plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:u nas się czekało około 3 dni a w Klinice potrafia być na wieczór tego samego dnia więc wszystko zalezy od miejsca wykonania
Czekamy więc Kiti z niecierpliwością
kiti, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ile się czeka na wyniki?
Libra, magdzia26, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:dziewczęta mam do was pytanie. Czy mogę łykać witaminki dla ciężarnej nie będąc w ciąży?
Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:dziewczęta mam do was pytanie. Czy mogę łykać witaminki dla ciężarnej nie będąc w ciąży?
Czemu nie? Na pewno nie zaszkodzą.
Słuchajcie, ja lecę jak burza! Kuchenka umyta, fronty kuchennych szafek też, lodówka lśni (bleee to było najgorsze......), udka kurczaka zamarynowane na obiad, pranie powieszone...
Zespół Ordalia i - teraz - Toto odwalają dobrą robotęShagga_80, magdzia26, Fedra, Rucia, a-koczek, Libra, Blondi22, Ilona, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:A może te Wasze mieisączki to dlatego takie potrójne bo przepowiadają mega potójną owulacje
tylko co to będzie jak wyjdą jakies 7-raczki
bedę najwyzej obdzielac na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 13:39
Fedra, a-koczek, Libra, kiti, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Czemu nie? Na pewno nie zaszkodzą.
Słuchajcie, ja lecę jak burza! Kuchenka umyta, fronty kuchennych szafek też, lodówka lśni (bleee to było najgorsze......), udka kurczaka zamarynowane na obiad, pranie powieszone...
Zespół Ordalia i - teraz - Toto odwalają dobrą robotę
Chyba powinnam wziąć z Ciebie przykład bo w mojej kuchni dalej nie ma czystych sztućców ani naczyńmagdzia26, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:dziewczęta mam do was pytanie. Czy mogę łykać witaminki dla ciężarnej nie będąc w ciąży?
możesz łykać ja tak łykam od kilku lat najlepiej te które są dla kobiet które się przygotowuja do ciaży i dla pierwszego trymestru17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Czemu nie? Na pewno nie zaszkodzą.
Zespół Ordalia i - teraz - Toto odwalają dobrą robotę
Czy ty przypadkiem nie zaczynasz rodzić?Shagga_80, a-koczek, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:dziewczęta mam do was pytanie. Czy mogę łykać witaminki dla ciężarnej nie będąc w ciąży?
Shagga_80, magdzia26, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Mała ja mam znajomą która zamiast normalnych witamin kupuje sobie dla kobiet w ciązy bo twierdzi ze są lepsze i maja lepsze efekty. skóra paznokcie wlosy znacznie po nich poprawiają swój wygląd.
Ona brała prenatalWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 13:47
Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny