X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia będzie dobrze.

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam a może wystarczy zmienić położenie w łóżku i męża zepchnąć na tę stronę od ściany :-)

Kaja, aisa, Fedra, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dobrze my mamy 2 na220 wyrko i czasami za małe nam się wydaje ;-)

karoma to swojego m deportuj na inną str.....

aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też 2X2, kiedyś było 1,80X2 a, że lubimy się rozkładać wygodnie, to im większe tym lepiej... buziaki kochane, lecę robić kolację chłopakom.

aisa, Fedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)

Ja po wizycie u ginki.
    Melduję, ze rośnie mi mały kolosik :). Wg rozmiaru główki i kości udowej mały ma 32 tyg i 1 dzień. A termin wypada na 18 listopada. A spójrzcie w stopce, który to tydzien. MASAKRA!!! Waży 1768 gramm :). I na 1000% chłopiec bo wyraźnie dzis znowu widziałam całe oprzyrządowanie męskie ;). Siostrze jak opowiadałam to stwierdziła, ze urodzę takiego chłopa ok. 4 kg. albo i ponad!

Wszystko ok. Pępowina 3 -naczyniowa, łożysko ok. ,wody plodowe w normie, i UWAGA- synuś ustawil się już główką do dołu :) -na jego i moje szczęśćie :). a tak się bałam,ze jeszcze jest poprzecznie ustawiony. Bo nie chciałabym mieć cesarki - tylko w razie konieczności musiałaby być. Pani dr sprawdziła wszystko i ok. pokazywała mi profil buźki mojego synusia-ale na zwykłym usg to nie widac tak ładnie jak w 3D czy 4D.
    Widziałam łapeczki małe kochane zaciśniete w piąsteczki :).

A u mnie szyjka bez zmian- skrócona i nadal na opuszek mam rozwarcie. Dobrze,ze sie nie powieksza. Mam wybrać luteine pod język do konca opakowania i koniec. Dostałam globulki na moją infekcje-bo mam non stop stan zapalny i przez to jest "zero sexu". Globulki mam brac przez 12 dni potem opakowanie probiotyku i po globulkach 5 dni bez seksu i dopiero mężuś moze sobie poużywać :).
    Przytyłam 1,70kg i pani dr zadowolona-bo nie dużo przytyłam a w tamtym miesiacu cos ok 2,5 kg.

Nastepna wizyta za 4 tyg - 22 października. I to chyba tyle o mnie :)

A co do Blondi - to ja obstawiam też chłopca, ale jak będzie dziewczynka to super ;)

Karoam- ja też nie moge się podnieść z łóża. Podnoszę sie już od dawna z pozycji na boku, ale musze sie czegoś trzymać-po prostu dostawiam łóżeczko małego do mojego łóżka i łapie sie za nie i podciagam. Dzis miałam problem u ginki - najpierw z fotela po badaniu się podniesć a potem z leżanki po usg. w szpitalu jak leżalm w lipcu -to ordynator rękę podaje jak kobieta podnosi sie po badaniu. W sumie dobry pomysł z tym podaniem ręki :).

Ja coś czuje dziś gardło :(.

przed chwilą zjadłam banany w cynamonie w nalesniku-polane miodem z masełkiem. Pyszotka :). Siostra robiła i mi przyniosła na kolacje :)

a teraz już uciekam kochane. słodkich snów i upojnej nocki dla staraczek :)

AGA 30, aisa, Ilona, Fedra, mauysia, a-koczek, Rucia, Libra, magdzia26, Ola_czeka, Gunia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu - odpocznij troszkę - a kiedy Ty masz wizytę?Czy miałaś już w tym miesiacu? Na te skurcze luteina by się przydala i to dopochwowa - 2razy po 2 tabletki. Magnez 3razy po1 tabl. I ewentualnie nospa. Pamietasz jak ja miaalm takie bóle na weselu w sierpniu???Współczuję bo wiem co to znaczy. Uwazaj na siebie.

Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku no to super chłop jak dąb rośnie :-)

kopciuszek126, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i córko kur... mać co się dzieję z tymi rodzicami :/ Oglądam właśnie
    Uwagę na tvn ciarki mnie przechodzą jak to słucham i oglądam :-(

• aisa Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Dziś był dzień poza uczelnią więc nie miałam dostępu do neta i później wróciłam do domu.

Agafia, super, że weselicho się udało i że choroba odpuszcza! Oby tak dalej!

Mauysiu, zdjęcia z Torunia fajowe, a to z Gadgetką superowe! Oby przeziębienie szybko przeszło a paciorkowiec zniknął.

Shagga, fajnie że karuzela nadciąga ;) Uprasza się o ostateczne wybranie imienia dla chłopca.. czy Dawid Jan zostaje?

Libra, Twoje spotkanie z Shaggą przejdzie do historii... Prawdopodobnie następnym razem zobaczysz już Shaggę nie w dwupaku ;)
    Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Kolejnych lat w szczęściu i miłości życzę :*

Selenko, jak wizyta u gina? Nie daj się choróbsku!

Plemniś, super, że z Kornelcią wszystko ok :) A kilogramami nie ma się co przejmować, zrzuci się później ;)

Aga, niezła z Ciebie grzybiara. My mamy las pod nosem ale jakoś nie możemy się wybrać... Przepisu na grzyby z cynamonem nie znałam.
    Ja przez 2 cykle robiłam testy ovu, ani razu nie wyszedł mi taki naprawdę pozytywny test, nie przejmuj się za mocno a na monitoring zawsze warto iść, zobaczyć co i jak..

Pismak, wycieczka do Włoch to super pomysł!

Effcia, jak po wizycie? (czy coś pokręciłam...?)

Sylwia, super wieści! Mam nadzieję, że pęcherzyk czekał tylko na żołnierzyki i że się doczekał :) Trzymam kciuki!!

Ruciu, dobrze, że skurcze przeszły i nie trzeba było jechać do szpitala.

Kfjatus, wszystkie tęsknimy! I to bardzo!! :*

Magdzia, mam nadzieję, że wyłazisz z dołka :)

Koczku, mam nadzieję, że z M będzie ok. I trzymam kciuki wiadomo za co :)

Cześć Muśka po urlopie :)

Ola, fajny masz avatar :)

U Blondi obstawiam chłopaka... choć jak już macie wybrane imię dla dziewczynki to może być dziewczynka ;) Izabela - ładnie :)

Jeju, uważaj na łapki! Ja nie znaju się na farbowaniu włosów... Nie daj się smutkom!

Kiti, fajnie, że umówiłaś M na badania, a niech i chłop się trochę pobada a nie tylko kobiety. My czekaliśmy na wyniki chyba 3 dni. I trzymam kciuki za dobre wyniki!!!

Fler, gratulacje!

Karoam, gratulacje, zaistnieliście w polskich księgach. Ja się nie pochwaliłam, ale w sierpniu też zaistnieliśmy w polskich księgach ;)

Żbikowa weno, wróć!! :)

Kopciuszku, super wieści ginowe. Fajnie, że młody ustawił się tak jak chciałaś. No i nie daj się chorobie!

Dobrej nocy :*

Ilona, AGA 30, kopciuszek126, Fedra, fler, Sandraa, Kfjatus, mauysia, a-koczek, Rucia, Libra, magdzia26, Ola_czeka, kiti lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Aisko uwielbiam Cię, Twoje prasówki po prostu mistrzostwo swiata :)

Kfiatku strasznie tęsknię :* ale pracy nie rzucaj :)

Aga przepis na grzybki smakowity :)

Fler Gratulacje :)

Librus wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Życzę wielu pięknych lat i miłości na wieki :)

Rutka oszczędzaj sie Kochana i odpoczywaj wiecej :)

Selenko no jak tam wizyta?

Blondi ja myśle ze corcia :)

Schagga dobrze, ze mama juz wróciła to i Ty pewnie spokojniejsza i teraz mozna w spokoju czekać na rozwiazanie :)

Mauysiu ale porządki dzisiaj poczynilas :) wnioskuje, ze Ty juz rownież w pełnej gotowości i oczekiwaniu na Heniutka :)

Kopciuszku fajnie, ze wizyta udana. No i faktycznie Tymus rośnie jak na drożdżach :)

Jeju mnie tez nieraz przy farbowania piecze głowa, ale to chwile i zaraz przechodzi :)

Ola moja znajoma w DE ma na imie Rita i jest to super ekstra babka :)

Kobitka które maja @ życzę aby szybko poszła, a Tym co przed @ życzę aby nie przyszła :)

Co do kg to ja jak byłam w PL to w ogóle nie tylam no minimalnie, ale jak jestem tu to masakra, moj kochany M ciagle cos palaszuje, a ja mu równo tempa musze przecież dotrzymać :P no i takim sposobem stanelam wczoraj na wagę i proszę od poczatku ciazy 6 kg na plus. Ale, ale, po pierwsze postaram sie trochę zaciągnąć pasa, tzn troszku, bez przesadyzmu oczywiście, a po drugie to jak juz urodze to wtedy wezmę sie za siebie i tego będę sie trzymać :) Także Plemniczko, Karoam depcze wam po piętach.

Buziole dla was :)

kopciuszek126, AGA 30, Fedra, fler, Kfjatus, mauysia, Rucia, Sandraa, Libra, aisa, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszku fajnie ze synus i ze wszystko wporzadku- zazdroszcze :) ale moze wkrotce tez zostane mama - wierze w to mocno

dobranoc dziewuszki

Fedra, Libra, aisa, magdzia26, Ilona, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona ja ci powiem ,że asia chyba to se na kartce pisze bo jak ja próbuje coś takiego nasmarować w połowie zapominam co chciałam naskrobać masakra normalnie ASIA zazdroszczę kochana .....

Fedra, a-koczek, aisa, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fler wrote:
    Beta 125,5
    Odezwe sie pozniej jak bede na kpmputerze b pisze z telefonu o

gratuluje z całego serca piękna beta :)

fler, Kfjatus, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • fler Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    fler gratulacje :) mam nadzieje ze do Ciebie dolacze :)
    Mam nadzieje że za pare dni Tobie będziemy skladały gratulacje :)

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Agafia, mówiłam, że impreza będzie super! Cieszę się, że się wybawiłaś.

Libra, wszystkiego dobrego dla Ciebie i Męża Twego :) <3

Plemniczka, kochanego ciała nigdy za wiele, zwłaszcza, że jest Was dwie ;) a kilogramów pozbędziesz się w mgnieniu oka. zobaczysz :)

Pismaczku, ja bym jechała. Super pomysł. Ciepło, inny klimat, oderwiecie się od wszystkiego.

Sylwia, trzymam mocno kciuki za pozytywny koniec <3

Oluuu tęskniło nam się!

Blondi wg mnie córa będzie :) ale czy to ważne? I tak będziesz kochać najmocniej na świecie :)

Fler, gratuluję!

Ja padam na twarz. aktualnie zostawiłam mojego m. z remontem... w sumie to nie wiem czy to remont, demolka bardziej, no ale zostawiłam i jestem 220km od domu na konferencji i tak do piątku, a w sobotę na wesele. Mam czarną sukieneczkę, ale obawiam się, że jak wrócę to wcale czarna nie będzie mimo, że schowana w futerale. Gdzie ja w piatek w nocy wyczyszcze sukienke? a ślub już o 13.00.

buziaki i dobrej nocy kochane <3

fler, mauysia, Libra, aisa, magdzia26, Ilona, Fedra, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko, Ilonko - jestem pod wrażeniem Waszych postów :D Spero - prawie dorównałaś mistrzyniom ;)

Ja oglądam własnie "Dziecko Rosemary", tak w propos ciąż i porodów...

Spero, Libra, aisa, magdzia26, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju, Kaja- problem w tym, że to ja wybierałam stronę- po prostu nie umiem spać przy "wylocie" ;)
    Aisko- no to spóźnione gratulejszyn :)

Miłej nocki dziewczęta :D

aisa, magdzia26, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, a tak w ogóle to miło Cię widzieć :D

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lachy! za 4 dni naszemu wątkowi stuknie roczek! a może by tak potrójne urodziny wtedy świętować? Shagga, Mauysia, co Wy na to?

a tak serio to impreze trzeba szykować!

mauysia, Kaja, Rucia, Libra, aisa, magdzia26, Ilona, Fedra, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o tego mojego paciora, to lekarz nic mi teraz na to nie zapisał. Powiedział, że przy porodzie podadzą mi jakiśtam antybiotyk. Na szczęście będę mogła po nim karmić.
    Dobranoc!

zbikowa, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4170 4171 4172 4173 4174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ