plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam szczerze,że nad Igorem już kiedyś myślałam (tzn podobało mi się to imię) ale...mojej koleżanki siostra ma dwóch synów jeden to Igor a drugi Jakub
I nie chciałam papugować ...głupie, co? Szczególnie,że ja z tą koleżanką mam ograniczony kontakt (mieszka w Józefowie pod Warszawą więc widzimy się raz na rok, albo i rzadziej)...a co dopiero z Jej siostrą (też wkrótce mieszkanką J-wa)
-
A Effcia swoja drogą jak już się lepiej czuje i gości już nie ma, to powinna tu częściej bywać, bo już nic jej nie tłumaczy z nieobecności.
3 razy "już" w jednym zdaniu. gramatyka trzy minus.Shagga_80, Selena, a-koczek, magdzia26, magdzia26, magdzia26, magdzia26, Ilona, Libra, Libra, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic...zmykam...minęła już doba odkąd zażyłam ostatnią dawkę luteiny i nieco przypomniało mi się,że miewam skurcze...więc już nie posiedzę
Zresztą trzeba pościel wynieść na balkon, sprzątnąć co nieco...i za obiad się brać.
Miłego dnia, buziaki siusiaki!a-koczek, magdzia26, Ilona, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A Effcia swoja drogą jak już się lepiej czuje i gości już nie ma, to powinna tu częściej bywać, bo już nic jej nie tłumaczy z nieobecności.
3 razy "już" w jednym zdaniu. gramatyka trzy minus.a-koczek, Ola_czeka, Ola_czeka, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Nawiasem mówiąc Małysz Tyś jest ale oszustwier - mówiłaś, że od września, jak Leo pójdzie do przedszkola, to będziesz z nami spędzać poranki. A tero wpadasz tylko, żeby nam zrobić update z porządków!!!
magdzia26, Libra, Rucia, Fedra, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
hej hej na wstepie sie pochwale, dzisiaj o 6.30 siostra urodzila siłami natury sliczną Elizę
mała wazy dokladnie 3 kg i ma 51 cm
magdzia26, Selena, Rucia, a-koczek, a-koczek, Libra, fler, Ola_czeka, mauysia, Fedra, Ilona, Shagga_80, Sandraa, kiti, AGA 30, Effcia28, jeju, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość