plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczorową porą
Ja po wizycie u ginki.
Melduję, ze rośnie mi mały kolosik. Wg rozmiaru główki i kości udowej mały ma 32 tyg i 1 dzień. A termin wypada na 18 listopada. A spójrzcie w stopce, który to tydzien. MASAKRA!!! Waży 1768 gramm
. I na 1000% chłopiec bo wyraźnie dzis znowu widziałam całe oprzyrządowanie męskie
. Siostrze jak opowiadałam to stwierdziła, ze urodzę takiego chłopa ok. 4 kg. albo i ponad!
Wszystko ok. Pępowina 3 -naczyniowa, łożysko ok. ,wody plodowe w normie, i UWAGA- synuś ustawil się już główką do dołu-na jego i moje szczęśćie
. a tak się bałam,ze jeszcze jest poprzecznie ustawiony. Bo nie chciałabym mieć cesarki - tylko w razie konieczności musiałaby być. Pani dr sprawdziła wszystko i ok. pokazywała mi profil buźki mojego synusia-ale na zwykłym usg to nie widac tak ładnie jak w 3D czy 4D.
Widziałam łapeczki małe kochane zaciśniete w piąsteczki.
A u mnie szyjka bez zmian- skrócona i nadal na opuszek mam rozwarcie. Dobrze,ze sie nie powieksza. Mam wybrać luteine pod język do konca opakowania i koniec. Dostałam globulki na moją infekcje-bo mam non stop stan zapalny i przez to jest "zero sexu". Globulki mam brac przez 12 dni potem opakowanie probiotyku i po globulkach 5 dni bez seksu i dopiero mężuś moze sobie poużywać.
Przytyłam 1,70kg i pani dr zadowolona-bo nie dużo przytyłam a w tamtym miesiacu cos ok 2,5 kg.
Nastepna wizyta za 4 tyg - 22 października. I to chyba tyle o mnie
A co do Blondi - to ja obstawiam też chłopca, ale jak będzie dziewczynka to super
Karoam- ja też nie moge się podnieść z łóża. Podnoszę sie już od dawna z pozycji na boku, ale musze sie czegoś trzymać-po prostu dostawiam łóżeczko małego do mojego łóżka i łapie sie za nie i podciagam. Dzis miałam problem u ginki - najpierw z fotela po badaniu się podniesć a potem z leżanki po usg. w szpitalu jak leżalm w lipcu -to ordynator rękę podaje jak kobieta podnosi sie po badaniu. W sumie dobry pomysł z tym podaniem ręki.
Ja coś czuje dziś gardło.
przed chwilą zjadłam banany w cynamonie w nalesniku-polane miodem z masełkiem. Pyszotka. Siostra robiła i mi przyniosła na kolacje
a teraz już uciekam kochane. słodkich snów i upojnej nocki dla staraczek
AGA 30, aisa, Ilona, Fedra, mauysia, a-koczek, Rucia, Libra, magdzia26, Ola_czeka, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ruciu - odpocznij troszkę - a kiedy Ty masz wizytę?Czy miałaś już w tym miesiacu? Na te skurcze luteina by się przydala i to dopochwowa - 2razy po 2 tabletki. Magnez 3razy po1 tabl. I ewentualnie nospa. Pamietasz jak ja miaalm takie bóle na weselu w sierpniu???Współczuję bo wiem co to znaczy. Uwazaj na siebie.
Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Dziś był dzień poza uczelnią więc nie miałam dostępu do neta i później wróciłam do domu.
Agafia, super, że weselicho się udało i że choroba odpuszcza! Oby tak dalej!
Mauysiu, zdjęcia z Torunia fajowe, a to z Gadgetką superowe! Oby przeziębienie szybko przeszło a paciorkowiec zniknął.
Shagga, fajnie że karuzela nadciągaUprasza się o ostateczne wybranie imienia dla chłopca.. czy Dawid Jan zostaje?
Libra, Twoje spotkanie z Shaggą przejdzie do historii... Prawdopodobnie następnym razem zobaczysz już Shaggę nie w dwupaku
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Kolejnych lat w szczęściu i miłości życzę :*
Selenko, jak wizyta u gina? Nie daj się choróbsku!
Plemniś, super, że z Kornelcią wszystko okA kilogramami nie ma się co przejmować, zrzuci się później
Aga, niezła z Ciebie grzybiara. My mamy las pod nosem ale jakoś nie możemy się wybrać... Przepisu na grzyby z cynamonem nie znałam.
Ja przez 2 cykle robiłam testy ovu, ani razu nie wyszedł mi taki naprawdę pozytywny test, nie przejmuj się za mocno a na monitoring zawsze warto iść, zobaczyć co i jak..
Pismak, wycieczka do Włoch to super pomysł!
Effcia, jak po wizycie? (czy coś pokręciłam...?)
Sylwia, super wieści! Mam nadzieję, że pęcherzyk czekał tylko na żołnierzyki i że się doczekałTrzymam kciuki!!
Ruciu, dobrze, że skurcze przeszły i nie trzeba było jechać do szpitala.
Kfjatus, wszystkie tęsknimy! I to bardzo!! :*
Magdzia, mam nadzieję, że wyłazisz z dołka
Koczku, mam nadzieję, że z M będzie ok. I trzymam kciuki wiadomo za co
Cześć Muśka po urlopie
Ola, fajny masz avatar
U Blondi obstawiam chłopaka... choć jak już macie wybrane imię dla dziewczynki to może być dziewczynkaIzabela - ładnie
Jeju, uważaj na łapki! Ja nie znaju się na farbowaniu włosów... Nie daj się smutkom!
Kiti, fajnie, że umówiłaś M na badania, a niech i chłop się trochę pobada a nie tylko kobiety. My czekaliśmy na wyniki chyba 3 dni. I trzymam kciuki za dobre wyniki!!!
Fler, gratulacje!
Karoam, gratulacje, zaistnieliście w polskich księgach. Ja się nie pochwaliłam, ale w sierpniu też zaistnieliśmy w polskich księgach
Żbikowa weno, wróć!!
Kopciuszku, super wieści ginowe. Fajnie, że młody ustawił się tak jak chciałaś. No i nie daj się chorobie!
Dobrej nocy :*Ilona, AGA 30, kopciuszek126, Fedra, fler, Sandraa, Kfjatus, mauysia, a-koczek, Rucia, Libra, magdzia26, Ola_czeka, kiti lubią tę wiadomość
-
Hejka
Aisko uwielbiam Cię, Twoje prasówki po prostu mistrzostwo swiata
Kfiatku strasznie tęsknię :* ale pracy nie rzucaj
Aga przepis na grzybki smakowity
Fler Gratulacje
Librus wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Życzę wielu pięknych lat i miłości na wieki
Rutka oszczędzaj sie Kochana i odpoczywaj wiecej
Selenko no jak tam wizyta?
Blondi ja myśle ze corcia
Schagga dobrze, ze mama juz wróciła to i Ty pewnie spokojniejsza i teraz mozna w spokoju czekać na rozwiazanie
Mauysiu ale porządki dzisiaj poczynilaswnioskuje, ze Ty juz rownież w pełnej gotowości i oczekiwaniu na Heniutka
Kopciuszku fajnie, ze wizyta udana. No i faktycznie Tymus rośnie jak na drożdżach
Jeju mnie tez nieraz przy farbowania piecze głowa, ale to chwile i zaraz przechodzi
Ola moja znajoma w DE ma na imie Rita i jest to super ekstra babka
Kobitka które maja @ życzę aby szybko poszła, a Tym co przed @ życzę aby nie przyszła
Co do kg to ja jak byłam w PL to w ogóle nie tylam no minimalnie, ale jak jestem tu to masakra, moj kochany M ciagle cos palaszuje, a ja mu równo tempa musze przecież dotrzymaćno i takim sposobem stanelam wczoraj na wagę i proszę od poczatku ciazy 6 kg na plus. Ale, ale, po pierwsze postaram sie trochę zaciągnąć pasa, tzn troszku, bez przesadyzmu oczywiście, a po drugie to jak juz urodze to wtedy wezmę sie za siebie i tego będę sie trzymać
Także Plemniczko, Karoam depcze wam po piętach.
Buziole dla was
kopciuszek126, AGA 30, Fedra, fler, Kfjatus, mauysia, Rucia, Sandraa, Libra, aisa, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona ja ci powiem ,że asia chyba to se na kartce pisze bo jak ja próbuje coś takiego nasmarować w połowie zapominam co chciałam naskrobać masakra normalnie ASIA zazdroszczę kochana .....
Fedra, a-koczek, aisa, aisa, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Agafia, mówiłam, że impreza będzie super! Cieszę się, że się wybawiłaś.
Libra, wszystkiego dobrego dla Ciebie i Męża Twego
Plemniczka, kochanego ciała nigdy za wiele, zwłaszcza, że jest Was dwiea kilogramów pozbędziesz się w mgnieniu oka. zobaczysz
Pismaczku, ja bym jechała. Super pomysł. Ciepło, inny klimat, oderwiecie się od wszystkiego.
Sylwia, trzymam mocno kciuki za pozytywny koniec
Oluuu tęskniło nam się!
Blondi wg mnie córa będzieale czy to ważne? I tak będziesz kochać najmocniej na świecie
Fler, gratuluję!
Ja padam na twarz. aktualnie zostawiłam mojego m. z remontem... w sumie to nie wiem czy to remont, demolka bardziej, no ale zostawiłam i jestem 220km od domu na konferencji i tak do piątku, a w sobotę na wesele. Mam czarną sukieneczkę, ale obawiam się, że jak wrócę to wcale czarna nie będzie mimo, że schowana w futerale. Gdzie ja w piatek w nocy wyczyszcze sukienke? a ślub już o 13.00.
buziaki i dobrej nocy kochanefler, mauysia, Libra, aisa, magdzia26, Ilona, Fedra, Ola_czeka, Ola_czeka, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Lachy! za 4 dni naszemu wątkowi stuknie roczek! a może by tak potrójne urodziny wtedy świętować? Shagga, Mauysia, co Wy na to?
a tak serio to impreze trzeba szykować!
mauysia, Kaja, Rucia, Libra, aisa, magdzia26, Ilona, Fedra, Ola_czeka, Effcia28 lubią tę wiadomość