Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadło mi dłuuugiego posta................
    buuuuuuuuuuuuuu

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka! Weź no Ty uważaj na siebie!

Muska ! Jak możesz zapominać o nas i jeszcze przyznawać się do tego?!
    U mnie imię dalej nie wybrane...aż to do mnie nie podobne :-(

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ihihihih
    Muska samo zło.
    Powrót na forum ;)
    Shagga_80 wrote:

Muska ! Jak możesz zapominać o nas i jeszcze przyznawać się do tego?!
    U mnie imię dalej nie wybrane...aż to do mnie nie podobne :-(

nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :) co tam nowego u was?

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    zjadło mi dłuuugiego posta................
    buuuuuuuuuuuuuu
    Kurde jak to zrobiłaś ?! Ja zdążyłam przeczytać!

Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    ihihihih
    Muska samo zło.
    Powrót na forum ;)
    żeby zwizualizowac Oli - w chwili postowania do Shaggi sidziałam skulona za biurkiem i wyglądałam i wydawalam takie dźwięki jak Gargamel :D
    buahahahhaa

nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dziewczynki właśnie oparzyłam się parą wodną! Auć!!!Palce tak mi spuchły dwa ostatnie od prawej ręki. Mały i za nim kolejny.
    Bywa. Ale wolę oparzenia wodą wrzącą lub żelazkiem, boli duuużo mniej.
    Korzystajcie z moich doświadczeń.
    UWAGA NA PARĘ, GORĄCĄ PARĘ!

Weszłam się przypomnieć gdybyście tak czasami zapomniały, że istnieję.

Mam pytanie, szczególnie do blondynek co korzystały z farbowania. Czy przy nałożeniu farby od razu Was piecze mocno, czy to ja jestem uczulona. Dwa podejścia robiłam i piekło strasznie.
    Musiałam natychmiast spłukiwać.
    Heloł

współczuję poparzenia parą wodną... wiem jakie to uczucie
    <spogląda na wielki czerwony bąbel na serdecznym palcu prawej ręki>

Nie zapomniałam o Tobie:*

Ja mam blond włosy... nigdy włosów nie farbowałam, ale kiedyś rozjaśniałam pasemkami... i jak mnie zaczęło piec, to okazało się, że rozjaśniać poprzepalał mi włosy i gro moich pasemek po prostu zostało na mojej szczotce... od tamtej pory nic nie robię z moimi włosami

• Muska Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia.
    On mi zniknął. Wywalilo mnie z ovu, potem dostałam oveczka na spadochronie i komunikat o problemach na serwerze...
    Shagga_80 wrote:
    Kurde jak to zrobiłaś ?! Ja zdążyłam przeczytać!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i jeszcze chce sięp ochwalic że dostałam nowy termometr z Microlifa :)
    tylko poczekam do kolejnego cyklu z nim a teraz albo nie mierze albo mierze takim z jednym miejscem po przecinku bo tym zaczęłam.
    Ale jest fajny!
    I plastikowy a to znaczy że tego nie zbiję jak dwóch poprzednich w przeciągu pól roku ;)
    No bo ja nie wiem jak to rano zrobić zeby miec na tyle skoordynowane ruchy jak dzwoni budzik żeby nie stłuc szklanego termometru...

mauysia, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmeldowuję się... W kuchni mam.sajgon , Młody chce się bawić a do tego z smarka nie pisze się tak dobrze jak z kompa :-/
    Buziaki siusiaki !

a-koczek, magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Librus wszytskiego naj naj owocnych nocy i efektów tych nocy zycze Ci a raczej Wam z całego serca.

Fedrus u mnie raczej tez nici test zrobiłam dizs bo stwierdziłamze jest szansa na bladziocha wiec jutro ( bo akurat mam okazje) na bete bym posżła ale z enici wiec i z bety nici. kurcze a tak juz ciążowo sie czulam miałam te same podobne objawy co przy pierwszej ciązy. ale znowu tylko mi sie zdawało. no trudno

dzisiaj ma być gorąca noc - bynajmniej m tak mówi... i szykuje jakąś niespodziankę... hehehe a co poszalejemy, w końcu mam płodne dni:D

PS. zauważyłam, że w większości ciąża przychodzi z zaskoczenia... także nie zapeszaj i nie szukaj objawów ciążowych:*

mauysia, nick nieaktualny, a-koczek, Muska, magdzia26, Fedra, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi, my też na dragach, takich lajtowych, ale wczoraj ponad stówkę zostawiłam w aptece O.o
    Przykład: kobita zapisała L. m in. syrop Sambucol Kids, za 30 zeta buteleczka. Kupuję, patrzę - ekstrakt z czarnego bzu :/ Czyli to co mam od teściowej za darmochę. Kurna te koncerny farmaceutyczne to niedługo będą sprzedawać samą wodę twierdząc, że jest warta 50 złotych za buteleczkę...

A mi z kolei zapisała m.in. spray do nosa Rhinocort za, bagatela, 45 złotych :( no i ten Prenalen

Ale generalnie dziś czuję się lepiej - podejrzewam, że to głównie przez płukanie gardła szałwią i picie mleka z miodem i czosnkiem, a nie przez te szajsowe specyfiki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 12:35

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do usg i poznawania płci moja siostra w pierwszej ciązy miała mieć córke wszystkie usg pokazywały ze to dziewczynka i jakei było zdziwienie lekarza gdy wyciągnąl chlopca. a ona wszytsko rozowe pokupywała i sukieneczki a pozatym duz o rzeczy rozmiaru 56. a tu urodził sie chłop jak dąb i tzreba było ubranka 62 dowozic. w drugiej ciązy podobna sytuacja ale juz ostrozniejsza był i kupiła ubranaka co by na dziewczynke i chłopca pasowały. Mysli sobie ale chyba drugi raz sytuacja sie nie powtórzy i bedzie w koncu dziewczynka. a tu znowu zonk i chłopak

magdzia26, Fedra, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Uważam na siebie, w zasadzie nic nie robię, ale nawet przy najmniejszym ruchu odczuwam te skurcze. Jest dobrze gdy leżę, przy chodzeniu najbardziej mi dokuczają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku :) Mojego M. siostra cioteczna szła do porodu święcie przekonana, że rodzi Hanię, a Hania okazała się Igorem bodajrze.

9 paźdzernika mam USG i śmieje się, że Pan doktor oznajmi mi, że urodzi się jendak Pola :P A USG będzie mi wykonywał ten sam lekarz, który powiedział mi na początku, że będzie dziewczynka :P

a-koczek, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycie płata nam figle ale w sumie to takie miłe i jaka niespodzianka

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Zycie płata nam figle ale w sumie to takie miłe i jaka niespodzianka

Kolejnej zmiany bym nie zniosła :P

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zniosła bys zniosła jak zobaczysz tą kruszynke to nieważna bedzie płeć

Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porozczulam sie troche ale przypomniło mi sie jak poraz pierwszy zobaczyłam moja córcie poczułam jej ciepło zapacha te słodkie ciałko. widok i uczucie bezcenne

magdzia26 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku po pierwsze za wcześnie ten test ale to już Ci pisałam pod wykresem...

a ja dzisiaj umieram brzuch mnie bolki jak na @ normalnie się tak czuje tak strasznie boli mnie podbrzusze masakra dobijcie mnie plisss

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 4163 4164 4165 4166 4167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ