X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...u nas choróbsko już dostał w spadku Młody....więc już dziś trzeba było zacząć podawać leki...mam nadzieję,że na tym lekkim katarku poprzestaniemy...ja oczywiście dalej się niewyraźnie czuję...więc mam nadzieję,że Drugi poczeka z przyjściem na świat jednak ten tydzień :/

Plemniczko, super,że z Kornelką wszystko OK...nie masz jakiś fotek :) ?

Sylwia, no to trzymamy teraz kciuki za Ciebie...miejmy nadzieję,że Żólnierz spisał się na przepustce :P

Zbikowa, weź no nie bądź taka, weź no napisz coś fajnego!

zbikowa, mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, sylwia1985, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, serio... 10 min próbowałam coś fajnego, specjalnie dla Ciebie napisać i nic!
    nie dość że brak weny to jeszcze dół i dwa metry mułu mnie dopadły.

zdrowieć mi tam. w podskokach.
    buzi.

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde i ja coś weny nie mam :-/ Kupiłam właśnie Drugiemu karuzelke do łóżeczka (na którą czaiłam się już 3 lata temu :-P ) i chyba idę w kimono :-/

Aaaaaa Mauysia gratuluję objęcia stanowiska na fb :-) Wybacz że nie głosowałam na Ciebie
    ..nie bierz tego do Siebie po.prostu zbojkotowałam całą tę akcję na fb..jakkolwiek to zabrzmi po ostatnich tam zamieszkach jakoś zobojetnialam na losy ovu fb...ale po cichu przyznam że byłaś moją faworytką do objęcia tej fuchy:-) Gratuluję i życzę sukcesów ;-)

Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, mauysia, Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Liche to wszystko takie!! Będzie mi tu zdrowie?!

Ej żebyście wiedziały jak ja bez ciąży na tych wakacjach utyłam, to by Wam ulżyło cieżarówy. Na szczęście nie wiecie.

Buziaki, miłego dnia!

Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, mauysia, Kaja, AGA 30, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje.

Plemniś - super, że z Kornelcią wszystko dobrze. Ja na twoim etapie również miałam tyle na plusie a teraz mam +13 z hakiem. Mój cellulit mnie dobija, ale będę z tym walczyła po porodzie :) Na chwilę obecną waga już tak nie skacze, więc może i w twoim przypadku w pewnym momencie się uspokoi.

Pismaku - jak najbardziej jedź do Włoch. Nie zastanawiaj się nawet :)

Chorowitkom życzę dużo zdrówka, mnie tfu tfu na szczęście nic nie łapie.

Wczoraj na wieczór miałam akcje skurcz co 2 minuty + niesamowity ból kręgosłupa. Myslałam, że trzeba będzie jechać do szpitala, ale położyłam się do łóżka i jakoś przeszło. Nie powiem, strachu się najadłam. :(

Miłego dnia :)

Aaaaaa grzyby się u mnie pokazały :D <3 Może w piątek uda się skoczyć do lasu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 07:31

Ilona, a-koczek, mauysia, AGA 30, Fedra, Pismak, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    nie wiem czy pisać, bo jakoś beczu nie ma z powodu mojej nieobecności na forum, nadrabiam i nadrabiam i nie słyszę: Kfjatuś zostaw tę prace w cholerę i wracaj na forum :P Ale niech Wam już będzie, nie będę się gniewać :D
    Shagga dużo zdrówka dla Ciebie i Kubulka i oby Dawidek Jaś (bo chyba tak będzie miał na imię drugi)przyszedł na świat w najbardziej odpowiednim terminie dla całej Waszej rodzinki :)
    Asiko umysłowo też ostatnio się przemęczam,a potem fizycznie jestem wykończona... A Ty wpadaj czasem, opowiadaj co u Ciebie i dbaj o siebie bardzo :)
    Olu ciesze się przeogromnie, że wróciłaś i że te wakacje były dla Ciebie taką świetną przygodą.
    Pismaczku na wszystko potrzeba czasu, mam nadzieję, że stopniowo dojdziesz do siebie, a wakacje mogłyby być ukojeniem smutków i zajęciem się czymś innym. Pamiętaj wspieram duchowo ! :*
    Sylwia mam nadzieję, że Żołnierz pokazał klasę i finał będzie Fasolkowy! :)
    Rucia mimo,że nie lubię kotów, Tadzio jest przesłodki, mam nadzieję, że znalazłaś mu dobry dom :)
    Żbikuś rozumiem Cię doskonale, bo gdy mam tyle na głowie, trudno sklecić posta nawet i jakoś się ogarnąć. Ale ściskam mocno i życzę ilości pracy w granicach rozsądku! :P
    Mauyś zdegradowałaś rywalki, uważam, że to świetna funkcja dla Ciebie! :) Aaaa i czekam na Heniutka na świecie, pewnie będzie taki słodki iślieczny jak Leo! :)
    Aga niezła z Ciebie grzybiareczka, codziennie tylko grzyby i grzyby. Chyba lubicie z Waflem?
    Plemniczko bardzo się ciesze, że Kornaelka zdrowo rośnie! :)
    Sandra dziękujemy za krótką relację, co u Ciebie, fajnie, że się odezwałaś :*
    Kajuś, a Ty dużo odpoczywaj, jedz same pyszności i baj o Roczek w brzuszku :)
    Fedruś :* <3
    Libra :* <3
    U mnie wszystko ok. Zaraz pędzę do pracy... Generalnie u mnie wszystko po staremu...

Życzę miłego i słonecznego dzionka! :)

Rucia, Libra, magdzia26, Blondi22, Ilona, a-koczek, mauysia, Kaja, sylwia1985, plemniczka, Sandraa, AGA 30, Fedra, Pismak, Shagga_80, zbikowa, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatek jak zwykle odrobiła lekcje :P Strasznie beczymy i tęsknimy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 07:53

Ilona, mauysia, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku – co się dzieje? Cóż to za poważna rozmowa? Mam nadzieję, że wszystko w porządku…

Pismak – korzystaj i jedź z m… wyrwij się, podziwiaj widoki i spróbuj się zrelaksować… uściski i buziaczki:*

Plemnisiu – superowskie wieści po wizycie

Sylwia – powodzenia!!! Ja kciuki zaciskam…

Mauysia – mam nadzieje, że lekarz szybko cos zaradzi i będzie ok

Sandra – fajowo, ze się odezwałaś:) zdrówka! I lekkiego dnia pracy;)

Żbiczku – buziaczek dla Ciebie

Shagga – biedny Kubolek niech szybko zdrowieje i zdrowy czeka na nadejście młodszego braciszka… a Tobie życzę, by młody nr 2 postanowił powitać świat o terminie

Ola – tez potwierdzam, że wakacje są zgubne… też przyjechałam z „bagażem”… u mnie akurat nie jest to złe, ale tłuszczyk przerobię na mięśnie… jeden tylko jest problem z tym – za ciasna garderoba:D

Rutka – hmmm… wychodzi na to, że musisz więcej odpoczywać… i odpoczywaj

I kop dla Kfjatuszka, bo głupoty z rana wypisuje… Kfjatuszku:*

I witam się życząc wszystkim miłego dnia

Ilona, a-koczek, mauysia, sylwia1985, Sandraa, Fedra, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• fler Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide do szpitala na bete, dzis II kreseczka lepiej widoczna.

Rucia, magdzia26, Blondi22, Ilona, a-koczek, mauysia, Kaja, sylwia1985, plemniczka, Sandraa, Fedra, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fler trzymamy kciuki :)

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mam dzisiaj 100% doła pomimo tego że słoneczko niby za oknem :(
    przez tą głupią @ prawie wcale w nocy nie spałam... dopada mnie chyba chandra jesienna... najchętniej bym się zakopała w domu pod kołdrą i przespała parę miesięcy...dzisiaj mam wizytę u endo zobaczymy co mi powie... ograniczę się dzisiaj do podczytywania bo nie chcę wam marudzić...
    buziaki i miłego dnia <3

mauysia lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fler wrote:
    Ide do szpitala na bete, dzis II kreseczka lepiej widoczna.
    to trzymamy kciuki!!! i składamy ciche gratulacje

magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

Fler trzymam kciuki za wysoką bete ;)

Dla chorowitkow zdrowia i mnie tez coś bierze od wczoraj juz ;/ naszczescei kubuś już lepiej.

A ja jutro na usg oby dzidzia pokazala kim jest ;)

Libra, magdzia26, Selena, Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Dzień dobry
    Mam dzisiaj 100% doła pomimo tego że słoneczko niby za oknem :(
    przez tą głupią @ prawie wcale w nocy nie spałam... dopada mnie chyba chandra jesienna... najchętniej bym się zakopała w domu pod kołdrą i przespała parę miesięcy...dzisiaj mam wizytę u endo zobaczymy co mi powie... ograniczę się dzisiaj do podczytywania bo nie chcę wam marudzić...
    buziaki i miłego dnia <3
    też tak dzisiaj mam... wcale nie chciało mi się wstawać z łóżka...
    Madzia, trzymaj się i napisz później, czegoż to się dowiedziałaś u endo... buziaki:*

ps. i pamiętaj... nie marudzisz!:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 08:18

magdzia26, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia trzymam kciuki teraz aby sie udalo tym razem ;)

Pismaczku skorzystajcie z wycieczki ;*

magdzia26, Fedra, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piękny słoneczny dzień Librus nic sie nie stało porostu musieliśmy omówicważną sprawę dotyczącą naszej przysłości. a ja wczoraj nie miałam głowy do tak ciezkiego myslenia.

Fler gratulacje takie narazie wstepne.

Ferduś a my to w sumie w tym cyklu idizemy łeb w łeb. dobrze ze jeszcze w tym samym czasie nie serduszkujemybo byłoby to podejrzane hehe

magdzia26, mauysia, Libra, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaaaa Mauysia gratuluję objęcia stanowiska na fb :-) Wybacz że nie głosowałam na Ciebie
    ..nie bierz tego do Siebie po.prostu zbojkotowałam całą tę akcję na fb..jakkolwiek to zabrzmi po ostatnich tam zamieszkach jakoś zobojetnialam na losy ovu fb...ale po cichu przyznam że byłaś moją faworytką do objęcia tej fuchy:-) Gratuluję i życzę sukcesów ;-)
    Jak powszechnie wiadomo, tłumaczą się tylko winni. Długo będziesz musiała odpracowywać swoje niestosowane zachowanie :P :P :P

Libra, Ilona, magdzia26, Selena, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, aisa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Witam w piękny słoneczny dzień Librus nic sie nie stało porostu musieliśmy omówicważną sprawę dotyczącą naszej przysłości. a ja wczoraj nie miałam głowy do tak ciezkiego myslenia
    i tak brzmi to bardzo poważnie, więc życzę abyście wypracowali kompromis

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ciekawe czy u Was słońce też tak daje jak u mnie :)

Ruciu - dobrze, że skurcze przeszły, bo w połowie Twojego zdania się troche przeraziłam, na szczęście był happy end.

Kfjatus - tęsknię, ale nie chwalę się tym na forum :P Wczoraj właśnie myślałam sobie, jak fajnie zawsze piszesz o Heniutku vel Niutku :)

magdzia - współczuję bolesnej @ i padakowego samopoczucia... Może tabliczka (albo chociaż pół tabliczki) czekolady by pomogła?

Ola - a co, było all inclusive? :)

a-koczek, Rucia, magdzia26, Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos tamustalilismy w sumie aj ustaliłam m przytaknłą i jak zwykle jest po mojemu. czasmai sie zastanawima po co te wspólne ustalenia jak i tak jest jak ja powiem. chyba tylko dla docenienia m i podniesienia jego ego

Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 4158 4159 4160 4161 4162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: