X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej znów monolog, to normalne jak wchodzę -PLemniczko to jak się pogoda zrobi, to ustalimy termin spotkania, teraz Ty musisz dbać o siebie a pogody nie sprzyjają?

plemniczka lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to lecę....pa

edit: nie mam żalu, ale czasu mało...później poczytam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 09:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    i zastanawiam się co z tym siemieniem lnianym- jak go stosować w formie zmielonej a jak w formie całych ziaren...bardzo jestem ciekawa.

Muzi zazwyczaj słyszałam, że pije się siemie zmielone o.O ale ponoć też jest obrzydliwe w smaku.

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale zalewać zimna czy ciepłą a może gotować?
    Jak coś wiecie, to tu czy na priv, odnajdę odpowiedzi na pyt. buziaki...papapapa miłego dnia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi w necie wyczytałam, że łyżeczkę zmielonego siemienia zalewa się przegotowaną gorącą wodą, musisz później odczekać żeby się naturalnie zaparzyło. Czytam również, że dziewczyny dolewają soku malinowego, żeby było słodsze.

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki ale co szkoła to inaczej, myślałam o Waszych doświadczeniach...dziękuję kochana, że coś znalazłaś....no nic, zapytam lekarza najlepiej...

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę, bo nic nie zrobię...buziaki!

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Kobitki :D

wielki szacun za długaśne posty w sumie to nie trzeba nadrabiać forum wystarczy sobie te posty poczytać ;)

Kfjatuszku u Czekoladki wszystko w pożądku przynajmniej jak na razie i niech tak zostanie...

Libra no piekny wieczorek mieliście jak nic musze to pokazać mojemu niech się chłop postara ;)

Dziewczyny dużo zdrowia zyczę, cięzarnym żeby nie odczuwały ciężaru, tym do których przyszła @ żeby z godnością je wywaliły na wygnanie, a tym co przed @ żeby okazało się ze na najbliższe 9 miesięcy wywiesiła karteczke ze strajkuje i nie przychodzi ;)

a tym czasem borem lasem moze wpadnę później miłego i ciepłego dnia :*

mauysia, Ilona, Rucia, AGA 30, aisa, aisa, Libra, magdzia26, Pismak, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fedri :)

Muzi, niestety nie piłam nigdy siemienia, więc moje doswiadczenia na tym polu są zerowe...

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    o.O Libra gdzie Ty znalazłaś takiego męża? Przecież taki okaz jest na wyginięciu ! ZAZDROSZCZĘ !
    Jeny... a jaki on był romantyczny dżentelmen jak się poznaliśmy... do tej pory mam zachowane sms-y i wiadomości od niego... czasem jak mu przypominam, co kiedyś do mnie pisał, to zawsze się śmieje, że wtedy nie był sobą:D w codziennym życiu ten romantyzm gdzieś ucieka... ale warto czasem sobie taki wieczór sprezentować i odświeżyć te emocje... to ciepło... to naprawdę wzmaga porządanie...
    pochwaliłam go... w sobotę urodzinowa impreza u mojej siostry, więc pewnie m ze szwagrem się opije i będzie "awanturka"!!! także w przyrodzie równowaga musi być:D hahaha

Rucia, AGA 30, aisa, magdzia26, Selena, a-koczek, Pismak, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Muzi o której brykasz na to Opole bo ja też dziś jadę :-)

Libra no to twój chłop ci się udał dla mojego Wafle jedyne romantyczne miejsce to boisko do gry w piłkę:/

Ale mglisto u mnie za 100 dni śnieg przyjdzie (ciekawe):-)

Rucia, aisa, Ilona, magdzia26, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Jeny... a jaki on był romantyczny dżentelmen jak się poznaliśmy... do tej pory mam zachowane sms-y i wiadomości od niego... czasem jak mu przypominam, co kiedyś do mnie pisał, to zawsze się śmieje, że wtedy nie był sobą:D w codziennym życiu ten romantyzm gdzieś ucieka... ale warto czasem sobie taki wieczór sprezentować i odświeżyć te emocje... to ciepło... to naprawdę wzmaga porządanie...
    pochwaliłam go... w sobotę urodzinowa impreza u mojej siostry, więc pewnie m ze szwagrem się opije i będzie "awanturka"!!! także w przyrodzie równowaga musi być:D hahaha

W życiu codziennym nie ma czasu na takie romantyzmy :) Ludzie są zalatani, zapracowani, można to zrozumieć. ;)
    Ale przyznam Ci się, że szczęka m opadła jak czytałam straszczenie z wczorajszego wieczoru. Wyobraziłam sobie Was na tym tarasie wśród tego oświetlenia w kopalni, później te świecie ... ach :D Wielki szacun dla twojego męża za kreatywność 8)

AGA 30, Ilona, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, udanego weselicha. M na pewno dobrze sobie radzi z remontem.

Magdzia, fajnie że wieści od endo pozytywne i nie musisz brać leków, choć tak jak napisała Mauysia, wciąż niewiadomo skąd te kg. Trafnej diagnozy życze!

Muzi, pracusiu :* Pozytywnych wieści od endo!

Libra, super wieczór i poranek! Pogratulować!!!

Karoam, super zdjęcie! Codziennie rano takie prosimy :)

Ide zrobić przeszczep skóry bo miejsce na notatki mi się skończyło :P

Ilona, magdzia26, a-koczek, Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra no to twój chłop ci się udał dla mojego Wafle jedyne romantyczne miejsce to boisko do gry w piłkę:/

:D Oj Aga potrafisz rozbawić z rana :D

AGA 30, Ilona, magdzia26, aisa, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    no tak ale zalewać zimna czy ciepłą a może gotować?
    Jak coś wiecie, to tu czy na priv, odnajdę odpowiedzi na pyt. buziaki...papapapa miłego dnia!
    ja zalewałam wrzątkiem, od czasu do czasu mieszając czekałam aż przestygnie... robiły się takie glutki... może niezbyt rewelacyjny smak, ale bez przesady... idzie wypić bez konwulsji i odruchów wymiotnych (przynajmniej ja tak miałam), a po dłuższym czasie wręcz mi zasmakowało... robiłam z 1 łyżeczki siemienia mielonego na pół szklanki wody

magdzia26, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    :D Oj Aga potrafisz rozbawić z rana :D

Rucia no ja tylko stwierdzam fakty :-)
    Chociaż nie powiem bo jak się spotykaliśmy na początku to Wafel taki zakręcony chodził że jak w cukierni pomagał to tort zamiast do chłodni do piwnicy zaniósł i wiele innych takich jego pomyłek było że wszyscy pracownicy to z niego tak się śmieli że wpadł jak śliwka w kompot :-)
    Ale z romantyczności niestety nie ma nic a nic :/

Rucia, magdzia26, Libra, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Libra- i również nie mogę się przyczepić do smaku...bo go po prostu nie ma ;) taka kisielowata woda- tyle ;)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam cynk, że dziś kurier przywiezie łóżeczko dla młodego :D Jupi :D

AGA 30, aisa, magdzia26, Libra, Ilona, Pismak, kopciuszek126, mauysia, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam być na 14-tą...na Ozimskiej Aguś.

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja zalewałam wrzątkiem, od czasu do czasu mieszając czekałam aż przestygnie... robiły się takie glutki... może niezbyt rewelacyjny smak, ale bez przesady... idzie wypić bez konwulsji i odruchów wymiotnych (przynajmniej ja tak miałam), a po dłuższym czasie wręcz mi zasmakowało... robiłam z 1 łyżeczki siemienia mielonego na pół szklanki wody

Kochana jesteś, właśnie o taki przepis konkretny mi chodziło a Twoja bytność na tym świecie jest gwarancją, że nic Ci nie jest :-)
    Dziękuję Libruś <3

magdzia26, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 4172 4173 4174 4175 4176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ