plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Moj m jakoś tak ostatnio mówi kochanie jak wroce z pracy to zrobimy sobie taki romantyczny wieczór uspimy córe i caly wieczór i noc dla nas. Ja oczywiscie juz sie rozochociłam wracam do domu patzre spi szybko obiad kolacja dla córki , córke uspiłam przygotowąłam sie odpowiednio i ide budzic meża a on nawet okiem nie drgnie tak spał mocno. i zamisat romantycznego wieczoru z m spedziłam go sama z telewizorem.
Shagga_80, Fedra, a-koczek, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:tak Sagguś poważnie...
Chociaż jak przypomnę sobie,to mój M też nie wiedział co to...więc tylko powiedziałam Mu,że to to, co ma w majtkachFedra, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:bo za dużo obiecuje! z moim jest tak samo, jak sklada wielkie obietnice, to jest WIELKA...ale lipa! jak z przysłowiem: "Krowa, która głośno ryczy, mało mleka daje" hehehe
?
magdzia26, Libra, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Kochana, bardziej wyraźnie widać to będzie już dopiero na żywo
Chociaż jak przypomnę sobie,to mój M też nie wiedział co to...więc tylko powiedziałam Mu,że to to, co ma w majtkachFedra, a-koczek, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shaggi a ja nie widzę żadnego zdjęcia
Wrzucam jeszcze raz:
http://img20.imageshack.us/img20/3369/kny7.jpgkiti, magdzia26, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Aaaaaaaaaaaaa to zmienia postać rzeczy...sprawdziłam i rzeczywiście nic nie ma
Wrzucam jeszcze raz:
http://img20.imageshack.us/img20/3369/kny7.jpgFedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
witam w piekny słoneczny dzień
Libra wszystkiego najjj z okzaji rocznicydużo miłości i szaleństwa
Shaggi kurujcie się . ps cały czas czekam na pojawienie sie małego urwiska
Madzia je teraz też miałam @ jakąś potrójną w siłach
A-koczku trochę cierpliwościM oznajmił mi wczoraj że idziemy na wesel na które też nie mieliśmy iść, także wesele za niecałe 2 tyg i też nie mam w co się ubrać
Muszę się pochwalić że zrobiliśmy krok do przodu, a więc umówiłam mojego M na badanie nasienia za 1,5 tygRucia, Libra, Shagga_80, Fedra, magdzia26, mauysia, Blondi22, Ilona, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sagga ja fotke widziałam ale nie umiałam rozszyfrować...
Niestety coś się dzieje z forum bo np Madzi post zniknął...
Kiti no to gratuluję decyzji i super wyników życzę :*kiti, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi