plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Helou helou wszystkim z rańca
Ja dziś trochę niewyspana, bo poszłam spać o 1:30 - ostatnio nawet specjalnie chodzę spać tak późno, żeby mniej męczyć się z moim bębzonem w nocy.
No hej Alexandro! Forumowe straty już nadrobione???Rucia, aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Tak
I zdążyłam Go strasznie pokochać, ale nie mogłam Go zatrzymać, więc znalazłam mu nowy domek, a był malutki 4-5 miesięcy, a taki kochany !!
Kiedy wreszcie dotrze do Ciebie, że słowa "kot" i "kochany" nie mogą występować w jednym zdaniu?Effcia28, a-koczek, Fedra, Shagga_80, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaja jeszcze raz dziękuje za wczorajsze wsparcie.
Po wczorajszym przepłakanym wieczorze dziś na teście pojawiła się II słabo widoczna kreska. Niestety dziś nie dam rady iść na bete bo muszę biec do pracy, ale jak jutro się na teście pojawi II kreseczka to biegnę do szpitala.
mam nadzieje że się udało...Rucia, sylwia1985, mauysia, Libra, magdzia26, Ilona, Effcia28, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libruś, bardzo polecam nurkowanie, a Egipt to najlepsze miejsce na świecie jeśli o to chodzi.
Fotki na pewno powklejam, ale nie obiecuję że zrobię to szybko. Staram się nadrabiać, pewnie coś pisałaś o swoich wakacjach, ale może dasz się namówić na małe streszczenia specjalnie dla mnie? Jak było? Wypoczęliście?
u nas po urlopie też super... pogoda, klimat, widoki:) zwiedziliśmy Kapadocję, Pamukkale - widoki zajebiste:D mieliśmy rafting - płynęliśmy pontonem po rwącej górskiej rzece, do której skakałam z 5,5m... z brzegu nie wyglądało to strasznie... ale jak się weszło na platformę to te 5,5m plus moje 1,67m - no widok z góry na buzującą wodę zrobił na mnie wrażenie i przez chwilę myślałam, że chyba mi rozum odjęło:Dhahaha ale skoczyłam
ogólnie niezla ze mnie sierota i z wakacji wróciłam ze skręconą nogą, miałam liczne sińce, zadrapania, płukanie ucha (po skoku do wody zrobił mi się korek i przygłuchłam)hahaha
a Ty miała ś jakieś "przygody"? co tam pod wodą ujrzałaś? bardzo jestem ciekawa:)Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
fler wrote:Kaja jeszcze raz dziękuje za wczorajsze wsparcie.
Po wczorajszym przepłakanym wieczorze dziś na teście pojawiła się II słabo widoczna kreska. Niestety dziś nie dam rady iść na bete bo muszę biec do pracy, ale jak jutro się na teście pojawi II kreseczka to biegnę do szpitala.
mam nadzieje że się udało...fler, magdzia26, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Helou helou wszystkim z rańca
Ja dziś trochę niewyspana, bo poszłam spać o 1:30 - ostatnio nawet specjalnie chodzę spać tak późno, żeby mniej męczyć się z moim bębzonem w nocy.
No hej Alexandro! Forumowe straty już nadrobione???mauysia, magdzia26, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfler wrote:Kaja jeszcze raz dziękuje za wczorajsze wsparcie.
mam nadzieje że się udało...fler, magdzia26, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mauysiu i Shagguś, życzę by porody rozpoczęły się w takim momencie w jakim będziecie sobie życzyły. A i tak pewnie dzieciaczki same sobie wybiorą moment.. Lekkich porodów życze
Ruciu, zrób tfu tfu, dziś z rana poczułam smażone buraczki z wczorajszego obiadu, nie było daleko od bełta... Wcale na to nie czekam..
Kiciuś Tadziuś jest słodki!mauysia, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:
a Ty miała ś jakieś "przygody"? co tam pod wodą ujrzałaś? bardzo jestem ciekawa:)
Nie takie ekstremalneJechałam quadem po pustyni, karmiłam słonia, pocałowała mnie foka (mam zdjęcie na dowód), jechałam na wielbłądzie, dotykałam krokodyla, a kiedy nurkowałam na 6 metrach jakieś 30 rybek jadło mi z ręki banana
Współczuję obrażeń i skręconej kostki - ja skręciłam 5 lat temu i do dziś odczuwam konsekwencje.
Ale przede wszystkim - zazdroszczę emocji!magdzia26, Libra, aisa, aisa, Rucia, Ilona, zbikowa, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Piękne zdjęcia z Torunia! Aż nabrałam chęci tam jechać... czy ten festiwal odbywa się co roku?
Jest co roku.
Zakochaliśmy się w tym mieście - a konkretnie w jego starówce - rok temu. Dodatkowo przypadkiem się wtedy natknęliśmy na ten festiwal Skyway i od razu było wiadomo, że w tym roku też przyjedziemymagdzia26, Libra, Ilona, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nie takie ekstremalne
Jechałam quadem po pustyni, karmiłam słonia, pocałowała mnie foka (mam zdjęcie na dowód), jechałam na wielbłądzie, dotykałam krokodyla, a kiedy nurkowałam na 6 metrach jakieś 30 rybek jadło mi z ręki banana
Ale nudy. No rzeczywiście moja wczorajsza eskapada po Lidlu była bardziej emocjonująca...
magdzia26, Rucia, Libra, Ilona, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Nie takie ekstremalne
Jechałam quadem po pustyni, karmiłam słonia, pocałowała mnie foka (mam zdjęcie na dowód), jechałam na wielbłądzie, dotykałam krokodyla, a kiedy nurkowałam na 6 metrach jakieś 30 rybek jadło mi z ręki banana
Współczuję obrażeń i skręconej kostki - ja skręciłam 5 lat temu i do dziś odczuwam konsekwencje.
Ale przede wszystkim - zazdroszczę emocji!Zazdroszczę nurkowania! I narobiłaś mi na nie wielkich chęci:) na pewno kiedyś tego spróbuję!hehehe
aisa, Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ale nudy. No rzeczywiście moja wczorajsza eskapada po Lidlu była bardziej emocjonująca...
Miałam na myśli to, że moje przeżycia nie powodowały palpitacji serca. Nie narzekam na brak przygód ale na skoki z 6 metrów bym się nie zdecydowała...aisa, Ilona, a-koczek, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
aiska
widzę że Ola wróciła i już mi było cięzko nadrobić
ale widzę że strasznie się wynudziła na tych wakacjach a mówiłam
"Ola nie jedź zostań z nami na farum posiedź" to nie słuchała ...
ja też byłam na grzybkach w sobotęi nawet parę znalazłam pogoda była superowa słoneczko cieplutko ...ahhh jak ja uwielbiam takie spacerowanie po lesie...
ale poza tym cały weekend boli mnie brzuch jak na @ i temp szaleje raz rośnie raz spada i jakieś dziwne plamienia brązowea @ niby dopiero za tydzień powinna być...ja juz nie ogarniam tego wszystkiego
mauysia, Libra, aisa, Rucia, Ilona, Fedra, kopciuszek126, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość