plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam ponownie...u nas choróbsko już dostał w spadku Młody....więc już dziś trzeba było zacząć podawać leki...mam nadzieję,że na tym lekkim katarku poprzestaniemy...ja oczywiście dalej się niewyraźnie czuję...więc mam nadzieję,że Drugi poczeka z przyjściem na świat jednak ten tydzień
Plemniczko, super,że z Kornelką wszystko OK...nie masz jakiś fotek?
Sylwia, no to trzymamy teraz kciuki za Ciebie...miejmy nadzieję,że Żólnierz spisał się na przepustce
Zbikowa, weź no nie bądź taka, weź no napisz coś fajnego!zbikowa, mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, sylwia1985, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde i ja coś weny nie mam
Kupiłam właśnie Drugiemu karuzelke do łóżeczka (na którą czaiłam się już 3 lata temu
) i chyba idę w kimono
Aaaaaa Mauysia gratuluję objęcia stanowiska na fbWybacz że nie głosowałam na Ciebie
..nie bierz tego do Siebie po.prostu zbojkotowałam całą tę akcję na fb..jakkolwiek to zabrzmi po ostatnich tam zamieszkach jakoś zobojetnialam na losy ovu fb...ale po cichu przyznam że byłaś moją faworytką do objęcia tej fuchy:-) Gratuluję i życzę sukcesówLibra, magdzia26, Ilona, a-koczek, mauysia, Kaja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Liche to wszystko takie!! Będzie mi tu zdrowie?!
Ej żebyście wiedziały jak ja bez ciąży na tych wakacjach utyłam, to by Wam ulżyło cieżarówy. Na szczęście nie wiecie.
Buziaki, miłego dnia!Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, mauysia, Kaja, AGA 30, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Plemniś - super, że z Kornelcią wszystko dobrze. Ja na twoim etapie również miałam tyle na plusie a teraz mam +13 z hakiem. Mój cellulit mnie dobija, ale będę z tym walczyła po porodzieNa chwilę obecną waga już tak nie skacze, więc może i w twoim przypadku w pewnym momencie się uspokoi.
Pismaku - jak najbardziej jedź do Włoch. Nie zastanawiaj się nawet
Chorowitkom życzę dużo zdrówka, mnie tfu tfu na szczęście nic nie łapie.
Wczoraj na wieczór miałam akcje skurcz co 2 minuty + niesamowity ból kręgosłupa. Myslałam, że trzeba będzie jechać do szpitala, ale położyłam się do łóżka i jakoś przeszło. Nie powiem, strachu się najadłam.
Miłego dnia
Aaaaaa grzyby się u mnie pokazałyMoże w piątek uda się skoczyć do lasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 07:31
Ilona, a-koczek, mauysia, AGA 30, Fedra, Pismak, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
nie wiem czy pisać, bo jakoś beczu nie ma z powodu mojej nieobecności na forum, nadrabiam i nadrabiam i nie słyszę: Kfjatuś zostaw tę prace w cholerę i wracaj na forumAle niech Wam już będzie, nie będę się gniewać
Shagga dużo zdrówka dla Ciebie i Kubulka i oby Dawidek Jaś (bo chyba tak będzie miał na imię drugi)przyszedł na świat w najbardziej odpowiednim terminie dla całej Waszej rodzinki
Asiko umysłowo też ostatnio się przemęczam,a potem fizycznie jestem wykończona... A Ty wpadaj czasem, opowiadaj co u Ciebie i dbaj o siebie bardzo
Olu ciesze się przeogromnie, że wróciłaś i że te wakacje były dla Ciebie taką świetną przygodą.
Pismaczku na wszystko potrzeba czasu, mam nadzieję, że stopniowo dojdziesz do siebie, a wakacje mogłyby być ukojeniem smutków i zajęciem się czymś innym. Pamiętaj wspieram duchowo ! :*
Sylwia mam nadzieję, że Żołnierz pokazał klasę i finał będzie Fasolkowy!
Rucia mimo,że nie lubię kotów, Tadzio jest przesłodki, mam nadzieję, że znalazłaś mu dobry dom
Żbikuś rozumiem Cię doskonale, bo gdy mam tyle na głowie, trudno sklecić posta nawet i jakoś się ogarnąć. Ale ściskam mocno i życzę ilości pracy w granicach rozsądku!
Mauyś zdegradowałaś rywalki, uważam, że to świetna funkcja dla Ciebie!Aaaa i czekam na Heniutka na świecie, pewnie będzie taki słodki iślieczny jak Leo!
Aga niezła z Ciebie grzybiareczka, codziennie tylko grzyby i grzyby. Chyba lubicie z Waflem?
Plemniczko bardzo się ciesze, że Kornaelka zdrowo rośnie!
Sandra dziękujemy za krótką relację, co u Ciebie, fajnie, że się odezwałaś :*
Kajuś, a Ty dużo odpoczywaj, jedz same pyszności i baj o Roczek w brzuszku
Fedruś :*
Libra :*
U mnie wszystko ok. Zaraz pędzę do pracy... Generalnie u mnie wszystko po staremu...
Życzę miłego i słonecznego dzionka!Rucia, Libra, magdzia26, Blondi22, Ilona, a-koczek, mauysia, Kaja, sylwia1985, plemniczka, Sandraa, AGA 30, Fedra, Pismak, Shagga_80, zbikowa, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoczku – co się dzieje? Cóż to za poważna rozmowa? Mam nadzieję, że wszystko w porządku…
Pismak – korzystaj i jedź z m… wyrwij się, podziwiaj widoki i spróbuj się zrelaksować… uściski i buziaczki:*
Plemnisiu – superowskie wieści po wizycie
Sylwia – powodzenia!!! Ja kciuki zaciskam…
Mauysia – mam nadzieje, że lekarz szybko cos zaradzi i będzie ok
Sandra – fajowo, ze się odezwałaśzdrówka! I lekkiego dnia pracy;)
Żbiczku – buziaczek dla Ciebie
Shagga – biedny Kubolek niech szybko zdrowieje i zdrowy czeka na nadejście młodszego braciszka… a Tobie życzę, by młody nr 2 postanowił powitać świat o terminie
Ola – tez potwierdzam, że wakacje są zgubne… też przyjechałam z „bagażem”… u mnie akurat nie jest to złe, ale tłuszczyk przerobię na mięśnie… jeden tylko jest problem z tym – za ciasna garderoba:D
Rutka – hmmm… wychodzi na to, że musisz więcej odpoczywać… i odpoczywaj
I kop dla Kfjatuszka, bo głupoty z rana wypisuje… Kfjatuszku:*
I witam się życząc wszystkim miłego dniaIlona, a-koczek, mauysia, sylwia1985, Sandraa, Fedra, Pismak, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mam dzisiaj 100% doła pomimo tego że słoneczko niby za oknem
przez tą głupią @ prawie wcale w nocy nie spałam... dopada mnie chyba chandra jesienna... najchętniej bym się zakopała w domu pod kołdrą i przespała parę miesięcy...dzisiaj mam wizytę u endo zobaczymy co mi powie... ograniczę się dzisiaj do podczytywania bo nie chcę wam marudzić...
buziaki i miłego dniamauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
Fler trzymam kciuki za wysoką bete
Dla chorowitkow zdrowia i mnie tez coś bierze od wczoraj juz ;/ naszczescei kubuś już lepiej.
A ja jutro na usg oby dzidzia pokazala kim jestLibra, magdzia26, Selena, Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dzień dobry
Mam dzisiaj 100% doła pomimo tego że słoneczko niby za oknem
przez tą głupią @ prawie wcale w nocy nie spałam... dopada mnie chyba chandra jesienna... najchętniej bym się zakopała w domu pod kołdrą i przespała parę miesięcy...dzisiaj mam wizytę u endo zobaczymy co mi powie... ograniczę się dzisiaj do podczytywania bo nie chcę wam marudzić...
buziaki i miłego dnia
Madzia, trzymaj się i napisz później, czegoż to się dowiedziałaś u endo... buziaki:*
ps. i pamiętaj... nie marudzisz!:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 08:18
magdzia26, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam w piękny słoneczny dzień Librus nic sie nie stało porostu musieliśmy omówicważną sprawę dotyczącą naszej przysłości. a ja wczoraj nie miałam głowy do tak ciezkiego myslenia.
Fler gratulacje takie narazie wstepne.
Ferduś a my to w sumie w tym cyklu idizemy łeb w łeb. dobrze ze jeszcze w tym samym czasie nie serduszkujemybo byłoby to podejrzane hehemagdzia26, mauysia, Libra, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaaaaa Mauysia gratuluję objęcia stanowiska na fb
Wybacz że nie głosowałam na Ciebie
..nie bierz tego do Siebie po.prostu zbojkotowałam całą tę akcję na fb..jakkolwiek to zabrzmi po ostatnich tam zamieszkach jakoś zobojetnialam na losy ovu fb...ale po cichu przyznam że byłaś moją faworytką do objęcia tej fuchy:-) Gratuluję i życzę sukcesówLibra, Ilona, magdzia26, Selena, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, aisa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Witam w piękny słoneczny dzień Librus nic sie nie stało porostu musieliśmy omówicważną sprawę dotyczącą naszej przysłości. a ja wczoraj nie miałam głowy do tak ciezkiego myslenia
-
Dzień dobry, ciekawe czy u Was słońce też tak daje jak u mnie
Ruciu - dobrze, że skurcze przeszły, bo w połowie Twojego zdania się troche przeraziłam, na szczęście był happy end.
Kfjatus - tęsknię, ale nie chwalę się tym na forumWczoraj właśnie myślałam sobie, jak fajnie zawsze piszesz o Heniutku vel Niutku
magdzia - współczuję bolesnej @ i padakowego samopoczucia... Może tabliczka (albo chociaż pół tabliczki) czekolady by pomogła?
Ola - a co, było all inclusive?a-koczek, Rucia, magdzia26, Fedra, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
cos tamustalilismy w sumie aj ustaliłam m przytaknłą i jak zwykle jest po mojemu. czasmai sie zastanawima po co te wspólne ustalenia jak i tak jest jak ja powiem. chyba tylko dla docenienia m i podniesienia jego ego
Libra, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość