plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Dziś mam trochę czasu więc nadrobię i strzele dłuższego posta..
Dziś odczuwam jakieś bóle brzucha, luknęłam, że byłby to chyba termin kolejnej małpy więc pewnie dlatego pobolewa. Mam rosół z wczoraj więc mogę trochę poleniuchować.
Miłej soboty wszystkim życzę!!!Agafia, Spero, Fedra, Kaja, Rucia, Ilona, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja juz w domku - streszcze szybko bo czekam na powrot G. Monitoring wykazal ze duzy pecherzyk ze ma 28mm i jak do poniedzialku nie peknie to wywolujemy miesiaczke ale mam nadzieje ze jajeczko czekalo na mojego Zolnierza
a-koczek jest to wirus HPV
Jeśli to ten wirus to ja bym zarzuciła starania na razie do momentu potwierdzenia diagnozy i określenia który to rodzaj...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAgafia, pomarudzi troszkę, ale na bank wie, że widok zadowolonej pięknej żony jest wart wszystkich pieniędzy świata
Cześć Aisko :* Odpoczywaj, odpoczywaj. Coś Cię ostatnio nie było. nie przepracowujesz się za bardzo?
aisa, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość
-
Dzięn Dobry i Dowidzenia biore się za porządki bo dzisiaj mam gości więc trzeba się ogarnąć do poniedziałku Kobitki :*
duzo słonka i zdrówka Wam zyczę :*Libra, Blondi22, Ilona, Kaja, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedru ja go tez mam od ponad roku wiem ze go mam a tak naprawde to od dziecinstwa. Powiem szczerze ze to taki wirus ktorego juz sie nie pozbedziesz dlatego ja wymrozi sobie jego skutki w macicy to juz niema pzreciwskazan do starania a jak stwierdz ze woli teraz sie staraac a pozniej wymrozic to tez nie jest tragedia. jedyni edobra kontrola tego co sie dzieje i mozna zyc normalnie ale jak cos to na priv jej napisze co i jak bo naprawde kase mozna stracic niemałą i nie bedzie zadnego efektuFedra wrote:Jeśli to ten wirus to ja bym zarzuciła starania na razie do momentu potwierdzenia diagnozy i określenia który to rodzaj...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć i pa Fedra
mam trochę muffinek bananowo-czekoladowo-otrębowych jakbyś chciała gości poczęstować. Nas też dziś znajomi nawiedzają, ale mam dużo więc mogę się podzielić
Uploaded with ImageShack.usRucia, a-koczek, Libra, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia, magdzia26, magdzia26, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:
Cześć Aisko :* Odpoczywaj, odpoczywaj. Coś Cię ostatnio nie było. nie przepracowujesz się za bardzo?
Umysłowo się przepracowuje, fizycznie raczej nie. Kurs rozkręcił się na dobre, jest dużo roboty. Po 17 jestem w domu, jem i robię to co trzeba, a że prawie zawsze wiąże się to z pracą na kompie to potem oczy mnie bolą i idę spać.
Pochwalę się jeszcze, że w środę miałam rozmowę w sprawie praktyk. Na razie niewiele wiadomo, oczywiście dam znać jak będą nowe informacje.
Ps. Mufinkę bym dziabnęłaMożesz podrzucić
Spero, Kaja, Libra, Ilona, Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:
Ps. Mufinkę bym dziabnęłaMożesz podrzucić
Jasne! Przecież nie odmówię ciężarnej
A co do pracy umysłowej i na komputerze to wiem coś o tym. komputer to w ogóle masakra. wieczorem to tylko chwilę mogę bo potem oczy mnie pieką, a i tak już okulary noszę ;/magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:http://torun.gazeta.pl/torun/1,48723,14641344,Test_za_kase_i______Kochanie__jestem_w_ciazy__Cieszysz.html#MT
aż mi kopara opadła. i cycki.Shagga_80, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Cześć Kochane ... dziś idę na wesele jestem świadkową mam gorączke , katar .... masakra panna młoda to samo i do tego zapalenie spojówek co za cholerny wirus . Mało tego wczoraj okazało się że sukienka którą miałam kupioną nie nadaje się ze względu na pogodę ... godzin 19 a ja z moim M jechaliśmy po nową sukienkę ... ciekawe co się jeszcze wydarzy .A co tam u Was kochane mam teraz chwilkę bo na 11 mam fryzjera spać coś nie mogę to zabieram się za czytanie . Całuje was i ściskam cieplutko
aisa, Spero, Blondi22, Ilona, magdzia26, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewuszki- moj G pojechal na pogotowie bo cos go zebro boli od paru dni i biedak spac nie moze. Oczywiscie bylo wczoraj serduchowanie a dzis mnie okropnie bola jajniki...
Dzieki dziewuszki ze mnie wspieracie
milego dnia
a-koczek dokladnie to wirus LSIL HPV/CIN1
rozpoznanie: dysplazja szyjki macicy
wynik badania PCR : dodatni HPV typ 58
czekam na wiadomosc od Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 11:19
Shagga_80, Libra, Blondi22, aisa, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby
My od wczoraj w domku...a od rana zabrałam się do roboty, lekko przeprałam nowe ciuszki i poszewkę na fasolkę, zjedliśmy śniadanie a teraz siadłam na chwilę do Was
Wczoraj jak wiecie mieliśmy super miłe spotkanko z LibrąBardzo się cieszę,że udało sie jeszcze przed rozpakowaniem...a oczywiście jak będzie nas 4-ro to też zapraszamy
Sylwia, polubiłam posta za wczorajsze serduszkowaniaTrzymam mocno kciuki,żeby udało się zafasolkować!
Blondi22, aisa, zbikowa, Kfjatus, Libra, a-koczek, mauysia, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w necie pisze ze nie ma przeciwskazan do zachodzenia w ciaze jak sie ma wirus HPV . Pytal sie mnie gin (ten od cytologi) czy bylo wspolzycie a ja ze bylo a on powiedzial ze jak bede w ciazy to pobierzemy wycinek po porodzie....
zobaczymy jak wyjdzie cytologia u tego co chodze bo mi ostatnio pobieral - w pn sie zapytam moze juz wynik bedzie no i zobaczymy czy pecherzyk peklWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 11:38
-
nick nieaktualny