X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrócilam od lekarza i juz melduje ze moja mala wazy 534 gramy i ma 29 cm. idealnie wedlug mojego tygodnia ciąży. Lekarz zbadal mi szyjke, jest dluga ma 35 mm i zamknieta, sprawdzil tez testem czy nie wyciekają wody, na szczescie nie :)
    Test na glukoze do picia wyszedl bardzo dobrze.
    No ale kolorowo do konca nie ma bo wedlug ich wagi przytylam w miesiac 3 kilo i lekarz powiedzial ze jezeli tak bedzie szlo to za duzo przytyje :/ mam ograniczyc soki i owoce :(

zbikowa, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, aisa, mauysia, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Shagga_80, Rucia, Libra, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaku pewnie ze jechac :)
    plemniczka ciesze sie ze wszystko wporzadku...

Gin powiedzial ze pecherzyk pekl i ze endometrium grube ze jak nie zajde w ciaze w tym cyklu to sie zalamie:) hihihih fajnego mam gina :)

dal mi skierowanie na badanie progesteronu by sie upewnic co do owulki . Mam zrobic w piatek a w pn do niego poznac wynik....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:25

plemniczka, AGA 30, Ilona, a-koczek, aisa, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Shagga_80, Spero, Spero, Ola_czeka, Ola_czeka, Rucia, Libra, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to w takim razie jeszcze mocniej zaciskam kciuki :)

Fedra, Shagga_80, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma juz mojego Żolnierza ale mam nadzieje ze jajeczko czekalo wlasnie na Niego i zolnierzyki zrobily to co powinny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:39

AGA 30, Ilona, aisa, Kaja, Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Sylwia wielkie odliczanie :-)

A mój test ovu dziś prawie pozytywny więc pewnie jutro będzie pozytywny i nawet jakbym sie starała to du... blada bo chłopa nie ma (pomidor)

sylwia1985, Ilona, Kaja, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to Sylwia wielkie odliczanie :-)

A mój test ovu dziś prawie pozytywny więc pewnie jutro będzie pozytywny i nawet jakbym sie starała to du... blada bo chłopa nie ma (pomidor)

widze ze Twoj chlop tez czesto wyjezdza - mam to samo ( dobrze ze jakos mu sie udaje na weekend wrocic.ale nie zawsze moze)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:45

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku powinnaś jechać się oderwać troszkę napewno nie zaszkodzi ci taki wyjazd :-)

Plemniczko no to super wieści niech maleństwo rośnie i rośnie :-)

Fedra, magdzia26, Pismak, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    widze ze Twoj chlop tez czesto wyjezdza - mam to samo ( dobrze ze jakos mu sie udaje na weekend wrocic.ale nie zawsze moze)

No mój jest co tydzień w domu ale i co z tego jak ovulka przeważnie w tygodniu wyskoczy

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, fajnie, że z Kornelką wszystko OK :) A co do wagi - pamiętaj, że w ciaży się nie tyje równo, czyli w jednym miesiącu możesz przytyć 3 kg, a w kolejnym 1 kg (no chyba że bez opamiętania wcinasz torty z kremem, to wiadomo, że waga rośnie szybciej :) ).

Ja dziś dostałam wyniki na paciorkowca i niestety mam jakieśtam pojedyncze egzemplarze (z tym że nie w sypialni tylko "piętro niżej", że tak poetycko to nazwę... ;) ). Na szczęście jutro idę do gina, więc pewnie powie mi czy mam brać jakieś penicyliny, czy nie... Zobaczymy.

Fedra, Shagga_80, Rucia, Libra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki dziewczęta :-)
    Słodkich snów :-)

Fedra, magdzia26, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór....
    Dawno się nie odzywałam, ale choroba rozłożyła mnie na maksa.
    Dzisiaj miałam pierwszy dzień w pracy i oczywiście mega pracowity...(nic nie poukładane, wszystko wymieszane - ja nie wiem jak te chłopaki tak mogą pracować)
    No to tyle u mnie.
    Forum nadrobione,tak na świeżo- Plemniczko super że z Twoja corcia wszystko wporzadku. A tymi kg się nie przejmuj:)
    To życzę Wam miłej nocki.:)

Dobranooooooc:)

Fedra, mauysia, Shagga_80, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola toples się opalałaś :-) ?
    Plemniczka super ,że córa zdrowa !!!!
    Flera ps chyba dobrze pamietam nicka kochana oby były dwie kreski mocne widzisz ,że bedzie dobrze !!!!
    Shagga trzym się tylko za szybko się nie rozpakuj !!!
    Asia uciekamy od chorób
    Aga grzybki masz ,a my skombinujemy wódkę i popite i poszalejemy ;-)
    Sylwia no to oby twój napastnik zapolował !!!!!!!!!!!!
    dziewczyny reszta Fajne laski was z Nebrasi :-)

plemniczka, Ola_czeka, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Plemniczko, fajnie, że z Kornelką wszystko OK :) A co do wagi - pamiętaj, że w ciaży się nie tyje równo, czyli w jednym miesiącu możesz przytyć 3 kg, a w kolejnym 1 kg (no chyba że bez opamiętania wcinasz torty z kremem, to wiadomo, że waga rośnie szybciej :) ).

Ja dziś dostałam wyniki na paciorkowca i niestety mam jakieśtam pojedyncze egzemplarze (z tym że nie w sypialni tylko "piętro niżej", że tak poetycko to nazwę... ;) ). Na szczęście jutro idę do gina, więc pewnie powie mi czy mam brać jakieś penicyliny, czy nie... Zobaczymy.

no wlasnie ja nie jem duzo :( slodyczy nie za bardzo lubie, jem slodkie tylko jak mala sie dlugo nie rusza i chce ją pobudzic... no fakt ze nie umiem przestac pic coli i ja pijam i soki i duzo owoców... pewnie od tego tez tyje. Do tej pory przybieralam ok 1 kg na miesiac, a teraz te 3... no i od początku mam juz 9 kg na plusie :(... duzo, a jeszcze przeciez ponad 3 miesiace do rozwiązania.

Mam nadzieje ze lekarz upora sie z tym paciorkowcem i bydzie wsio dobrze

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka kochana tyj sobie ,ale pamietaj miesiąc po porodzie bedziesz jak laska ,a jak nie to diety są i ćwiczenia i swoje kg zgubisz !!

mauysia, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewuszki :)

ps. Kaja czujesz juz jakies pierwsze objawy ciazy?

Aga plemniki zyja dlugo w dobrym srodowisku wiec jesli Twoj byl na weekendzie to moze przezyja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 22:07

Kaja, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dobranoc dziewuszki :)

ps. Kaja czujesz juz jakies pierwsze objawy ciazy?
    nieee aż takie mocne ,ale susu co kilka min , cycki to bym se odkleiła i odłorzyła na bok bo mnie bolą dotknąc nie idzie iii ząk z nowymi stanikami bo cycki mi nabrzmiały ,a że małych nie mam z dużej miseczki C ehhh

sylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Plemniczka kochana tyj sobie ,ale pamietaj miesiąc po porodzie bedziesz jak laska ,a jak nie to diety są i ćwiczenia i swoje kg zgubisz !!
    Też wyznaję taką teorię i ona trzyma mnie przy życiu ;D

Kaja, Libra, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia ja wiem ,że w moim przypadku bedzie ostre ćwiczenie i dieta na maksa od czerwca bo jestem tegiej budowy i zawsze musiałam sie pilnowac z jedzeniem

mhsvanlih0qhtdnx.png

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laski, cieszę się że u was generalnie ok, chorusom życzę zdrówka, a ja totalnie nie mam weny na pisanie.
    pewno za pare dni przejdzie. tączasą buzi!

Kaja, mauysia, Sandraa, Rucia, Kfjatus, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra znikam baby ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4157 4158 4159 4160 4161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ