plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:dlaczego Fedruś ?a co pisałaś ?
ehhh nic sama się nakręciłam na Twoje objawy i teraz mam za swoje tak więc mam nauczkę żeby sie nie nakrecać...
tak więc juz jest to nieaktualne ale moze w tym cyklu będę mogła Ci jeszcze to napisaćmagdzia26 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Libruś na pracę to już mi słów brak więc staram się nie marudzić
co do @... szkoda, że przyszła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 13:05
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
no cóż mi pozostaje ...idę na pocieszenie kawę sobie zrobić i zabieram się do pracy...
trudno może się uda w październiku, zwiększę ilość kopciuszkowej pizzy, może dostanę 1000 lajka... hmmm no wtedy to już na pewno powinno się udać
jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 13:23
kopciuszek126, a-koczek, Fedra, Libra, aisa, Ilona, AGA 30, Effcia28, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby...wpadam tylko na chwilę przywitać się i zmykam dalej do roboty...dziś nadrabiam wczorajsze lenistwo
Poprałam nieco, poprasowalam,złożyłam do kupy fotelik i wózek (prałam w sobotę tapicerki więc dziś trzeba było złożyć)...kolejny też raz przełożyłam rzeczy z jednej szuflady do drugiej (dzieci komody ) a jednocześnie obiad gotuję
Poza tym dalej jestem przeziębiona ...dziś - za chwilę idę robić syrop z cebuli...Kuba już też pokasłuje i kicha
Wieczorem zajrzę co tu się dzieje...chyba że któraś streści mi niusy?kopciuszek126, a-koczek, Fedra, Libra, aisa, Ilona, AGA 30, mauysia, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Hej hej!
i wpadam sie przywitać.
Shagga- coś czuję,ze jutro Cię zbierze. codziennie tu zagladam i na FB czy któraś czasem nie urodziła??? A Ty jak tak szalejesz z tymi pracami to kto wie? Moja szwagierka też w srodę poprała wszystko - ręcznie
a w czwartek zaczeły jej wody odchodzić (sączyć) a w piątek urodziła.
Obie macie juz ciąże donoszone, więc na co czekać?
A Mauysia to lepiej spręż sie z tymi sprawami bo pamietam jak She pisała,ze ma tyle spraw do załatwienia i co? i rodziła sporo przed terminem.
Magdzia - przykro mi, ale następnym razem się uda
!!!! Zapóźno zaczęłas jeść pizze
Hej Olka!!!
Fler - życzę Ci jutro mocnych dwóch kreseczek!!
Ja dzis zrobiąłm sobie spacerek na przystanek po siostrzenicę, bo nie miał kto wyjsć po nia bo tylko ja w domku jestem z Cyprusiem - jakieś 500 m i co? Ledwo do domu wróciłam, dostałam zadyszki... i brzuch mi tak stwardniał,że szok. Jutro wizyta u ginki i nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę synusia i co tam z moją szyjka słychać???
Mam wrażenie,ze mój brzuch jest coraz nizej...a to dopiero 30 tydzień, a gdzie jeszcze z 8 tygodni?
W sobotę sie tak na sprzątałam, bo w niedziele miała koleżanka z rodzinką do mnie przyjechac (podlogi myłam do 22-iej) a potem mały tak mi walił w szyjkę,ze az sie bałam. Codziennie sie boję jak wstaję
mam stresa,zeby mi wody wcześniej nie odeszły. Z Cypriankiem tak nie miałam,ale wtedy szyjkę miałam do końca praktycznie zamkniętą. Dla mnie problemem jest znalezienie wygodnej pozycji do siedzenia, jest mi ciężko i ciasno, a wstanie z łóżka po nocy jest nie lada wyczynem
-musze sie czegos przytrzymac i dopiero wstanę. a gdzie tu jeszcze ponad 2 miesiace??? A depilowac muszę okolice bikini z lusterkiem i robie to tak na odwal sie. a w pierwszej ciąży nie miałam takich problemów, a brzuch wydaje się być taki sam. Czym to idzie?
Sama nie wiem.
Dobra konczę juz bo muszę do allegro siąść i zakupić karnisze do mojego domku
papatki
fler, magdzia26, a-koczek, aisa, Ilona, Fedra, mauysia, Sandraa, Kfjatus, Kaja, Spero, Ola_czeka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i jednak nadrobiłam
Witaj Olus!!!
Chorowitki ściskam mocno...możemy podać sobie ręce! Ja gdyby nie to że właśnie i ja i Nr 1 jesteśmy przeziebieni to mogłabym rodzić choćby dziś ! Mama moja wróciła z wyjazdu,spakowana dawno jestem,łóżeczko gotowe (tylko pościel rozłożyć ) więc w sumie gotowa jestem...zobaczymy więc jak to będzie..miałam jeszcze plan prac firanki i okna pomyć ..ale nie muszę...a w ogóle to jak dla mnie najgorszą zmorą jest mega zgaga ...coś okropnego
Teraz uciekam do obiadua-koczek, Libra, Fedra, aisa, Kfjatus, Kaja, Ola_czeka, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Magdzia - przykro mi
, ale następnym razem się uda
!!!! Zapóźno zaczęłas jeść pizze
czyli wszystko moja wina a podzieliłaś się wczesniej przepisem
no nic najwyżej mój P znienawidzi pizze w tym miesiącua-koczek, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Aaaaaa i zanim pójdę
Libra oczywiście jesteś jak najbardziej mile u nas widziana...zapraszamy
Ps. Zrobilas pizzę?
I już mnie nie ma!
tak jak już pisałam... z zaproszenia skorzystam:) i odwiedzę was jak tylko będę zdrowa, a Ty dojdziesz do siebie po porodzie:)a-koczek, Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
U mnie jakoś jest. Wstaję, żyję, jem, śpię, rozmawiam. Trochę jak na autopilocie
Dostaliśmy z M propozycję wyjazdu na tydzień do Włoch na wycieczkę (głównie zwiedzanie) wyjazd jest w ten piątek. Lekarze mówią że nie ma żadnych przeciwwskazań do tego żebym jechała. Ale sama nie wiem...
M przekonuje mnie że to dobrze nam zrobi jak się oderwiemy trochę. Ma rację ale przecież i tak będziemy musieli wrócić...
Ola witaj cieszę się że wakacje się udały
Wszystkim chorowitym życzę zdrówka za wszystkie wizyty trzymam mocno kciuki
mauysia, kopciuszek126, Kaja, Fedra, Kfjatus, Spero, Rucia, Libra, magdzia26, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)