plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Fedra pytanie do Ciebie. Iśc jutro na tą betę skoro mam okazję czy w piąek robic test sikany.?
przedewszystkim wyluzuj i poczekaj do terminu @ jak nie przyjdzie w sobotę to mozesz zrobić sikańca w niedzieleShagga_80, Libra, magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMoja Ginka (i ostatnio w TV też tak mówił inny Gin) mówi,że odpowiednia dieta wystarczy w ciąży, kiedy wiadomo zapotrzebowanie na witaminy itd jest wyższe więc tym bardziej przed ciążą...kwasu foliowego jest zwykle za mało w naszej diecie , więc zaleca się Go już przed staraniem o dziecko, coby uzupełnić jego braki (i kwas foliowy jest potrzebny nie tylko w związku ze staraniami o dziecko).
I tym sposobem, będę uciekała...trzeba zjeść krupniczekFedra, Libra, magdzia26, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kwas foliowy generalnie wystarczy podczas starań.
a ja łykam takie zbiorcze właśnie femibion 1 i wiecie co Wam powiem dzięki temu mniej chorujeLibra, magdzia26 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:no to poniedziłaek bo w sobote mam wesele wiec w niedziele sie niebede nadawał na testy wiec poniedziłaek
a powiadasz ze masz wesele no to wiesz co to pozwalam Ci zrobić test w sobote przed weselem zebyś miała choć troche pewności jak bardzo mozesz szaleć...a-koczek, Libra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
ha ha ha Koczku to życzę Ci zebyś zobaczyła na teście w sobotę co chcesz zobaczyć ale jesli nie bedzie II kresek to bardzo Cię prosze byś wybawiła na tym weselu
a-koczek, Libra, magdzia26, kiti, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Także jutro wyjazd do miasta.
zadanie
1 omijać wszelkie labolatoria
2. omijac wszystkie apteki
3. omijac wszytskie drogerie i supermarkety
Oj ciezko bedzie
wiec chyba zostawic portfel i karty płatnicze w domu.
i damy rade oby do sobotyLibra, AGA 30, magdzia26, Fedra, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Kwas foliowy generalnie wystarczy podczas starań.
ale od urlopu nie biorę, bo po prostu wyszło to z mojego nawykuFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadam na chwilkę bo teściową u fryzjerki zostawiłam
]
Dziwnę dziewczyny z tymi testami ovu wczoraj prawie pozytywny a dziś jedna kreska być może ovulki nie będzie wogóle w tym cyklu
Na następny cykl zafunduję sobie monitoring chyba żeby sprawdzić co i jak tam się dzieję
U mnie leje znowu -
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga na kaszubach słoneczko jest ,ale wiatr straszny oby deszczu nie przywiało !!!!idz aga na monitoring ja w końcu się dzięki temu dowiedziałam gdzie tkwi problem !!!
Chyba po tych anty wszystko ześwirowało kur.... no na następny cykl zacznie się podglądanie -
nick nieaktualnyKaja wrote:ja tam miałam krótkie przerwy w łykaniu kwasu foliowego ,ale w sierpniu znów zaczełam brać
i teraz tylko muszę pilnować dawki Jodu aby nie przekroczyć 200g więc się pilnuję !!!
A mi moja endo poredziła pić codziennie pokrzywę bo jest bardzo zdrowa na wszystko ciśnienie cerę włosy serce trawienie i ma dużo właśnie kwasu foliowego w smaku nie jest za dobra ale kubek dziennie pijęFedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość