plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ihihihih
Muska samo zło.
Powrót na forum
Shagga_80 wrote:Rutka! Weź no Ty uważaj na siebie!
Muska ! Jak możesz zapominać o nas i jeszcze przyznawać się do tego?!
U mnie imię dalej nie wybrane...aż to do mnie nie podobneRucia, magdzia26, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:ihihihih
Muska samo zło.
Powrót na forum
buahahahhaaShagga_80, magdzia26, Fedra, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Dziewczynki właśnie oparzyłam się parą wodną! Auć!!!Palce tak mi spuchły dwa ostatnie od prawej ręki. Mały i za nim kolejny.
Bywa. Ale wolę oparzenia wodą wrzącą lub żelazkiem, boli duuużo mniej.
Korzystajcie z moich doświadczeń.
UWAGA NA PARĘ, GORĄCĄ PARĘ!
Weszłam się przypomnieć gdybyście tak czasami zapomniały, że istnieję.
Mam pytanie, szczególnie do blondynek co korzystały z farbowania. Czy przy nałożeniu farby od razu Was piecze mocno, czy to ja jestem uczulona. Dwa podejścia robiłam i piekło strasznie.
Musiałam natychmiast spłukiwać.
współczuję poparzenia parą wodną... wiem jakie to uczucie
<spogląda na wielki czerwony bąbel na serdecznym palcu prawej ręki>
Nie zapomniałam o Tobie:*
Ja mam blond włosy... nigdy włosów nie farbowałam, ale kiedyś rozjaśniałam pasemkami... i jak mnie zaczęło piec, to okazało się, że rozjaśniać poprzepalał mi włosy i gro moich pasemek po prostu zostało na mojej szczotce... od tamtej pory nic nie robię z moimi włosami -
O i jeszcze chce sięp ochwalic że dostałam nowy termometr z Microlifa
tylko poczekam do kolejnego cyklu z nim a teraz albo nie mierze albo mierze takim z jednym miejscem po przecinku bo tym zaczęłam.
Ale jest fajny!
I plastikowy a to znaczy że tego nie zbiję jak dwóch poprzednich w przeciągu pól roku
No bo ja nie wiem jak to rano zrobić zeby miec na tyle skoordynowane ruchy jak dzwoni budzik żeby nie stłuc szklanego termometru...
mauysia, Rucia, a-koczek, magdzia26, Fedra, Libra, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Librus wszytskiego naj naj owocnych nocy i efektów tych nocy zycze Ci a raczej Wam z całego serca.
Fedrus u mnie raczej tez nici test zrobiłam dizs bo stwierdziłamze jest szansa na bladziocha wiec jutro ( bo akurat mam okazje) na bete bym posżła ale z enici wiec i z bety nici. kurcze a tak juz ciążowo sie czulam miałam te same podobne objawy co przy pierwszej ciązy. ale znowu tylko mi sie zdawało. no trudno
dzisiaj ma być gorąca noc - bynajmniej m tak mówi... i szykuje jakąś niespodziankę... hehehe a co poszalejemy, w końcu mam płodne dni:D
PS. zauważyłam, że w większości ciąża przychodzi z zaskoczenia... także nie zapeszaj i nie szukaj objawów ciążowych:*mauysia, Rucia, a-koczek, Muska, magdzia26, Fedra, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Shaggi, my też na dragach, takich lajtowych, ale wczoraj ponad stówkę zostawiłam w aptece
Przykład: kobita zapisała L. m in. syrop Sambucol Kids, za 30 zeta buteleczka. Kupuję, patrzę - ekstrakt z czarnego bzuCzyli to co mam od teściowej za darmochę. Kurna te koncerny farmaceutyczne to niedługo będą sprzedawać samą wodę twierdząc, że jest warta 50 złotych za buteleczkę...
A mi z kolei zapisała m.in. spray do nosa Rhinocort za, bagatela, 45 złotychno i ten Prenalen
Ale generalnie dziś czuję się lepiej - podejrzewam, że to głównie przez płukanie gardła szałwią i picie mleka z miodem i czosnkiem, a nie przez te szajsowe specyfiki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 12:35
-
Co do usg i poznawania płci moja siostra w pierwszej ciązy miała mieć córke wszystkie usg pokazywały ze to dziewczynka i jakei było zdziwienie lekarza gdy wyciągnąl chlopca. a ona wszytsko rozowe pokupywała i sukieneczki a pozatym duz o rzeczy rozmiaru 56. a tu urodził sie chłop jak dąb i tzreba było ubranka 62 dowozic. w drugiej ciązy podobna sytuacja ale juz ostrozniejsza był i kupiła ubranaka co by na dziewczynke i chłopca pasowały. Mysli sobie ale chyba drugi raz sytuacja sie nie powtórzy i bedzie w koncu dziewczynka. a tu znowu zonk i chłopak
magdzia26, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoczku
Mojego M. siostra cioteczna szła do porodu święcie przekonana, że rodzi Hanię, a Hania okazała się Igorem bodajrze.
9 paźdzernika mam USG i śmieje się, że Pan doktor oznajmi mi, że urodzi się jendak PolaA USG będzie mi wykonywał ten sam lekarz, który powiedział mi na początku, że będzie dziewczynka
a-koczek, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koczku po pierwsze za wcześnie ten test ale to już Ci pisałam pod wykresem...
a ja dzisiaj umieram brzuch mnie bolki jak na @ normalnie się tak czuje tak strasznie boli mnie podbrzusze masakra dobijcie mnie plisssLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi