plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Wszystkim
Ola super ze wróciłaś i zazdroszczę przeżyć
za wszystkie wizyty w tym tygodniu trzymam kciukitak samo jak za przyszłe lub już testujace Babeczki :*
Miłego dniaLibra, magdzia26, aisa, Ola_czeka, kopciuszek126, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Olu witaj po urlopie
Mauysiu super zdjęcia z Torunia, cos pięknego no i zdjęcie z Gadgetka świetne
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Selenko Tobie rownież zdrowka
Czekam na sprawozdanie z dzisiejszych wizyt
Ja mam strasznego lenia. Normalnie szok. Nic mi sie nie chce. No juz dawno tak nie miałam, ale za to piękna pogoda za oknem, także wybieram sie zaraz na dwór i nie wiem kiedy wrócę
Miłego dnia laskiLibra, magdzia26, a-koczek, Fedra, aisa, Selena, Ola_czeka, kopciuszek126, mauysia, Sandraa, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziękuje łaskawa Ruciu. A jaką pokute mam?
Pokuta będzie Ci darowana, o ile obiecasz, ze będziesz systematycznie wprowadzać dane do fejsowej tabelki, co by ciocia Rucia mogła poczytać która kiedy co i jakFedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
Ola miło Cie widzieć wczasowiczko
Wieczorem czekam na wszystkie relacje z wizyt
Dzisiaj mój ból miesiączkowy osiągnął apogeum... umierałam rano, pomogła tylko gorąca kąpiel...i z tego wszystkiego jeszcze nie jadłam śniadania dlatego znikam coś przegryźć .
Fedra, Ola_czeka, kopciuszek126, Ilona, mauysia, Sandraa, Kfjatus, Kaja, Kaja, Kaja, Kaja, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziękuje Libra za okazaną litość
Ruciu kurczę mam taki ból brzucha jak nie pamietam już kiedyjakbym miała za chwile pęknąć... ledwo siedzę a @ miała być za tydzień a brzuch boli jakby miała być już i boje się brać jakieś przeciwbólowe bo nie wiem od czego ten ból...latam tylko do łazienki ale żadnych objawów poza delikatnym plamieniem nie ma a zawsze jak mnie juz tak brzuch bolal to juz była na maksa @ rozkręcona a dzisiaj nic nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 12:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:dziękuje Libra za litość
Ruciu kurczę mam taki ból brzucha jak nie pamietam już kiedyledwo siedzę a @ miała być za tydzień a brzuch boli jakby miała być już i boje się brać jakieś przeciwbólowe bo nie wiem od czego ten ból...
latam tylko do łazienki ale żadnych objawów poza delikatnym plamieniem nie ma a zawsze jak mnie juz tak brzuch bolal to juz była na maksa @ rozkręcona a dzisiaj nic nie widać -
nick nieaktualny