X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Dziś mam trochę czasu więc nadrobię i strzele dłuższego posta..
    Dziś odczuwam jakieś bóle brzucha, luknęłam, że byłby to chyba termin kolejnej małpy więc pewnie dlatego pobolewa. Mam rosół z wczoraj więc mogę trochę poleniuchować.
    Miłej soboty wszystkim życzę!!!

Agafia, Spero, Fedra, Kaja, Rucia, Ilona, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja juz w domku - streszcze szybko bo czekam na powrot G. Monitoring wykazal ze duzy pecherzyk ze ma 28mm i jak do poniedzialku nie peknie to wywolujemy miesiaczke ale mam nadzieje ze jajeczko czekalo na mojego Zolnierza :)
    a-koczek jest to wirus HPV :(

Jeśli to ten wirus to ja bym zarzuciła starania na razie do momentu potwierdzenia diagnozy i określenia który to rodzaj...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia, pomarudzi troszkę, ale na bank wie, że widok zadowolonej pięknej żony jest wart wszystkich pieniędzy świata :)

Cześć Aisko :* Odpoczywaj, odpoczywaj. Coś Cię ostatnio nie było. nie przepracowujesz się za bardzo?

aisa, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    http://torun.gazeta.pl/torun/1,48723,14641344,Test_za_kase_i______Kochanie__jestem_w_ciazy__Cieszysz.html#MT

aż mi kopara opadła. i cycki.

a matko brak słów...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięn Dobry i Dowidzenia biore się za porządki bo dzisiaj mam gości więc trzeba się ogarnąć do poniedziałku Kobitki :*

duzo słonka i zdrówka Wam zyczę :*

Libra, Blondi22, Ilona, Kaja, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedru ja go tez mam od ponad roku wiem ze go mam a tak naprawde to od dziecinstwa. Powiem szczerze ze to taki wirus ktorego juz sie nie pozbedziesz dlatego ja wymrozi sobie jego skutki w macicy to juz niema pzreciwskazan do starania a jak stwierdz ze woli teraz sie staraac a pozniej wymrozic to tez nie jest tragedia. jedyni edobra kontrola tego co sie dzieje i mozna zyc normalnie ale jak cos to na priv jej napisze co i jak bo naprawde kase mozna stracic niemałą i nie bedzie zadnego efektu
    Fedra wrote:
    Jeśli to ten wirus to ja bym zarzuciła starania na razie do momentu potwierdzenia diagnozy i określenia który to rodzaj...

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i pa Fedra :)
    mam trochę muffinek bananowo-czekoladowo-otrębowych jakbyś chciała gości poczęstować. Nas też dziś znajomi nawiedzają, ale mam dużo więc mogę się podzielić :)

ysr0.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Rucia, a-koczek, Libra, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia, magdzia26, magdzia26, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:

Cześć Aisko :* Odpoczywaj, odpoczywaj. Coś Cię ostatnio nie było. nie przepracowujesz się za bardzo?

Umysłowo się przepracowuje, fizycznie raczej nie. Kurs rozkręcił się na dobre, jest dużo roboty. Po 17 jestem w domu, jem i robię to co trzeba, a że prawie zawsze wiąże się to z pracą na kompie to potem oczy mnie bolą i idę spać.
    Pochwalę się jeszcze, że w środę miałam rozmowę w sprawie praktyk. Na razie niewiele wiadomo, oczywiście dam znać jak będą nowe informacje.

Ps. Mufinkę bym dziabnęła ;) Możesz podrzucić :)

Spero, Kaja, Libra, Ilona, Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

Ps. Mufinkę bym dziabnęła ;) Możesz podrzucić :)

Jasne! Przecież nie odmówię ciężarnej :P

A co do pracy umysłowej i na komputerze to wiem coś o tym. komputer to w ogóle masakra. wieczorem to tylko chwilę mogę bo potem oczy mnie pieką, a i tak już okulary noszę ;/

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    http://torun.gazeta.pl/torun/1,48723,14641344,Test_za_kase_i______Kochanie__jestem_w_ciazy__Cieszysz.html#MT

aż mi kopara opadła. i cycki.
    o maaatkooo... W życiu bym nie wpadła na taki pomysł... Myślałam,ze coś takiego zdarza tylko w kiepskiej jakości wenezuelskich telenowelach... Jestem w szoku! I stwierdzam, ze juz pod każdym względem świat schodzi na psy...

Shagga_80, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Cześć Kochane ... dziś idę na wesele jestem świadkową mam gorączke , katar .... masakra panna młoda to samo i do tego zapalenie spojówek co za cholerny wirus . Mało tego wczoraj okazało się że sukienka którą miałam kupioną nie nadaje się ze względu na pogodę ... godzin 19 a ja z moim M jechaliśmy po nową sukienkę ... ciekawe co się jeszcze wydarzy .A co tam u Was kochane mam teraz chwilkę bo na 11 mam fryzjera spać coś nie mogę to zabieram się za czytanie . Całuje was i ściskam cieplutko
    czasem jak tak nie kleją się przygotowania, to potem jest super impreza.. Takiej Ci wlasnie super imprezy życzę, byście obie z panna młodą zapomniały o wszelkich dolegliwościach

aisa, Spero, Blondi22, Ilona, magdzia26, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i miłego weekendu :)

Libra, Blondi22, Ilona, Kaja, aisa, Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ja zmykam. jedziemy biurko zamówić do pokoju (mam nadzieję, ze się w koncu uda) a później goście :D

Zajrzę w poniedziałek pewnie.
    Miłego weekendu dużo słoneczka i odpoczynku :*

Libra, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje. Miłego weekendu.

Spero - muffinki muszą być pyszne :)
    Agafia - udanej imprezy!
    Żbiku - ręce mi opadły po tym artykule.

Uciekam.

Ps. Kociek poszedł do nowego domu. Dawno się tak nie spłakałam...

Agafia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miełego weekendu;)

ja nie zagladam bo maly ma zapalenie krtani wiec sie nim zajmuje
    a mnei jeszcze dzis z lewej strony troche pobolewa ale pewnie brzuszek rosnie i dlatego a okna dzis chce umyc bo ladna pogoda wiec trzeba odpoczac i cos porobic

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki- moj G pojechal na pogotowie bo cos go zebro boli od paru dni i biedak spac nie moze. Oczywiscie bylo wczoraj serduchowanie a dzis mnie okropnie bola jajniki...
    Dzieki dziewuszki ze mnie wspieracie

milego dnia

a-koczek dokladnie to wirus LSIL HPV/CIN1
    rozpoznanie: dysplazja szyjki macicy
    wynik badania PCR : dodatni HPV typ 58

czekam na wiadomosc od Ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 11:19

Shagga_80, Libra, Blondi22, aisa, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :)
    My od wczoraj w domku...a od rana zabrałam się do roboty, lekko przeprałam nowe ciuszki i poszewkę na fasolkę, zjedliśmy śniadanie a teraz siadłam na chwilę do Was :)

Wczoraj jak wiecie mieliśmy super miłe spotkanko z Librą :) Bardzo się cieszę,że udało sie jeszcze przed rozpakowaniem...a oczywiście jak będzie nas 4-ro to też zapraszamy :)

Sylwia, polubiłam posta za wczorajsze serduszkowania :) Trzymam mocno kciuki,żeby udało się zafasolkować!

Blondi22, aisa, zbikowa, Kfjatus, Libra, a-koczek, mauysia, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam, życzę miłego dnia :*

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w necie pisze ze nie ma przeciwskazan do zachodzenia w ciaze jak sie ma wirus HPV . Pytal sie mnie gin (ten od cytologi) czy bylo wspolzycie a ja ze bylo a on powiedzial ze jak bede w ciazy to pobierzemy wycinek po porodzie....

zobaczymy jak wyjdzie cytologia u tego co chodze bo mi ostatnio pobieral - w pn sie zapytam moze juz wynik bedzie no i zobaczymy czy pecherzyk pekl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 11:38

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek laseczki:-)
    Miłego weekendu wam życzę :-)
    Słoneczka i ciepełka :-)
    Buziolki ;-)

aisa, Libra, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4149 4150 4151 4152 4153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ