X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    TAK :) Jest co roku.
    Zakochaliśmy się w tym mieście - a konkretnie w jego starówce - rok temu. Dodatkowo przypadkiem się wtedy natknęliśmy na ten festiwal Skyway i od razu było wiadomo, że w tym roku też przyjedziemy :)
    ja też zakochałam się w starówce Torunia... byłam już tam kilka razy... ale od tej strony nie miałam szczęścia podziwiać jego uroków. Zdjęcia pokazałam m i od razu padło pytanie: jedziemy tam w przyszłym roku? hehehe jak tylko będzie taka sposobność: JEDZIEMY!!!

magdzia26, mauysia, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fler wrote:
    Kaja jeszcze raz dziękuje za wczorajsze wsparcie.

Po wczorajszym przepłakanym wieczorze dziś na teście pojawiła się II słabo widoczna kreska. Niestety dziś nie dam rady iść na bete bo muszę biec do pracy, ale jak jutro się na teście pojawi II kreseczka to biegnę do szpitala.

mam nadzieje że się udało...
    fler trzymam kciuki aby jutro byla mocna druga kreseczka :)

Ilona, Fedra, Kaja lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Magdzia.

Boszsz dziołchy, nie wynudziłam się, świetnie się bawiłam. Chodziło mi o to, że jestem cykor i nie zdecydowałabym się na rozrywki w których gustuje Libra - już ponton (ze względu na moją chorobę morską) jest dla mnie ekstremalny. a co dopiero skoki!

magdzia26, Ilona, Effcia28, aisa, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane , zabawa weselna super , chyba dzięki wam że tak mi życzyłyście :))) przeziębiona nadal jestem ale gorąćzka już spadła ... ale tak śpiewłam z panna młodą że ledwo mówię głosu prawie nie mam ciekawe jak dziś do moich dzieciaczków w pracy będę mówić hmmmm ... . Pogoda u mnie masakra ... pada , szao ponuro wkońcu dziś kalendarzowa jesień . Całuje mocno was i miłego dnia życzę każdej z osobna . Buźka

mauysia, Rucia, magdzia26, Ilona, Libra, aisa, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Sandraa, Kfjatus, Spero, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ola po wakacjach :*

magdzia26, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Agafia :)

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak Ola wróciła to może odzyskam moc lajkowania w końcu :D

Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pochwalę się moją fotką z Gadgetką! Kubi, jak widać, zajęty konsumpcją :D Zdjęcie zrobione ok. godziny 23:00 w knajpie na toruńskim rynku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 20:41

Ilona, magdzia26, Ola_czeka, Kaja, zbikowa, fler, sylwia1985, Beata, Libra, aisa, plemniczka, a-koczek, Rucia, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Sandraa, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No i pochwalę się moją fotką z Gadgetką! Kubi, jak widać, zajęty konsumpcją :D Zdjęcie zrobione ok. godziny 23:00 w knajpie na toruńskim rynku.

PS) Po południu usuwam fotę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie miałyście, ech spotkanka spotkanka...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ale fajnie miałyście, ech spotkanka spotkanka...
    Spotkanko tylko godzinne (22:30 - 23:30), ale i tak było super. Zaimponowała mi determinacja Gadgetki, żeby spotkac się ze mną tak późnym wieczorem mimo zawalenia przygotowaniami do ślubu i chrztu, które to odbyły się 2 dni później. I do tego była z Kubulkiem (i z mężem :) ).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 09:07

Ilona, Libra, magdzia26, aisa, a-koczek, Rucia, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola super że już wrocilas ????!!!!!! :-):-):-):-) opalona wypoczeta

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Spotkanko tylko godzinne (22:30 - 23:00)

Oj to szkoda. Baj de łej, śmiesznie, że, w Toruniu godzina trwa 30 minut, tym bardziej musiała się spieszyć z tymi chrzcinami.

magdzia26, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola super że już wrocilas ????!!!!!! :-):-):-):-) opalona wypoczeta

A jaaaak!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Oj to szkoda. Baj de łej, śmiesznie, że, w Toruniu godzina trwa 30 minut, tym bardziej musiała się spieszyć z tymi chrzcinami.
    Lyteróweczka już poprawiona...

Libra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Lyteróweczka już poprawiona...

I mój post stracił sens. Dzięęęęęęęęęęęęęęęęęki ej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Miałam na myśli to, że moje przeżycia nie powodowały palpitacji serca. Nie narzekam na brak przygód ale na skoki z 6 metrów bym się nie zdecydowała...
    na nurkowanie też trzeba mieć wielką odwagę:* na 6 m to pewnie nurkowalas na butli?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    na nurkowanie też trzeba mieć wielką odwagę:* na 6 m to pewnie nurkowalas na butli?

Tak, butla, skafander, pianka, pełen osprzęt. W pakiecie z przystojnym nurkiem, który mnie cały czas asekurował :)

A nazajutrz moje HSG znowu dało o sobie znać i zwijałam się z bólu - różnica ciśnień musiała narozrabiać.

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Magdzia.

Boszsz dziołchy, nie wynudziłam się, świetnie się bawiłam. Chodziło mi o to, że jestem cykor i nie zdecydowałabym się na rozrywki w których gustuje Libra - już ponton (ze względu na moją chorobę morską) jest dla mnie ekstremalny. a co dopiero skoki!
    Olcia, uwierz mi... sam skok nie był straszny... dla mnie najcięższe było wypłynąć na brzeg... nurt rzeki był (jak dla mnie) dosyć silny i nie źle trzeba było machać lapkami i kuciapkami, by dopłynąć do brzegu... byłam tak zmachana, że na brzeg wychodziłam na "czworaka"... pewnie bym jeszcze z raz skoczyła, ale bałam się, że nie starczy mi sił... i mogłoby mnie znieść na przeciwległy brzeg... albo co gorsza obtłukłabym dupsko na pobliskich kaskadach...

a nurkowania i tak bardzo zazdroszczę... gdybym miała nurkować z butlą, to bym się odważyła... ale my mieliśmy możliwość pływać w masce... z żółwiami... ale wpierw muszę kupić zestaw i poćwiczyć, by podczas takiego nurkowania delektować się widokami a nie stresować nieumiejętności pływania w masce z rurką

Fedra, Ilona, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Spero, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Tak, butla, skafander, pianka, pełen osprzęt. W pakiecie z przystojnym nurkiem, który mnie cały czas asekurował :)

A nazajutrz moje HSG znowu dało o sobie znać i zwijałam się z bólu - różnica ciśnień musiała narozrabiać.
    uuuu.... niedobrze:/ ale warto było?

‹‹ 4153 4154 4155 4156 4157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ