plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam robaczki własnie zwlekłam się z łóżka i juz obiad wstawiłam sniadanie kończę i chciało mi sie kawę i co i dużo mleka fujjj , a ja lubię mocną
ehhh ,ale nie bede Roczka kofeinowała bo to moja działka i najważniejsze jestem już jak normalny człowiek zatrudnona na umowe o pracę ...teraz moge spokojnie odpoczywać
aaaaaaaaaa te laski ,które kombinują PRZESTRZEGAM z podwyższeniem ZUS składek oni teraz trzepią i zamiast siedzieć z dzieckiem po porodzie w domu ZUS po sondach taszczy !!!!!
mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
fler trzymam kciukole za dobre wiadomosci fasolkowe

Rucia odpoczywaj wiecej i nie stresuj sie
dzien dobry dziewuszki
milego dzionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 08:48
a-koczek, nick nieaktualny, Kaja, mauysia, nick nieaktualny, magdzia26, Sandraa, Selena, Fedra, Ilona, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dzień dobry, ciekawe czy u Was słońce też tak daje jak u mnie

Ruciu - dobrze, że skurcze przeszły, bo w połowie Twojego zdania się troche przeraziłam, na szczęście był happy end.
Mayuśka u mnie też świeci piękne słoneczko.
Ja jestem nadal przerażona, zobaczymy czy sytuacja będzie się powtarzała.
-
nick nieaktualny
-
Cześć babeczki!
Wróciłam z urlopu, ale dopadła mnie już praca i stare i nowe problemy dot. kredytu na ta działkę...
Nie moge się teraz rozpisywac bo szarańcza brzęczy mi nad głową, ale postaram się w tym tygodniu troche podczytac co się dzieje. Może jakies mini streszczenie dostanę? Plisss plisss :*
Pozdrowionka z ponurego Wro!
a-koczek, Kaja, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Ilona, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
A zobaczymy, zobaczymy jak to będzie u nas... W sumie to tylko raz lekarz na USG sprawdzał płeć dzieckaOla_czeka wrote:Czuję w powietrzu aferkę: wydaje mi się, że Shagga albo Małysz urodzą córeczkę.
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Ilona, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

-
mauysia wrote:A zobaczymy, zobaczymy jak to będzie u nas... W sumie to tylko raz lekarz na USG sprawdzał płeć dziecka

Była już Henryka Bochniarz, może być i Henryka Małysz.
A tak serio - macie już żeńską alternatywę imienia?
nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, Selena, mauysia, Fedra, nick nieaktualny, Ilona, Kfjatus, zbikowa, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek żuczki moje kochane

SŁOŃCA dajcie bo normalnie okropna pogoda u mnie
Wreszcie zaczeli u na drogę wjazdową robić bo już jak po kartoflisku się jechało
Sylwia no żołnierze może i żyją ale napewno nie 4-5 dni

Dziś na grzybki nie idę ale za to jutro popołudniu pobiegnę
A przyznam się wam że jeżeli chodzi o grzyby to bardziej lubię je zbierać niż jeść i muszę zawsze narobić zapasów na całą zimę suszone mrożone i marynowane
Wczoraj robiłam marynowane grzybki z cynamonem
Ola no jak NIE jak TAK ty masz najpiękniejszy avatar
magdzia26, a-koczek, nick nieaktualny, Selena, mauysia, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja samopoczucie takie sobie.z jednej strony mysle o wynikach cytologi i o tym co mnie czeka jesli dostane @ wiec wole jej nie dostac .... Poza tym nie trace nadziei - moze uda mi sie zafasolkowac:)
nick nieaktualny, magdzia26, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

[/link]