plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:My jedziemy pociągiem i wyjazd mamy o 11:58 a Ty o której wyjeżdżasz? Myślisz o spotkaniu przy okazji? :-)Jadę tylko z młodym
Ja jadę ok 11 bo musze parę spraw załatwić w Otmęcie najpierw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki
ja dziś idę na wizytę i Usg na 15:00
Libruś spóżnione ale jak najbardziej szczere życzenia rocznicowe dla Was :*
Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna :*jeju, magdzia26, Libra, Ilona, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spoko....na Ozimskiej to gdzieś blisko Opolanina...możemy umówić się w innym miejscu:-) Możemy wracać pociągiem, spoko....na 14-tą mamy być, 14-20 wizyta a ile to zejdzie nie wiem, zależy od poślizgu u doktorka...jak Ci się chce czekać...poszukam numeru.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Spoko....na Ozimskiej to gdzieś blisko Opolanina...możemy umówić się w innym miejscu:-) Możemy wracać pociągiem, spoko....na 14-tą mamy być, 14-20 wizyta a ile to zejdzie nie wiem, zależy od poślizgu u doktorka...jak Ci się chce czekać...poszukam numeru.
To jak ja się wyrobie z holterem to podjadę do wasA o której będziecie na pkp w opolu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ale możemy też się umówić innym razem , zostawisz u mnie auto i pojedziemy do Katowic do plemniczki pociągiem...szkoda, by było żebyś przez nas czekała długo.
Jak chcesz kochana mi jest obojętnie nie mam wielkich planów na dziś więc mogłabym i poczekać z wami
A do Katowic to rzut beretem to można i autem się kiedyś pokulaćplemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
No proszę i siedzą cicho wszystkie....a my tu czekamy na wieści...
Aga mamy tel. i jakby co się zdzwonimy.Załatwiaj sobie na luzie swoje sprawy...jak się uda to się spotkamy a jak nie, to przecież jest tyle okazji...damy radę...idę oglądać PKP rozkład I mzk, bo mam z sześć km :-)5 na pewnoBuziaki :-* muszę młodego przypilnować co nie ubierze się jak wariat