plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga nie wiem jak to jest z anty bo nie brałam ich czesto wiec ,a jak brałam to tylko aby wyregulować lub wywołać @@@ bo jak we francji mieszkałam to zastuj miałam 5 miesiecy ,a pozniej juz normalnie zaklimatyzował sie organizm i było ok !!!
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Dobra Laski Madziowe dobicie mnie pomogło na chwilę więc się muszę ewakuowac do wyrka...
u mnie już słońce znikło wiatrzyusko sie zerwało nic tyklko w łozku się grzać
miłego reszty dnia i nie dajcie się chorobą :*magdzia26, Libra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej. Dzisiaj z rana zwazylam sie na mojej wadze i niestety jednak te 9 kg to prawda... az zrobilam sobie zdjecia by sie pooglądac gdzie to sie usadowilo... bo bynajmniej nie w cyckach
- libruś wszystkiego dobrego na kolejne lata w malzenstwie
- jeju ja jestem chetna na spotkanko w katowicach
- koczku, fedrus ja wierze
- rutko uwazaj na siebie, niech te skurcze idą w ... las...
- mauysiu, shaggi, Kubolku od Shaggi kurujcie sie
- Shaggi piekne jajeczka twojego synusia
- ja obstawiam córke u blondii
- kiti zycze by wyniki meza byly dobre
- Aga monitoring to bardzo dobry pomysl! wtedy wafla chwytaj i do dziela
- fler serdecznie gratuluje!!!!magdzia26, Libra, fler, kiti, Shagga_80, AGA 30, Blondi22, Rucia, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
fler- gratulace kochana!
plemnis- ja na ostatniej wizycie (07.09) też miałam 9kg na plusie i też nie wiem gdzie tobrzuch nieduży, cycki (niestey!) też nie, ogólnie ani ja ani znajomi tych kg nie widzą, choć z drugiej strony ja je czuje
Weź pod uwagę, że w ciąży organizm zatrzymuje masą wody niekiedy- w jakicj godzinach się ważyłaś?
A ja dziś nic nie zrobiłamLenia mam
Stary wróci z pracy i sam se będzie gotował
Mam też info z USC, że nasz egipski akt ślubu został wpisany do polskich ksiąg stanu cywilnego- także oficjalnie róznież w Pl jesteśmy małżeństwem
Libra, fler, kiti, Shagga_80, a-koczek, a-koczek, a-koczek, AGA 30, Ilona, aisa, Fedra, mauysia, magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniś- ja po Tobie nie widzę tych 9 kg na plusie tak jak i po Kaoram... bynajmniej na zdjęciach:)
Kaoram - gratuluje umiejscowienia w PL aktu małżeństwa
na dzisiaj kończę moje drogie i zmykam, bo m już stoi u progu drzwi wyjściowych;) miłego popołudnia i wieczoru:*Shagga_80, a-koczek, Ilona, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale się bedzie działo u Libry ohoho
Fler super!!! Gratuluje !!
a ja piję pokrzywę bo jest świetna na trawienie... ale nie wiedziałam że ma takie witaminy
Karoam i plemniś nie patrzcie na tą wagewyglądacie świetnie i brzuszki śłitaśne
Shagga_80, fler, a-koczek, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Plemniś- nie panikuj no
cholera wie ile teraz mi przybyło...niedługo się okaże
Zresztą większość zleci zaraz po porodzie- a jeśli się za bardzo martwisz może spróbuj jakiejś dietki odpowiedniej dla ciężarówek?
Libruś- dzięki :*
Shagguś- ja się nie martwię o kilogramy tylko jak już to o kondycjebo im więcej tych kilo tym mi się cieżej ruszać..a tu jeszcze sporo przybędzie
Stary będzie musiał dźwig jakiś podnająć żeby mnie z łóżka zrzucić bo kondycyjnie nie dam rady
aisa, Fedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny