Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fler cześć pisz aby ci się na duszy lepiej zrobiło kochana takich tekstów to ja też miałam i to takie że mnie by się nie śniło mówić nam pozostało się uśmiechnąć i wysłuchać ja tak robię po dziś dzień a co niektóre osoby nie wiedzą że ja w ciąży to się usmiecham i kiwam głową .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• fler Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kaja

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawać spiochy ....

aisa, mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I don 't like mandays

nick nieaktualny, magdzia26, Ilona, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki :-)
    Wstawac bo grzybki czekają w lesie:-)

No to i żegnam się o razu :-)

Miłego dzionka wam życzę :-)

Buzki :-)

nick nieaktualny, aisa, mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bejbisie!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, mauysia, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja gratulejszyn! <3

magdzia26, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł Olcia:) opowiadja jak minął Ci urlop? Wypoczęta? Widziałaś syreny albo inne wodne stworzenia przez szklane dno statku?

aisa, magdzia26, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Libruś :)

Wakacje cudne. I co tam szklane dno - poszłam nurkować!! I powiem, że pod wodą jest więcej do zwiedzania niż nad nią :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wgl tylko 107 stron napisałyście?

Ilona, Fedra, nick nieaktualny, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Libruś :)

Wakacje cudne. I co tam szklane dno - poszłam nurkować!! I powiem, że pod wodą jest więcej do zwiedzania niż nad nią :)

Czyli polecasz nurkowanie? to super, piszę się:D jak w przyszłym roku w ciąży nie będę to zamiast do Chorwacji być może ruszymy na Egipt... i tam pozwiedzam trochę niezbadane przeze mnie podwodne rojony

Podzielisz się jakimiś fotkami? hmmm???

a tak w ogóle witajcie dziołchy;P

PS. Aga udanego grzybobrania! u nas grzybów mało... m mówi, że pewnie to przez pełnie księżyca... za widno w nocy a grzybki lubią rosnąć po ciemku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 07:29

Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś, bardzo polecam nurkowanie, a Egipt to najlepsze miejsce na świecie jeśli o to chodzi.

Fotki na pewno powklejam, ale nie obiecuję że zrobię to szybko. Staram się nadrabiać, pewnie coś pisałaś o swoich wakacjach, ale może dasz się namówić na małe streszczenia specjalnie dla mnie? Jak było? Wypoczęliście?

magdzia26, Ilona, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje :)

Olu witamy! Szampan się leje :D

aisa, mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ruteczko!

A teraz zmień awatar.

magdzia26, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Witaj Olu po urlopie :)

mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, Mayuśka - dmyślam się jak już Wam cieżko :( Ciaże juz donoszone, więc nie pozostaje nic innego jak tylko rodzić :) I będziemy miały dwóch małych chłopaczków 8)

Aisko - ciesze się, że na razie nie dopadły cię żadne dolegliwości :) Może będziesz tą szczęściarą, którą ominą te wszystkie nieprzyjemności ;)

Aga - idź w cholere z tymi grzybami :( Ostatnio rodzina pojechała w okolice Łomży, nazbierali tyle grzybów, że ledwo wpakowali się z powrotem do samochodu :(

Wszystkim życzę pozytywnego poniedziałku :)

aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, kopciuszek126, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aisko <3

Gratuluję Ci ciąży!

aisa, magdzia26, Ilona, a-koczek, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Witaj Ruteczko!

A teraz zmień awatar.

Nie mogę :( To jest Tadzik, którego znalazłam 13-ego w piątek, i którego oddałam 20-ego w piątek, i strasznie rozpaczam :(

nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie mogę :( To jest Tadzik, którego znalazłam 13-ego w piątek, i którego oddałam 20-ego w piątek, i strasznie rozpaczam :(

W sensie miałaś go tydzień?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewuszki u mnie dzis wszystko sie wyjasni czy pekl ten pecherzyk czy nie- mam stresa

Ola no to odpoczelas to teraz do dziela :)

Aga sama bym poszla na grzybki bo nie bylam bardzo dawno- a potem sosik z ziemniaczkami mniam mniam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 08:08

mauysia, nick nieaktualny, Ola_czeka, aisa, magdzia26, Ilona, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 4151 4152 4153 4154 4155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ