrabny ciążowy brzuszek, a nózie szczuplutkie jak u modelki!
Rucia, Ilona, Shagga_80, magdzia26, Libra, Fedra, Selena, Sandraa, AGA 30, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość