plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No i pochwalę się moją fotką z Gadgetką! Kubi, jak widać, zajęty konsumpcją
Zdjęcie zrobione ok. godziny 23:00 w knajpie na toruńskim rynku.
magdzia26, Beata, aisa, a-koczek, mauysia, Fedra, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Olcia fajnie że już jesteś
I witam reszte dziewczyn
Mnie chyba cos bierzegłowa boli
nos zatkany
cały czas mnie kręci na kichanie
masakra
i do tego wczoraj mnie bardzo brzuch bolał po prawej stronie
w pewnej chwili to sie zastanawiałam czy na pogotowie nie jechać... rozumiem że sie macicia rozciaga ale żeby aż tak bolało
nospa tylko na chwile pomogło
a dziś na szczęście nie boli
ale mam dzis wizyte
to gina zapytam
Pozdrawaiam wszystkie cieplutko i życze miłego dniamauysia, Ola_czeka, Fedra, Ilona, aisa, kopciuszek126, AGA 30, Sandraa, Kaja, Spero lubią tę wiadomość
-
Selenko mi na ostatnie przeziebienie pomogl syrop prenalen, tantum verde, herbata z cytryną, miodem, mleko z czosnkiem, syrop z cebuli
ja tez mam dzisiaj USG, juz nie moge sie doczekacSelena, magdzia26, mauysia, Rucia, Fedra, Ilona, aisa, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Selenko mi na ostatnie przeziebienie pomogl syrop prenalen, tantum verde, herbata z cytryną, miodem, mleko z czosnkiem, syrop z cebuli
ja tez mam dzisiaj USG, juz nie moge sie doczekaci zobacze co mi gin zaleci
ja pewnie usg jutro bede miec
dziś tylko wizyta i badanie na fotelu
ale juz mnie przeraża to ile tam bede musiała dziś siedziec
bo gin jest po urlopie i pewnie będzie więcej babek niz zwykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 10:32
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Selenko mi na ostatnie przeziebienie pomogl syrop prenalen, tantum verde, herbata z cytryną, miodem, mleko z czosnkiem, syrop z cebuli
ja tez mam dzisiaj USG, juz nie moge sie doczekacChyba po prostu muszę włączyć mleko z miodem i czochem - wczoraj próbowałam pierwszy raz i nawet mi smakowało!
Gardło od wczoraj płuczę obficie szałwią i w nocy mniej mnie bolało!
A w ogóle to mam wrażenie że Tantum Verde ostatnio jest jakieś rozcieńczone i gorzej działa... Kiedyś jak sobie psiknęłam, to wręcz czułam, jak mi gardło "sztywnieje" - coś jak miejscowe znieczuleniePodobnie było z pastylkami do ssania. A dziś w ogóle nie ma już tego efektu. Tantum Verde mi teraz ani trochę nie pomógł
-
hej laseczki
jak tam dzionek mija?
Selenko nie daj się choróbsku
A no i dziewczyny czekamy na wieści o dzieciaczkach waszych po wizycie
W końcu Oluś wróciłaś do nas tak pusto było bez ciebieFajnie ze już jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 11:01
mauysia, Selena, Libra, magdzia26, Fedra, plemniczka, Ilona, aisa, Ola_czeka, kopciuszek126, AGA 30, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Właśnie obaliłam całą torebkę Lidlowych rodzynek w czekoladzie i mam z tego tytułu wyrzuty sumienia
Chciałam się tym z Wami podzielić w ramach oczyszczającej spowiedzi...magdzia26, Fedra, Ilona, a-koczek, aisa, kopciuszek126, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
mauysiu moze Cie poprostu powazniej złapało niz mnie...i dlatego te leki nie dzialają na Ciebie. Ale przyznam Ci racje ze tantum verde mi tez nie przynosil ulgi za bardzo, juz lepiej plukanka z wody i wody utlenionej. Na gardlo tez dobrze dzialalo siemie lniane pite. A tak naprawde to ciezko tak leczyc sie takimi sposobami, jakby sobie rozpuscila jakis gripex lub cos podobnego to raz dwa by mnie postawilo na nogi
mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:mauysiu moze Cie poprostu powazniej złapało niz mnie...i dlatego te leki nie dzialają na Ciebie. Ale przyznam Ci racje ze tantum verde mi tez nie przynosil ulgi za bardzo, juz lepiej plukanka z wody i wody utlenionej. Na gardlo tez dobrze dzialalo siemie lniane pite. A tak naprawde to ciezko tak leczyc sie takimi sposobami, jakby sobie rozpuscila jakis gripex lub cos podobnego to raz dwa by mnie postawilo na nogi
Wracam do robótek domowych i na rajd po (dwóch) lekarzach z Młodzianem Starszym.
Do napisania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 11:02
-
nick nieaktualnyDzieczyny a czemu waszych USG nie ma w fejsowej tabelce?
23.09 Woseba - ginekolog (5 wizyta)
23.09 Plemniczka - USG 16:30
24.09 Kopciuszek126 - ginekolog (7 wizyta) 15:00
25.09 Blondi22 - usg połowkowe 9:15Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 11:20
Ilona, a-koczek, aisa, kopciuszek126, Kaja, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość