plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrócilam od lekarza i juz melduje ze moja mala wazy 534 gramy i ma 29 cm. idealnie wedlug mojego tygodnia ciąży. Lekarz zbadal mi szyjke, jest dluga ma 35 mm i zamknieta, sprawdzil tez testem czy nie wyciekają wody, na szczescie nie
Test na glukoze do picia wyszedl bardzo dobrze.
No ale kolorowo do konca nie ma bo wedlug ich wagi przytylam w miesiac 3 kilo i lekarz powiedzial ze jezeli tak bedzie szlo to za duzo przytyjemam ograniczyc soki i owoce
zbikowa, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, aisa, mauysia, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Shagga_80, Rucia, Libra, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Pismaku pewnie ze jechac
plemniczka ciesze sie ze wszystko wporzadku...
Gin powiedzial ze pecherzyk pekl i ze endometrium grube ze jak nie zajde w ciaze w tym cyklu to sie zalamie:) hihihih fajnego mam gina
dal mi skierowanie na badanie progesteronu by sie upewnic co do owulki . Mam zrobic w piatek a w pn do niego poznac wynik....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:25
plemniczka, AGA 30, Ilona, a-koczek, aisa, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Shagga_80, Spero, Spero, Ola_czeka, Ola_czeka, Rucia, Libra, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
nie ma juz mojego Żolnierza ale mam nadzieje ze jajeczko czekalo wlasnie na Niego i zolnierzyki zrobily to co powinny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:39
AGA 30, Ilona, aisa, Kaja, Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No to Sylwia wielkie odliczanie
A mój test ovu dziś prawie pozytywny więc pewnie jutro będzie pozytywny i nawet jakbym sie starała to du... blada bo chłopa nie ma (pomidor)
widze ze Twoj chlop tez czesto wyjezdza - mam to samo ( dobrze ze jakos mu sie udaje na weekend wrocic.ale nie zawsze moze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 19:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plemniczko, fajnie, że z Kornelką wszystko OK
A co do wagi - pamiętaj, że w ciaży się nie tyje równo, czyli w jednym miesiącu możesz przytyć 3 kg, a w kolejnym 1 kg (no chyba że bez opamiętania wcinasz torty z kremem, to wiadomo, że waga rośnie szybciej
).
Ja dziś dostałam wyniki na paciorkowca i niestety mam jakieśtam pojedyncze egzemplarze (z tym że nie w sypialni tylko "piętro niżej", że tak poetycko to nazwę...). Na szczęście jutro idę do gina, więc pewnie powie mi czy mam brać jakieś penicyliny, czy nie... Zobaczymy.
Fedra, Shagga_80, Rucia, Libra, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór....
Dawno się nie odzywałam, ale choroba rozłożyła mnie na maksa.
Dzisiaj miałam pierwszy dzień w pracy i oczywiście mega pracowity...(nic nie poukładane, wszystko wymieszane - ja nie wiem jak te chłopaki tak mogą pracować)
No to tyle u mnie.
Forum nadrobione,tak na świeżo- Plemniczko super że z Twoja corcia wszystko wporzadku. A tymi kg się nie przejmuj:)
To życzę Wam miłej nocki.
Dobranooooooc:)Fedra, mauysia, Shagga_80, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola toples się opalałaś
?
Plemniczka super ,że córa zdrowa !!!!
Flera ps chyba dobrze pamietam nicka kochana oby były dwie kreski mocne widzisz ,że bedzie dobrze !!!!
Shagga trzym się tylko za szybko się nie rozpakuj !!!
Asia uciekamy od chorób
Aga grzybki masz ,a my skombinujemy wódkę i popite i poszalejemy
Sylwia no to oby twój napastnik zapolował !!!!!!!!!!!!
dziewczyny reszta Fajne laski was z Nebrasiplemniczka, Ola_czeka, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Plemniczko, fajnie, że z Kornelką wszystko OK
A co do wagi - pamiętaj, że w ciaży się nie tyje równo, czyli w jednym miesiącu możesz przytyć 3 kg, a w kolejnym 1 kg (no chyba że bez opamiętania wcinasz torty z kremem, to wiadomo, że waga rośnie szybciej
).
Ja dziś dostałam wyniki na paciorkowca i niestety mam jakieśtam pojedyncze egzemplarze (z tym że nie w sypialni tylko "piętro niżej", że tak poetycko to nazwę...). Na szczęście jutro idę do gina, więc pewnie powie mi czy mam brać jakieś penicyliny, czy nie... Zobaczymy.
no wlasnie ja nie jem duzoslodyczy nie za bardzo lubie, jem slodkie tylko jak mala sie dlugo nie rusza i chce ją pobudzic... no fakt ze nie umiem przestac pic coli i ja pijam i soki i duzo owoców... pewnie od tego tez tyje. Do tej pory przybieralam ok 1 kg na miesiac, a teraz te 3... no i od początku mam juz 9 kg na plusie
... duzo, a jeszcze przeciez ponad 3 miesiace do rozwiązania.
Mam nadzieje ze lekarz upora sie z tym paciorkowcem i bydzie wsio dobrze
-
dobranoc dziewuszki
ps. Kaja czujesz juz jakies pierwsze objawy ciazy?
Aga plemniki zyja dlugo w dobrym srodowisku wiec jesli Twoj byl na weekendzie to moze przezyjaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 22:07
Kaja, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dobranoc dziewuszki
ps. Kaja czujesz juz jakies pierwsze objawy ciazy?
sylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Plemniczka kochana tyj sobie ,ale pamietaj miesiąc po porodzie bedziesz jak laska ,a jak nie to diety są i ćwiczenia i swoje kg zgubisz !!
Kaja, Libra, magdzia26, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ej laski, cieszę się że u was generalnie ok, chorusom życzę zdrówka, a ja totalnie nie mam weny na pisanie.
pewno za pare dni przejdzie. tączasą buzi!Kaja, mauysia, Sandraa, Rucia, Kfjatus, Libra, magdzia26, Ilona, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, a-koczek, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość