plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Wiecie co wkurza mnie cos takiego ze Małysz musisz gin prosic zeby ci usg zrobił.
Mój poprzedni gin to przy kazdej wizycie usg robił nawet ja w ciazy niebyłam.
a obecny to co z tego ze jest dobry jak własnie łąske robi ze usg przy kazdej wizycie zrobi. dla mnie to chore jest. Oczywiście dotyczy tych co maja usg w gabineciemagdzia26, Ola_czeka, Blondi22, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dobra, wracam do sprzątania w kuchni, będę Was doglądać
Dziś chyba dużo sprzątnę, bo puściłam sobie ostrą muzęDzisiejszy dzień pod znakiem zespołu Ordalia
http://www.youtube.com/watch?v=3iEiNcDzY7A
(to product placement - kolejne dokonanie mojego kolegi, tego u którego spaliśmy w Warszawieale nic nie poradzę, że podoba mi się wszystko co on napisze)
magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:W sumie racja
Będę siedzieć dziś cicho.
EDIT: A co do Emilki, to miało być na cześć babci Marcina, która niedawno zmarła, ale Heniol pokrzyżował nam plany i będzie HeniolNo chyba że...
mauysia, Fedra, Rucia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
A mi się tak straaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie podoba imię Rita..............
Ale przecież nie dałabym tak dziecku na imię, bo jestem przeciwniczką wydziwianych imion....................... Nie??????? No..........magdzia26, a-koczek, Fedra, Rucia, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A mi się tak straaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie podoba imię Rita..............
Ale przecież nie dałabym tak dziecku na imię, bo jestem przeciwniczką wydziwianych imion....................... Nie??????? No..........
Normalnie w głowie Ci się poprzewracało od czasu awatara z Ryankiem! Rita by dała na imię...
magdzia26, Fedra, Ola_czeka, Rucia, Shagga_80, a-koczek, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Libruś wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Idę nadrobić co tam popisałyściemagdzia26, Libra, mauysia, Fedra, a-koczek, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola_czeka wrote:Kaja, jak tam Twoje bliźniaki?
magdzia26, mauysia, Muska, Fedra, a-koczek, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A mi się tak straaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie podoba imię Rita..............
Ale przecież nie dałabym tak dziecku na imię, bo jestem przeciwniczką wydziwianych imion....................... Nie??????? No..........mi się podoba imię Inga i na pewno tak dam swojej córeczce jak kiedyś ją bede miala....
mauysia, Fedra, Kfjatus, Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:hmm nie wiem nic o blizniakach ,ale wcale bym zła nie była na tę wiadomość za tydzień mam wizytę i dowiem się czy wszystko tam gra i buczy !!!
mauysia, magdzia26, Fedra, Kaja, a-koczek, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Znowu nie mogę się od Was odkleić... Sprzątanie, podejście drugie!
Hej Pismuś.
Hej Fedri
Co chwilę hejuję, nigdy nie wstanę od tego kompa...
OSTATNI EDIT: Hej MuskaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 11:39
magdzia26, Fedra, Pismak, Libra, Shagga_80, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:A wogóle to dziewczyny chciałam przeprosic ze pod waszymi wykresami nic nie skrobne ani pod swoim ale wysnułam sobie teorie i jak narazie sie sprawdza. co nie oznacza ze wszytskim nie kibicuje i nie zagladam pod wykresy
a-koczku masz racje idziemy łeb w łeb ale mam nadzieję ze u Ciebie zakończy sie zieloną kropką bo u mnie to na bank nie ma się co doszukiwać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:A znam jedną Ingę... DIABEŁ NIE DZIECKO!!!
Żartuję, bardzo fajna dziewczyneczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 11:32
mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Kochane
Piskaczku milutko ze jesteś :*
Libra oby takich rocznic więcej :*
Ciężaróweczki bardzo prosze o nie przemęczanie się
Fler czekam razem z Tobą na wyniki bety matko mam wypieki jakbym czekała na swoja betę...
Sylwia trzymam mocno kciuki za ten cykl :*
No i nie wiem co jeszcze chciałam napisać
No nic głowa mnie boli to i pamięć szwankujemagdzia26, Kaja, Pismak, Libra, Shagga_80, Blondi22, fler, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki
Postanowiliśmy z M że pojedziemy do Włochmagdzia26, Libra, Ola_czeka, Shagga_80, mauysia, Blondi22, Fedra, Kfjatus, Ilona, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)