X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    W sensie miałaś go tydzień?

Tak :( I zdążyłam Go strasznie pokochać, ale nie mogłam Go zatrzymać, więc znalazłam mu nowy domek, a był malutki 4-5 miesięcy, a taki kochany !!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou helou wszystkim z rańca :)

Ja dziś trochę niewyspana, bo poszłam spać o 1:30 - ostatnio nawet specjalnie chodzę spać tak późno, żeby mniej męczyć się z moim bębzonem w nocy.

No hej Alexandro! Forumowe straty już nadrobione???

Rucia, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Tak :( I zdążyłam Go strasznie pokochać, ale nie mogłam Go zatrzymać, więc znalazłam mu nowy domek, a był malutki 4-5 miesięcy, a taki kochany !!

Kiedy wreszcie dotrze do Ciebie, że słowa "kot" i "kochany" nie mogą występować w jednym zdaniu?

Effcia28, a-koczek, Fedra, Shagga_80, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

• fler Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja jeszcze raz dziękuje za wczorajsze wsparcie.

Po wczorajszym przepłakanym wieczorze dziś na teście pojawiła się II słabo widoczna kreska. Niestety dziś nie dam rady iść na bete bo muszę biec do pracy, ale jak jutro się na teście pojawi II kreseczka to biegnę do szpitala.

mam nadzieje że się udało...

Rucia, sylwia1985, mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, Effcia28, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kiedy wreszcie dotrze do Ciebie, że słowa "kot" i "kochany" nie mogą występować w jednym zdaniu?

Nie znasz się :(

AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Witka Małysz. A gdzieżby, nie sądzę, żebym nadrobiła w tym tygodniu.

Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie znasz się :(

No dobra, tak tylko się droczę, bo tęskniłam <3

Niech Ci będzie, zatrzymaj sobie ten awatar.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sama zobacz jaki On piękny! <3
    Też tęskniłam <3 :P

g9q7.jpg

sylwia1985, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, AGA 30, Spero, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libruś, bardzo polecam nurkowanie, a Egipt to najlepsze miejsce na świecie jeśli o to chodzi.

Fotki na pewno powklejam, ale nie obiecuję że zrobię to szybko. Staram się nadrabiać, pewnie coś pisałaś o swoich wakacjach, ale może dasz się namówić na małe streszczenia specjalnie dla mnie? Jak było? Wypoczęliście?
    Też słyszałam, że najfajniejsze widoki do nurkowania są w Egipcie i Australii... Egipt jest najbardziej prawdopodobny... Australia to już jak nas rodzinka zaprosi, a mimo to i tak byłoby to bardzo kosztowne;)

u nas po urlopie też super... pogoda, klimat, widoki:) zwiedziliśmy Kapadocję, Pamukkale - widoki zajebiste:D mieliśmy rafting - płynęliśmy pontonem po rwącej górskiej rzece, do której skakałam z 5,5m... z brzegu nie wyglądało to strasznie... ale jak się weszło na platformę to te 5,5m plus moje 1,67m - no widok z góry na buzującą wodę zrobił na mnie wrażenie i przez chwilę myślałam, że chyba mi rozum odjęło:Dhahaha ale skoczyłam
    ogólnie niezla ze mnie sierota i z wakacji wróciłam ze skręconą nogą, miałam liczne sińce, zadrapania, płukanie ucha (po skoku do wody zrobił mi się korek i przygłuchłam)hahaha

a Ty miała ś jakieś "przygody"? co tam pod wodą ujrzałaś? bardzo jestem ciekawa:)

Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fler wrote:

Po wczorajszym przepłakanym wieczorze dziś na teście pojawiła się II słabo widoczna kreska. Niestety dziś nie dam rady iść na bete bo muszę biec do pracy, ale jak jutro się na teście pojawi II kreseczka to biegnę do szpitala.

Gratuluję i oby to było to :)

fler, magdzia26, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Helou helou wszystkim z rańca :)

Ja dziś trochę niewyspana, bo poszłam spać o 1:30 - ostatnio nawet specjalnie chodzę spać tak późno, żeby mniej męczyć się z moim bębzonem w nocy.

Piękne zdjęcia z Torunia! Aż nabrałam chęci tam jechać... czy ten festiwal odbywa się co roku?

mauysia, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fler wrote:

To trzymamy kciuki!!! żeby to było właśnie TO!

fler, magdzia26, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu i Shagguś, życzę by porody rozpoczęły się w takim momencie w jakim będziecie sobie życzyły. A i tak pewnie dzieciaczki same sobie wybiorą moment.. Lekkich porodów życze :)

Ruciu, zrób tfu tfu, dziś z rana poczułam smażone buraczki z wczorajszego obiadu, nie było daleko od bełta... Wcale na to nie czekam..
    Kiciuś Tadziuś jest słodki!

mauysia, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Ruciu, zrób tfu tfu

Tfu tfu tfu tfuuu ;)

aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

a Ty miała ś jakieś "przygody"? co tam pod wodą ujrzałaś? bardzo jestem ciekawa:)

Nie takie ekstremalne :) Jechałam quadem po pustyni, karmiłam słonia, pocałowała mnie foka (mam zdjęcie na dowód), jechałam na wielbłądzie, dotykałam krokodyla, a kiedy nurkowałam na 6 metrach jakieś 30 rybek jadło mi z ręki banana :D

Współczuję obrażeń i skręconej kostki - ja skręciłam 5 lat temu i do dziś odczuwam konsekwencje.

Ale przede wszystkim - zazdroszczę emocji!

magdzia26, Libra, aisa, aisa, Rucia, Ilona, zbikowa, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Piękne zdjęcia z Torunia! Aż nabrałam chęci tam jechać... czy ten festiwal odbywa się co roku?
    TAK :) Jest co roku.
    Zakochaliśmy się w tym mieście - a konkretnie w jego starówce - rok temu. Dodatkowo przypadkiem się wtedy natknęliśmy na ten festiwal Skyway i od razu było wiadomo, że w tym roku też przyjedziemy :)

magdzia26, Libra, Ilona, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie takie ekstremalne :) Jechałam quadem po pustyni, karmiłam słonia, pocałowała mnie foka (mam zdjęcie na dowód), jechałam na wielbłądzie, dotykałam krokodyla, a kiedy nurkowałam na 6 metrach jakieś 30 rybek jadło mi z ręki banana :D

Ale nudy. No rzeczywiście moja wczorajsza eskapada po Lidlu była bardziej emocjonująca...

magdzia26, Rucia, Libra, Ilona, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Współczuję obrażeń i skręconej kostki - ja skręciłam 5 lat temu i do dziś odczuwam konsekwencje.

Ale przede wszystkim - zazdroszczę emocji!
    No Ty też się nie nudziłaś;) Zazdroszczę nurkowania! I narobiłaś mi na nie wielkich chęci:) na pewno kiedyś tego spróbuję!hehehe

aisa, Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale nudy. No rzeczywiście moja wczorajsza eskapada po Lidlu była bardziej emocjonująca...

Miałam na myśli to, że moje przeżycia nie powodowały palpitacji serca. Nie narzekam na brak przygód ale na skoki z 6 metrów bym się nie zdecydowała...

aisa, Ilona, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    aiska <3
    widzę że Ola wróciła i już mi było cięzko nadrobić :P
    ale widzę że strasznie się wynudziła na tych wakacjach a mówiłam
    "Ola nie jedź zostań z nami na farum posiedź" to nie słuchała ...
    ja też byłam na grzybkach w sobotę :) i nawet parę znalazłam pogoda była superowa słoneczko cieplutko ...ahhh jak ja uwielbiam takie spacerowanie po lesie...
    ale poza tym cały weekend boli mnie brzuch jak na @ i temp szaleje raz rośnie raz spada i jakieś dziwne plamienia brązowe :/ a @ niby dopiero za tydzień powinna być...ja juz nie ogarniam tego wszystkiego

mauysia, Libra, aisa, Rucia, Ilona, Fedra, kopciuszek126, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4152 4153 4154 4155 4156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ