SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Dziś mam trochę czasu więc nadrobię i strzele dłuższego posta..
    Dziś odczuwam jakieś bóle brzucha, luknęłam, że byłby to chyba termin kolejnej małpy więc pewnie dlatego pobolewa. Mam rosół z wczoraj więc mogę trochę poleniuchować.
    Miłej soboty wszystkim życzę!!!

Agafia, Spero, Fedra, Kaja, Rucia, Ilona, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja juz w domku - streszcze szybko bo czekam na powrot G. Monitoring wykazal ze duzy pecherzyk ze ma 28mm i jak do poniedzialku nie peknie to wywolujemy miesiaczke ale mam nadzieje ze jajeczko czekalo na mojego Zolnierza :)
    a-koczek jest to wirus HPV :(

Jeśli to ten wirus to ja bym zarzuciła starania na razie do momentu potwierdzenia diagnozy i określenia który to rodzaj...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia, pomarudzi troszkę, ale na bank wie, że widok zadowolonej pięknej żony jest wart wszystkich pieniędzy świata :)

Cześć Aisko :* Odpoczywaj, odpoczywaj. Coś Cię ostatnio nie było. nie przepracowujesz się za bardzo?

aisa, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    http://torun.gazeta.pl/torun/1,48723,14641344,Test_za_kase_i______Kochanie__jestem_w_ciazy__Cieszysz.html#MT

aż mi kopara opadła. i cycki.

a matko brak słów...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięn Dobry i Dowidzenia biore się za porządki bo dzisiaj mam gości więc trzeba się ogarnąć do poniedziałku Kobitki :*

duzo słonka i zdrówka Wam zyczę :*

Libra, Blondi22, Ilona, Kaja, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedru ja go tez mam od ponad roku wiem ze go mam a tak naprawde to od dziecinstwa. Powiem szczerze ze to taki wirus ktorego juz sie nie pozbedziesz dlatego ja wymrozi sobie jego skutki w macicy to juz niema pzreciwskazan do starania a jak stwierdz ze woli teraz sie staraac a pozniej wymrozic to tez nie jest tragedia. jedyni edobra kontrola tego co sie dzieje i mozna zyc normalnie ale jak cos to na priv jej napisze co i jak bo naprawde kase mozna stracic niemałą i nie bedzie zadnego efektu
    Fedra wrote:
    Jeśli to ten wirus to ja bym zarzuciła starania na razie do momentu potwierdzenia diagnozy i określenia który to rodzaj...

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i pa Fedra :)
    mam trochę muffinek bananowo-czekoladowo-otrębowych jakbyś chciała gości poczęstować. Nas też dziś znajomi nawiedzają, ale mam dużo więc mogę się podzielić :)

ysr0.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Rucia, a-koczek, Libra, Blondi22, Shagga_80, AGA 30, aisa, zbikowa, Kfjatus, mauysia, magdzia26, magdzia26, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:

Cześć Aisko :* Odpoczywaj, odpoczywaj. Coś Cię ostatnio nie było. nie przepracowujesz się za bardzo?

Umysłowo się przepracowuje, fizycznie raczej nie. Kurs rozkręcił się na dobre, jest dużo roboty. Po 17 jestem w domu, jem i robię to co trzeba, a że prawie zawsze wiąże się to z pracą na kompie to potem oczy mnie bolą i idę spać.
    Pochwalę się jeszcze, że w środę miałam rozmowę w sprawie praktyk. Na razie niewiele wiadomo, oczywiście dam znać jak będą nowe informacje.

Ps. Mufinkę bym dziabnęła ;) Możesz podrzucić :)

Spero, Kaja, Libra, Ilona, Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

Ps. Mufinkę bym dziabnęła ;) Możesz podrzucić :)

Jasne! Przecież nie odmówię ciężarnej :P

A co do pracy umysłowej i na komputerze to wiem coś o tym. komputer to w ogóle masakra. wieczorem to tylko chwilę mogę bo potem oczy mnie pieką, a i tak już okulary noszę ;/

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    http://torun.gazeta.pl/torun/1,48723,14641344,Test_za_kase_i______Kochanie__jestem_w_ciazy__Cieszysz.html#MT

aż mi kopara opadła. i cycki.
    o maaatkooo... W życiu bym nie wpadła na taki pomysł... Myślałam,ze coś takiego zdarza tylko w kiepskiej jakości wenezuelskich telenowelach... Jestem w szoku! I stwierdzam, ze juz pod każdym względem świat schodzi na psy...

Shagga_80, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Cześć Kochane ... dziś idę na wesele jestem świadkową mam gorączke , katar .... masakra panna młoda to samo i do tego zapalenie spojówek co za cholerny wirus . Mało tego wczoraj okazało się że sukienka którą miałam kupioną nie nadaje się ze względu na pogodę ... godzin 19 a ja z moim M jechaliśmy po nową sukienkę ... ciekawe co się jeszcze wydarzy .A co tam u Was kochane mam teraz chwilkę bo na 11 mam fryzjera spać coś nie mogę to zabieram się za czytanie . Całuje was i ściskam cieplutko
    czasem jak tak nie kleją się przygotowania, to potem jest super impreza.. Takiej Ci wlasnie super imprezy życzę, byście obie z panna młodą zapomniały o wszelkich dolegliwościach

aisa, Spero, Blondi22, Ilona, magdzia26, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i miłego weekendu :)

Libra, Blondi22, Ilona, Kaja, aisa, Kfjatus, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ja zmykam. jedziemy biurko zamówić do pokoju (mam nadzieję, ze się w koncu uda) a później goście :D

Zajrzę w poniedziałek pewnie.
    Miłego weekendu dużo słoneczka i odpoczynku :*

Libra, Ilona, aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje. Miłego weekendu.

Spero - muffinki muszą być pyszne :)
    Agafia - udanej imprezy!
    Żbiku - ręce mi opadły po tym artykule.

Uciekam.

Ps. Kociek poszedł do nowego domu. Dawno się tak nie spłakałam...

Agafia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miełego weekendu;)

ja nie zagladam bo maly ma zapalenie krtani wiec sie nim zajmuje
    a mnei jeszcze dzis z lewej strony troche pobolewa ale pewnie brzuszek rosnie i dlatego a okna dzis chce umyc bo ladna pogoda wiec trzeba odpoczac i cos porobic

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewuszki- moj G pojechal na pogotowie bo cos go zebro boli od paru dni i biedak spac nie moze. Oczywiscie bylo wczoraj serduchowanie a dzis mnie okropnie bola jajniki...
    Dzieki dziewuszki ze mnie wspieracie

milego dnia

a-koczek dokladnie to wirus LSIL HPV/CIN1
    rozpoznanie: dysplazja szyjki macicy
    wynik badania PCR : dodatni HPV typ 58

czekam na wiadomosc od Ciebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 11:19

Shagga_80, Libra, Blondi22, aisa, Kfjatus, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :)
    My od wczoraj w domku...a od rana zabrałam się do roboty, lekko przeprałam nowe ciuszki i poszewkę na fasolkę, zjedliśmy śniadanie a teraz siadłam na chwilę do Was :)

Wczoraj jak wiecie mieliśmy super miłe spotkanko z Librą :) Bardzo się cieszę,że udało sie jeszcze przed rozpakowaniem...a oczywiście jak będzie nas 4-ro to też zapraszamy :)

Sylwia, polubiłam posta za wczorajsze serduszkowania :) Trzymam mocno kciuki,żeby udało się zafasolkować!

Blondi22, aisa, zbikowa, Kfjatus, Libra, a-koczek, mauysia, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam, życzę miłego dnia :*

magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w necie pisze ze nie ma przeciwskazan do zachodzenia w ciaze jak sie ma wirus HPV . Pytal sie mnie gin (ten od cytologi) czy bylo wspolzycie a ja ze bylo a on powiedzial ze jak bede w ciazy to pobierzemy wycinek po porodzie....

zobaczymy jak wyjdzie cytologia u tego co chodze bo mi ostatnio pobieral - w pn sie zapytam moze juz wynik bedzie no i zobaczymy czy pecherzyk pekl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2013, 11:38

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek laseczki:-)
    Miłego weekendu wam życzę :-)
    Słoneczka i ciepełka :-)
    Buziolki ;-)

aisa, Libra, Ilona, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4149 4150 4151 4152 4153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ