plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fler cześć pisz aby ci się na duszy lepiej zrobiło kochana takich tekstów to ja też miałam i to takie że mnie by się nie śniło mówić nam pozostało się uśmiechnąć i wysłuchać ja tak robię po dziś dzień a co niektóre osoby nie wiedzą że ja w ciąży to się usmiecham i kiwam głową .....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Libruś
Wakacje cudne. I co tam szklane dno - poszłam nurkować!! I powiem, że pod wodą jest więcej do zwiedzania niż nad niąLibra, Rucia, aisa, mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hej Libruś
Wakacje cudne. I co tam szklane dno - poszłam nurkować!! I powiem, że pod wodą jest więcej do zwiedzania niż nad nią
Czyli polecasz nurkowanie? to super, piszę sięjak w przyszłym roku w ciąży nie będę to zamiast do Chorwacji być może ruszymy na Egipt... i tam pozwiedzam trochę niezbadane przeze mnie podwodne rojony
Podzielisz się jakimiś fotkami? hmmm???
a tak w ogóle witajcie dziołchy;P
PS. Aga udanego grzybobrania! u nas grzybów mało... m mówi, że pewnie to przez pełnie księżyca... za widno w nocy a grzybki lubią rosnąć po ciemku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 07:29
Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Libruś, bardzo polecam nurkowanie, a Egipt to najlepsze miejsce na świecie jeśli o to chodzi.
Fotki na pewno powklejam, ale nie obiecuję że zrobię to szybko. Staram się nadrabiać, pewnie coś pisałaś o swoich wakacjach, ale może dasz się namówić na małe streszczenia specjalnie dla mnie? Jak było? Wypoczęliście?magdzia26, Ilona, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagguś, Mayuśka - dmyślam się jak już Wam cieżko
Ciaże juz donoszone, więc nie pozostaje nic innego jak tylko rodzić
I będziemy miały dwóch małych chłopaczków
Aisko - ciesze się, że na razie nie dopadły cię żadne dolegliwościMoże będziesz tą szczęściarą, którą ominą te wszystkie nieprzyjemności
Aga - idź w cholere z tymi grzybamiOstatnio rodzina pojechała w okolice Łomży, nazbierali tyle grzybów, że ledwo wpakowali się z powrotem do samochodu
Wszystkim życzę pozytywnego poniedziałkuaisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziewuszki u mnie dzis wszystko sie wyjasni czy pekl ten pecherzyk czy nie- mam stresa
Ola no to odpoczelas to teraz do dziela
Aga sama bym poszla na grzybki bo nie bylam bardzo dawno- a potem sosik z ziemniaczkami mniam mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 08:08
mauysia, Rucia, Ola_czeka, aisa, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Shagga_80, AGA 30, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość